GOSSIP

Η Τζούλια Νόβα σπάει τη σιωπή της μετά το αιματηρό συμβάν με τον πρώην της

Την 28η Οκτωβρίου, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, που επί σειρά ετών υπήρξε σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, δέχτηκε 15 μαχαιριές από έναν 26χρονο σε καντίνα στα βόρεια προάστια της Αθήνας και έκτοτε νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και η Τζούλια Νόβα, τώρα μίλησε για το πως αισθάνεται μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.

Το μοντέλο και πρώην συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της Τύχης» είχε αρχικά γράψει στα social media ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της και το περιστατικό αυτό και είχε ζητήσει διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο σε χθεσινοβραδινή της έξοδο, η κάμερα του «Πρωινού Μας» τη συνάντησε και η ίδια επέλεξε να σπάσει τη σιωπή της και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προσπαθώ… Ας πούμε ότι είμαι καλά. Ψυχολογικά είμαι λυπημένη, λογικό είναι. Αλλά όλα θα πάνε καλά. Προχωράμε. Το έμαθα από φίλους. Στην αρχή δεν ήμασταν σίγουροι αν ήταν εκείνος. Πήρα τηλέφωνο τον γιο του και με ενημέρωσε ότι ήταν ο μπαμπάς του. Ο Γιάννης καλυτερεύει, ελπίζω να αναρρώσει πλήρως. Εννοείται πως θα πάω να τον δω. Τόσα χρόνια ήμασταν μαζί, αυτό δεν αλλάζει. Είμαστε οικογένεια, όσα χρόνια και αν περάσουν».

Μετά τις δηλώσεις της Τζούλιας για την αιματηρή επίθεση που βίωσε ο πρώην της, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, παρουσίασε και ένα βίντεο με πρόσφατες δηλώσεις της Τζούλιας, όπου την ακούμε να μιλά για το γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο και το ταξίδι που έκαναν μαζί με την λίγων μηνών κορούλα τους στην κορυφή του Ολύμπου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!