GOSSIP

Η Δούκισσα Νομικού στόλισε από τώρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, δεν έχει κρύψει πως λατρεύει τα Χριστούγεννα και πως ειδικά τώρα που έχει αποκτήσει δυο παιδιά, θέλει η εορταστική περίοδος να είναι μαγική στο σπίτι της. Έτσι για μια ακόμη χρονιά έσπευσε να στολίσει από πολύ νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η ίδια, έχει αποκαλύψει πως μετά τη γέννηση του πρωτότοκου παιδιού της, του μικρού Σάββα, αποφάσισε να στολίζει το σπίτι της γιορτινά από τις 6 Νοεμβρίου.

«Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε», είχε γράψει η ίδια στα social media.

 

Και σήμερα όχι μόνο δέχεται αμέτρητες ευχές για τα γενέθλια της, αλλά και σχόλια για το όμορφο δέντρο που στόλισε, μέσα στο Σαββατοκύριακο και μας το έδειξε με ένα βίντεο στο Instagram

Μάλιστα με ένα story μας εξήγησε πως το δέντρο της δεν είναι... τυχαίο, αφού είναι το ίδιο δέντρο που στόλιζαν στο σπίτι της όταν η ίδια και ο αδελφός της Νικήτας ήταν μωρά και πως της το χάρισαν οι γονείς της όταν έγινε για πρώτη φορά μαμά

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!