GOSSIP

Η έγκυος Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως ξεκινά ενέσεις στην κοιλιά [βίντεο]

Ένα αρκετά σοβαρό θέμα υγείας αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Ιωάννα Τούνη και η ίδια δεν δίστασε να το αποκαλύψει δημόσια μέσω social media και να παραδεχτεί πως δεν της άρεσαν καθόλου τα νέα που της ανακοίνωσε ο γυναικολόγος της.

Η γνωστή influencer που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε το Δημήτρη Αλεξάνδρου και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο σε λίγες εβδομάδες ένα αγοράκι, γύρισε χθες πίσω στην πόλη της τη Θεσσαλονίκη για να πάει και στο γυναικολόγο της, ο οποίος όμως της είπε πως πρέπει να ξεκινήσουν ενέσεις στην κοιλιά λόγω θρομβοφιλίας.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το Instagram της Ιωάννας Τούνη:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!