GOSSIP

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία Μακρή - Δείτε τι ζητά η Βικτώρια Καρύδα

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που συνέβη στις 10 Οκτωβρίου 2018, και στο εδώλιο κάθονται οι δύο άντρες που καταδικάστηκαν πρωτόδικα. Σήμερα θα γίνουν καταθέσεις μαρτύρων.

Συγκεκριμένα στο εδώλιο κάθονται οι δύο άντρες βουλγαρικής καταγωγής που καταδικάστηκαν πρωτόδικα. Ο ένας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη καθώς ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και δολοφόνησε τον 46χρονο επιχειρηματία, ενώ ο δεύτερος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για απλή συνέργεια.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσουν στα δικαστήρια οι συνήγοροι υπεράσπισης αλλά και η σύζυγος του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα.

Αίτημα στην Interpol, στην ελληνική αστυνομία αλλά και στις φυλακές Κορυδαλλού έχει ζητήσει να υποβληθεί από την πλευρά της υπεράσπισης της συζύγου του επιχειρηματία αναφορικά τη δολοφονία του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, ενός 33χρονου στη Βουλγαρία.

Ο συνήγορος της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννης Μαρακάκης εκτιμά πως οι δύο υποθέσεις σχετίζονται και ζητά την περαιτέρω διερεύνηση.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!