ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου 2022

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, στις συζητήσεις το κλίμα θα είναι ειρηνικό, η διαλλακτικότητα θα δώσει την ώθηση για συμφωνίες, συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ουσιαστικές συζητήσεις συναισθηματικής φύσης, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, αναθερμαίνονται τα αισθήματα.

Κριός
Τείνεις να κρατάς χαμηλό προφίλ μέχρι να μπει η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αργότερα και λαχταράς περισσότερη αλληλεπίδραση. Ωστόσο οι διαθέσεις είναι πιθανό να είναι στην ιδιότροπη πλευρά καθώς προχωρά η μέρα και μπορεί να αισθάνεσαι κάποια πίεση για να επιταχύνεις τα πράγματα. Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν έχουν την τάση να αφιερώνουν πραγματικό χρόνο για να ακούσουν και μπορεί να προκύψει εκνευρισμός. Μπορεί γρήγορα να απογοητευτείς με το πως οι άλλοι εκφράζουν τις ιδέες τους, ιδιαίτερα αν υποπτεύεσαι στενόμυαλη ή παθητική – επιθετική συμπεριφορά.

 

Ταύρος
Μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα με μια χαλαρή, δημιουργική προσέγγιση, αλλά αυτό μπορεί να είναι δύσκολο αργότερα σήμερα, όταν ο Ερμής και ο Άρης θα βρεθούν σε μια δύσκολη όψη, δημιουργώντας την αίσθηση ότι πρέπει να βιαστείς ή να πιέσεις ένα θέμα. Μπορεί να υπάρχει αρκετή διαθέσιμη ενέργεια αλλά δεν είναι εύκολο να τη διοχετεύσεις. Μια διαφωνία για ιδέες ή επιλογή λέξεων είναι πιθανή με τον σύντροφο. Το να διατηρήσεις τον εαυτό σου πνευματικά διεγερμένο και αφοσιωμένο ακόμα και με παιχνίδια μπορεί να είναι χρήσιμο.

 

Δίδυμοι
Η προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι λίγο τεταμένη σήμερα ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Οι εκνευρισμοί τείνουν να προέρχονται από την έλλειψη ελέγχου στις ρουτίνες ή τη δουλειά. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι ξεπερνάς τα όρια, αλλά η επιθυμία σου να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς κερδίζει. Ωστόσο πρόσεξε για ανταγωνιστικές διαθέσεις στις επικοινωνίες σου. Θα μπορούσες επίσης να αισθάνεσαι ανυπόμονη με άτομα που φαίνεται να χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο προκειμένου να σε κατανοήσουν. Η επιβράδυνση είναι προτιμότερη από την επιτάχυνση.

 

Καρκίνος
Ίσως χρειαστεί να αποφύγεις συνειδητά την υπερβολική δέσμευση με τη σημερινή ενθουσιώδη ενέργεια. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να παραμελούν ή να παρεξηγούν τις επιθυμίες ή τις ενέργειες σου. Ακόμη και να αστειεύεσαι με κάποιον μπορεί δημιουργήσει εκνευρισμό. Επιδίωξε να αποφύγεις να πιέζεις τα πράγματα και βρες τρόπους να ηρεμήσεις τα κουρασμένα νεύρα σου. Αν και υπάρχουν καλύτερες στιγμές για εστιασμένη εργασία ή δραστηριότητες, οι σημερινές είναι κατάλληλες για τη δημιουργία συνδέσεων.

 

Λέων
Νιώθεις αρκετά παρακινημένη και προσανατολισμένη σήμερα και έτοιμη να χειριστείς ένα πρακτικό πρόβλημα. Το να μαθαίνεις νέα πράγματα για τον εαυτό σου ή για κάποιον σημαντικό για εσένα είναι επιβράβευση. Αργότερα σήμερα ο Ερμής σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Άρη μπορεί να δείξει κάποιες απογοητεύσεις που δημιουργούνται ιδιαίτερα με έναν σύντροφο, κάποιο μέλος της οικογένειας ή φίλο. Σκέψου τόσο τα οφέλη όσο και τις προκλήσεις που φέρνει ο παρορμητισμός στη ζωή σου ώστε να είσαι καλύτερα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσεις στοιχεία έκπληξης που έρχονται στον δρόμο σου.

 

Παρθένος
Εστιάζεις περισσότερο στις σχέσεις σου και στο σύστημα υποστήριξης. Το να υπολογίζεις σε κάποιον είναι φυσικό αυτήν τη στιγμή. Μια δευτερεύουσα αλλά τεταμένη όψη μεταξύ του Ερμή και του Άρη αργότερα σήμερα μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα, ιδιαίτερα επειδή ο Ερμής είναι κυβερνήτης σου και βρίσκεται στον τομέα των επικοινωνιών και της κινητικότητας σου. Ο Άρης στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη είναι ανάδρομος και προκαλεί θαμμένες απογοητεύσεις. Μπορεί να εργάζεσαι υπό στρες αυτήν τη στιγμή, νιώθεις πίεση να παράγεις ή να λύσεις γρήγορα προβλήματα.

 

Ζυγός
Έχεις το κίνητρο να μοιραστείς ιδέες ή να μάθεις κάτι χρήσιμο σήμερα. Το να φέρεις άλλους κοντά μπορεί να είναι πολύ δυνατό. Αργότερα ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια ανυπομονησία ειδικά με άτομα που δεν έχουν την αίσθηση του μέτρου ή που φαίνονται αρκετά αγενείς. Μπορεί να υπάρχει αναποφασιστικότητα ή αμφιβολίες στη διαχείριση. Όσο κι αν θα ήθελες να πάρεις μια απόφαση, προσπάθησε να μην βιάζεσαι, ειδικά αν έχει να κάνει με κρίσιμα οικονομικά θέματα ή μια συνεργασία.

 

Σκορπιός
Εκτιμάς τις χαλαρές ή δημιουργικές ασχολίες περισσότερο από το συνηθισμένο σήμερα. Με την έντονη επιθυμία να εκφραστείς καλό είναι να προσέχεις να μην προκαλέσεις περιττούς μπελάδες. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρχει η τάση να επικοινωνείς πολύ παρορμητικά ή να εκνευριστείς πολύ λόγω της διαφοράς απόψεων. Είναι επίσης πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμο. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ασυμβίβαστη σε οικείο επίπεδο εάν υπάρχει προσωρινή έλλειψη ροής ή παρεξηγήσεις. Οι συναισθηματικά διεγερτικές δραστηριότητες σε ικανοποιούν περισσότερο και η ανάγκη να δημιουργήσεις και να εκφραστείς μοναδικά βρίσκεται στο επίκεντρο.

 

Τοξότης
Μπορεί να είσαι ικανοποιημένη με τις προσπάθειες σου να υποστηρίξεις άλλους ή ακόμα και τον εαυτό σου. Η Σελήνη περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου ευθυγραμμιζόμενη με τον κυβερνήτη σου Δία. Αργότερα ωστόσο σήμερα οι επικοινωνίες μπορούν πολύ εύκολα να στραβώσουν και μπορεί να προκύψει κάτι από το παρελθόν σου που θα προτιμούσες να κρατήσεις θαμμένο. Εναλλακτικά το μυαλό σου μπορεί να σαρώσει ανήσυχα το παρελθόν για απαντήσεις και η τακτοποίηση του εαυτού σου μπορεί να είναι δύσκολη.

 

Αιγόκερος
Η ικανότητα να βοηθάς με πληροφορίες μπορεί να εκτιμηθεί πολύ σήμερα. Βρίσκεις πολλά για να μάθεις και να μοιραστείς. Αργότερα σήμερα ωστόσο η παθητική – επιθετική συμπεριφορά μπορεί να είναι εμφανής, ιδιαίτερα στον κοινωνικό σου κύκλο. Μπορεί να υπάρξουν μικρές δυσλειτουργίες ή αλλαγές σε σχέδια και χρονοδιαγράμματα που απειλούν να σε αποβάλλουν από το παιχνίδι σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάποιος ξεπερνά τα όρια του και αυτό μπορεί να σε κάνει να αμύνεσαι. Έρχονται καλύτερες μέρες για να έρθεις πιο κοντά με κάποιον για αυτό είναι καλύτερο να είσαι υπομονετική.

 

Υδροχόος
Ένα μεγάλο μέρος σου θέλει να εγκατασταθεί και να νιώσει άνετα σήμερα και είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία. Το να εστιάσεις στις πρακτικές σου υποθέσεις και στις θεμελιώδεις ανάγκες σου μπορεί να σε βοηθήσει πολύ. Αργότερα σήμερα η περιέργεια σου αυξάνεται. Ένα πλεονέκτημα στην ατμόσφαιρα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι πρέπει να καταφέρεις κάτι σταθερό. Ωστόσο δεν είναι σαφές που να διοχετεύσεις την ενέργεια σου καθώς ο Ερμής και ο ανάδρομος Άρης σχηματίζουν μια μικρή προκλητική πτυχή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει μια ανησυχία ή περιττές διαφωνίες και δράμα.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου όλη μέρα και είσαι ιδιαίτερα ενεργητική και διαδραστική. Οι δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές μπορούν ωστόσο να προκαλέσουν κάποια ανησυχία ή ερωτηματικά. Είναι δύσκολο να κατανοήσεις μια κατάσταση και κάποιες παρεξηγήσεις μπορούν να διαταράξουν τις αλληλεπιδράσεις σου. Μόλις ξεπεράσεις τους περισπασμούς πιθανότατα να απολαύσεις τον εαυτό σου. Συναισθηματικά νιώθεις ιδιαίτερα εμπνευσμένη και ανανεωμένη.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!