GOSSIP

Θετικό το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM που σκότωσε μοτοσυκλετιστή σε τροχαίο

Σοβαρή περιπέτεια με το Νόμο πιθανά να έχει το μοντέλο και πρώην νικήτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις το αλκοτέστ που έκανε μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τον περασμένο Οκτώβριο, βρέθηκε θετικό.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο  μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας, το 20χρονο μοντέλο φέρεται να παραβίασε παλλόμενο φανάρι με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ακαριαία έναν 60χρονο μοτοσυκλετιστή.

Ειδικότερα, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή της Καινούργιου το ποσοστό της αιθυλικής αλκοόλης στο αίμα της ήταν διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο.

Η αιθυλική αλκοόλη στο αίμα της Κυβέλης Χατζηευστρατίου ήταν 1,02, ενώ το ανώτατο όριο είναι το 0,50. Όπως φαίνεται, πρόκειται για το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ που διενεργήθηκε.

Σύμφωνα με τον νόμο που ισχύει από το 2019, εάν κάποιος οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών και προκαλέσει τον θάνατο άλλου, τότε επιφέρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών. Πρόκειται για μία σοβαρή κακουργηματική κατηγορίας.

Στην περίπτωση του μοντέλου, προς το παρόν, δεν έχει ασκηθεί αυτή η κατηγορία, Η υπόθεση είναι στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται δικογραφία. Όταν συμπληρωθεί, θα κληθεί και η ίδια να δώσει εξηγήσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!