ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2022

Πραγματοποιείται ολική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα φέρουν διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις. Απρόοπτες καταστάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα έχουν άμεση επίδραση στην ψυχολογία, ίσως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες. Θα χρειαστεί ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης, απαραίτητο θα είναι να αναλυθούν τα συμπλέγματα, οι ψυχολογικοί κόμποι και οι αντιδράσεις.

Κριός
Καθώς προχωράς λίγο πιο βαθιά στις επιδιώξεις σου αυτές τις μέρες ίσως χρειαστεί να βρεις στιγμές για να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Τα αυξημένα συναισθήματα γύρω από τα χρήματα και τα υπάρχοντα σου, καθώς και οι προσωπικές σου αξίες και τα ταλέντα μπορούν να αποτελέσουν θέμα τώρα με μια έκλειψη που προσγειώνεται στον τομέα των πόρων σου. Είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις συναισθήματα και να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις που σε οδηγούν σε μια ισχυρότερη αίσθηση ασφάλειας και προβλεψιμότητας. Ωστόσο πάρε τον χρόνο σου πριν πάρεις οποιεσδήποτε καθοριστικές αποφάσεις και εξέτασε τα συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια.

 

Ταύρος
Μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου προκαλεί μια συναισθηματική αφύπνιση. Η αλήθεια που αντιμετωπίζεις τώρα αφορά κάτι που σε απασχολεί εδώ και καιρό, αλλά δεν το έχεις αναγνωρίσει ή δεν το έχεις προσέξει πλήρως. Τα συναισθήματα είναι έντονα, ειδικά γύρω από ένα προσωπικό θέμα ή μια στενή σχέση και με όλον αυτόν τον συναισθηματικό ενθουσιασμό μπορεί να αισθάνεσαι κουρασμένη. Μια έκλειψη Σελήνης έχει την επίδραση μιας υπερφορτισμένης Πανσελήνου. Μπορεί να προκαλέσει μια σημαντική αποκάλυψη που πιθανόν να σχετίζεται με τα συναισθήματα σου για κάποιον, την εικόνα σου ή τον προσωπικό σου αντίκτυπο.

 

Δίδυμοι
Η έκλειψη της Σελήνης σήμερα το πρωί σε προτρέπει να κοιτάξεις μέσα σου, να ξεκουραστείς και να απαντήσεις στην εσωτερική σου φωνή. Μπορεί να χρειαστείς ένα μικρό διάλειμμα από τις καθημερινές σου πιέσεις και απαιτήσεις, καθώς αυτό το φεγγάρι πραγματοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υπενθυμίζοντας σου να φροντίσεις τις πνευματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η διαίσθηση σου ή τα όνειρα σου έχουν δυνατά μηνύματα για σένα. Τα φως λάμπει στις πρόσφατες κρυφές ή παρασκηνιακές τάσεις στη ζωή σου βοηθώντας σε να συμπληρώσεις ορισμένα κενά.

 

Καρκίνος
Τα συναισθήματα είναι δυνατά και σε καθοδηγούν σήμερα με μια έκλειψη Σελήνης στον 11ο ηλιακό σου οίκο που επηρεάζει την κοινωνική σου ζωή, τα παιδιά, τον έρωτα, τις ομαδικές ενώσεις και τους φίλους σου. Τα συναισθήματα για κάποιον, για μια σχέση ή για την κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι καθοριστικά τώρα φτάνοντας σε ένα σημείο καμπής. Μπορεί επίσης να καταλήξεις σε ισχυρές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας. Τα γεγονότα τείνουν να σε ωθούν προς τη σωστή κατεύθυνση σε μια πιο αυθεντική διαδρομή.

 

Λέων
Οι διελεύσεις υπογραμμίζουν την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οι αποκαλύψεις είναι πιθανό να αφορούν προηγούμενες καταστάσεις και θαμμένες ανάγκες ή συναισθήματα, και αυτά μπορούν τελικά να σε ωθήσουν προς τα εμπρός. Τα σχέδια και τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να αλλάξουν, αλλά πιθανότατα να οδηγήσουν σε σημαντικές ανακαλύψεις. Μπορεί να υπάρξουν πραγματικές προκλήσεις στη διαχείριση της προσωπικής και επαγγελματικής ή δημόσιας ζωής σου τώρα με βαριές απαιτήσεις που προέρχονται και από τις δυο πλευρές.

 

Παρθένος
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης σε προκαλεί να αντιμετωπίσεις κάποια σημαντικά, ίσως προηγούμενα θαμμένα ζητήματα στη ζωή σου που σχετίζονται ιδιαίτερα με ιδέες και πεποιθήσεις. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να ανακαλύψεις τα συναισθήματα σου για ένα θέμα, αλλά ίσως χρειαστεί να αφήσεις τα πάντα να βυθιστούν πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα. Ο έλεγχος της ζωής σου απαιτεί χρόνο και ενέργεια για αυτό αποφάσισε να κάνεις αλλαγές, αλλά απόφυγε να πιέζεις για άμεσα αποτελέσματα. Αυτή η έκλειψη παράγει τόσο συναισθηματική όσο και νοητική ενέργεια, αλλά η εστίαση σε αυτούς του τομείς είναι πρόκληση.

 

Ζυγός
Μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις και πιθανά προβλήματα ή ένταση που σχετίζονται με τα οικονομικά, τώρα με την έκλειψη της Σελήνης και τους δεσμούς της με τον Ερμή και τον Ουρανό. Ενώ αυτές οι επιρροές μπορούν να σε παρακινήσουν να δουλέψεις σκληρότερα, πρόσεξε την εξάντληση, την παρορμητικότητα με τα χρήματα και τη μαχητικότητα στις σχέσεις. Εάν δεν ξέρεις ειλικρινά τι σε ενοχλεί μπορεί να καταλήξεις να υποκινείς ή να προκαλέσεις οπότε στόχευσε στην αυτοκατανόηση. Υπάρχει μια τάση οι άνθρωποι να αμφισβητούν ο ένας τον άλλον σήμερα, οπότε προσπάθησε να μην το πάρεις πολύ προσωπικά αν σου συμβεί.

 

Σκορπιός
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης στρέφει την προσοχή σου στην προοπτική ή τις ανάγκες ενός σημαντικού άλλου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των πραγμάτων, αν και μπορεί να αισθάνεσαι προσωρινά κουρασμένη ή καταπονημένη. Είναι μια περίοδος μεγαλύτερης κοινωνικής δραστηριότητας και σχέσεων ή μιας σημαντικής ανακοίνωσης. Οι συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις ανάγκες της σχέσης σου μπορεί να οδηγήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές σήμερα και είναι η στιγμή να έρθεις σε επαφή με την καρδιά σου.

 

Τοξότης
Η σημερινή πρωινή έκλειψη είναι μέρος ενός συνόλου εκλείψεων που σε ενθαρρύνουν να βελτιώσεις την ισορροπία εργασίας – ανάπαυσης στη ζωή σου. Η σημερινή έκλειψη σε προκαλεί να αντιμετωπίσεις χαλαρά αποτελέσματα, επικείμενες προθεσμίες, θέματα υγείας ή θέματα προγραμματισμού. Οι συνειδητοποιήσεις και οι αποκαλύψεις σε προτρέπουν να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις για να νιώσεις πιο ισορροπημένη ή μπορεί να υπάρξει η κορύφωση μιας δουλειάς ή ενός έργου που σε οδηγεί σε ένα σημείο καμπής.

 

Αιγόκερος
Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν με τη σημερινή έκλειψη Σελήνης, καθώς ρίχνει νέο φως σε μια φιλία, έναν ρομαντισμό ή ένα δημιουργικό έργο. Τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα άτομο ή ένα έργο μπορούν να σε ξεπεράσουν και σαν αποτέλεσμα όλα αλλάζουν. Μπορεί να υπάρξει μια κορύφωση ή ένα σημείο καμπής τώρα. Το να αφήσεις κάτι να φύγει δημιουργεί χώρο για μια ορμή νέας δημιουργικότητας. Δεδομένου ότι αυτό είναι μέρος μια σειράς εκλείψεων που διαρκεί μέχρι το επόμενο έτος, δεν θα έχεις όλες τις απαντήσεις ακόμα αλλά σίγουρα είσαι σε καλό δρόμο.

 

Υδροχόος
Αν και είναι καλύτερο να αποφύγεις βιαστικές ενέργειες, είναι μια ισχυρή στιγμή για αυτοανακάλυψη. Η ζωή φαίνεται να επιταχύνεται και κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλά είναι καλύτερο να κάνεις προσεκτικές προσαρμογές αντί να αντιδράς απλώς σε απογοητευτικές περιστάσεις. Επιδίωξε να γνωρίσεις την καρδιά σου καλύτερα. Τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές απαιτήσεις σου είναι ισχυρές τώρα, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να προχωρήσεις προς κάθε κατεύθυνση μέχρι να επιτύχεις μια ισορροπία ή έναν συμβιβασμό. Συναισθήματα που έχεις κρατήσει μακριά ή δεν έχεις ακόμα αναγνωρίσει είναι αδύνατον να τα αγνοήσεις τώρα.

 

Ιχθείς
Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν σήμερα με μια έκλειψη Σελήνης στον τομέα των επικοινωνιών και των μεταφορών σου. Τα συναισθήματα, οι ιδέες και τα γεγονότα μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές ανακαλύψεις, ιδέες και αλλαγές στη νοοτροπία ή τη στάση σου. Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να κλονίζουν τις προκαταλήψεις και οι αλλαγές στα σχέδια και τα χρονοδιαγράμματα μπορούν να αλλάξουν την οπτική σου για ένα θέμα ή την άποψη σου για ένα έργο ή μια κατάσταση. Στιγμές αλήθειας μπορεί να προκύψουν τώρα, καθιστώντας τη μια ισχυρή στιγμή για να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!