ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2022

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυθορμητισμός, ανάγκη για δυναμικές και απελευθερωμένες ενέργειες. Άνοιγμα θα υπάρξει για νέες γνωριμίες και για κοινωνικές επαφές, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, αυθόρμητες και άμεσες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργια αρχή, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμούς και αναστατώσεις.

Κριός
Οι ερωτικές σχέσεις μπορεί να είναι συναρπαστικές. Ίσως προκύψει και μια βαθιά ανακάλυψη για τον εαυτό σου με την Αφροδίτη στον ηλιακό 8ο οίκο σου αυτές τις μέρες. Σήμερα η Αφροδίτη αντεπιτίθεται στον Ουρανό και μπορεί να υπάρχει μια ανησυχία. Το μενού της ημέρας ίσως έχει και μια θετική ανατροπή ή να βιώσεις νέες επιθυμίες και ενδιαφέροντα. Αναζήτησε τρόπους να απελευθερωθείς από την καταναγκαστική συμπεριφορά που σε εμποδίζει να ευημερήσεις και στόχευσε στο να ακούσεις την καρδιά σου αντί να αντιδράς και να επαναστατείς.

 

Ταύρος
Με την Αφροδίτη στο αντίθετο ζώδιο σου αυτές τις μέρες συχνά συμβιβάζεσαι με τους άλλους, αλλά το απολαμβάνεις. Σήμερα μπορεί να είσαι διχασμένη ανάμεσα στην ανάγκη σου για συντροφιά και στην επιθυμία σου για ανεξαρτησία. Από τη μία ίσως θέλεις να συζητήσεις ή να πάρεις τη γνώμη κάποιου κι από την άλλη θέλεις να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο. Μπορεί να υπάρξει κάποια συναισθηματική παρορμητικότητα για να τα καταφέρεις με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό, η οποία μπορεί να έχει μεικτά αποτελέσματα εάν αντιδράς από το να ενεργείς με την καρδιά σου.
 

Δίδυμοι
Για καλύτερα αποτελέσματα βάλε στόχο να είσαι ευέλικτη απέναντι στις αλλαγές, ιδιαίτερα στις καθημερινές σου υποθέσεις ή στη δουλειά σου. Αν και η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για ανανέωση των αναγκών σου, για να φτάσεις σε αυτό το σημείο μπορεί να χρειαστεί κάποια δοκιμή ή ένα λάθος. Δεν αποδέχεσαι εύκολα ότι κάποιοι άνθρωποι ή καταστάσεις μπορεί να σε καθηλώσουν και ίσως νιώσεις εγκλωβισμένη σήμερα. Ενώ θα μπορούσες να μπεις στον πειρασμό να πετάξεις κάτι ή να απαλλαγείς από μια κατάσταση, καλύτερα να περιμένεις να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
 

Καρκίνος
Τα συναισθήματα μπορεί να είναι μια πάνω μια κάτω σήμερα με μια αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού που μας βγάζει λίγο εκτός ελέγχου. Στην πραγματικότητα οι ασταθείς ενέργειες σε κοινωνικό επίπεδό μπορούν να σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις λίγη δημιουργική ενέργεια. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιους που φαίνεται να κάνουν τα δικά τους χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα συναισθήματα σου.
 

Λέων
Επιδείξεις ή αντιδράσεις είναι πιθανές με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό σήμερα. Αυτή η διέλευση σε τραβά με δυο εντελώς διαφορετικούς τρόπους, έναν προς την άνεση και τη συνεργασία και τον άλλον προς την ανεξαρτησία και την ελευθερίας της έκφρασης. Οι αλλαγές τώρα μπορούν να έχουν έναν τρόπο να καλύψουν ανομολόγητες ανάγκες. Είναι πιθανό σήμερα να νιώθεις μια ανησυχία.

 

Παρθένος
Οι εισερχόμενες ειδήσεις μπορούν να σε ωθήσουν σε μια νέα κατεύθυνση ή μπορεί να αποκτήσεις μια προοπτική που ανοίγει νέους κόσμους για εσένα και μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού σήμερα μπορεί να προκαλέσει κάθε είδους συναισθήματα. Υπάρχει επίσης μια τάση να συγκρούεσαι με άλλους σχετικά με απόψεις και ιδέες. Εάν αισθάνεσαι εγκλωβισμένη ή στάσιμη στις σπουδές ή τις σχέσεις σου θα θελήσεις να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις τώρα. Ίσως χρειαστεί να περάσεις από μια μίνι αναγέννηση σε αυτούς τους τομείς για να διατηρήσεις τα πράγματα ζεστά ή για να βοηθήσεις στην απελευθέρωση κάποιας δημιουργικότητας.

 

Ζυγός
Το επιχειρηματικό σου πνεύμα είναι ισχυρό και είναι σχετικά εύκολο να εκνευριστείς σχετικά με τα υπάρχοντα σου, τα χρήματα, την άνεση ή οποιαδήποτε αταξία που περιλαμβάνει αυτά τα πράγματα με την Αφροδίτη να αντιτίθεται στον Ουρανό σήμερα, για αυτό βάλε στόχο να είσαι ανοιχτή σε θετικές αλλαγές και βελτιώσεις και απόφυγε τις ξαφνικές κινήσεις. Είναι μια περίοδος που μπορεί να ανακαλύψεις νέες μεθόδους ή πράγματα που σε ενθουσιάζουν αλλά καλό είναι να μην το κάνεις πολύ γρήγορα. Κάνε χώρο για να εμπλακεί πλήρως η διαίσθηση σου.

 

Σκορπιός
Μια αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού περιπλέκει τα πράγματα λιγάκι. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες μπορεί να αναζητάς την εγγύτητα, αλλά σήμερα οι άλλοι φαίνονται αναξιόπιστοι ή μη διαθέσιμοι. Ίσως ένα σημαντικό για σένα άτομο να είναι αντιδραστικό ή επαναστατικό όταν προτιμάς να διατηρείς τα πράγματα σε ένα ήπιο επίπεδο. Απόφυγε να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια ασυνήθιστη έλξη ή επιθυμία που εμφανίζεται ξαφνικά.

 

Τοξότης
Οι ενέργειες της ημέρας σου δημιουργούν την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και χώρο, με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα σου μπορεί να προκαλούν ένα μικρό χάος, αλλά πολύτιμες νέες κατευθύνσεις ή μέθοδοι μπορεί να προκύψουν από τις διαταραχές. Μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά άνετα σε μια κατάσταση, αλλά αν έχεις δραπετεύσει αντί να ξεκουράζεσαι απλώς, οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να σε αγχώσουν

.

Αιγόκερος
Αν και αυτή είναι μια γενικά ευχάριστη στιγμή με φίλους, νιώθεις λίγο αβέβαιη για το μέλλον σου. Ένα άτομο ή μια σύνδεση που είναι πιο δημιουργική ή ασυνήθιστη μπορεί να είναι ισχυρή τώρα. Είσαι λιγότερο ανεκτική σε καταστάσεις ή άτομα που φαίνεται να σε περιορίζουν με τη σημερινή αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού. Μπορεί να αντιμετωπίσεις περισπασμούς ή αλλαγές στο συναίσθημα.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου κεντρίζοντας την περιέργεια σου. Αν και δεν είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη, είναι μια καλή στιγμή για να ανοιχτείς σε νέες ιδέες. Η σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου υπενθυμίζει την ανάγκη να αλλάξεις τομείς της ζωής σου που έχουν γίνει πολύ προβλέψιμοι. Αυτή τη στιγμή απαιτείται μια προοδευτική και καινοτόμος προσέγγιση, αλλά δεν θα πρέπει να πιεστείς. Επιδίωξε να είσαι ευέλικτη, ειδικά επειδή οι αλλαγές στα σχέδια ή η απρόβλεπτη συμπεριφορά των άλλων μπορεί να εμφανιστούν έντονα τώρα.

 

Ιχθείς
Δεν είσαι τόσο ανεκτική στα βαρετά στοιχεία της ζωής σου σήμερα και η ρουτίνα μπορεί να σε πνίγει. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει έντονα και ίσως επαναστατικά συναισθήματα και στη ρίζα αυτού βρίσκεται η ανάγκη για περισσότερη ανάπτυξη ή πρόοδο. Η υπομονή σου νιώθεις ότι εξαντλείται και υπάρχει η τάση να απομακρυνθείς από καταστάσεις που είναι υπερβολικά περιοριστικές. Οι αλλαγές μπορεί να φέρουν φρέσκο αέρα στη ζωή σου και να σε οδηγήσουν σε νέα ενδιαφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!