GOSSIP

Η Αλεξανδράκη παραδέχτηκε για πρώτη φορά μέσω Instagram τον χωρισμό της

Το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, επίσημα δεν έχει πει τίποτα για το χωρισμό με τον αρραβωνιαστικό της, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι χώρισε πριν από 3 εβδομάδες.

Μάλιστα κάποιοι συνδέουν τη χρονική στιγμή του χωρισμού με τα όσα ακούστηκαν περί ξεσπάσματος που είχε η Δήμητρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, γεγονότα όμως που η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ.


Πάντως τώρα η ίδια, με ένα σχόλιο - απάντηση σε follower της, ουσιαστικά παραδέχτηκε δημόσια για πρώτη φορά πως όντως έχει χωρίσει και δεν κρύβει την ενόχλησή της για τα πικρόχολα σχόλια.


Συγκεκριμένα η Δήμητρα, πριν λίγες μέρες δημοσίευσε δύο νέα όμορφα πορτρέτα της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

Ανάμεσα στα σχόλια που έγιναν κάτω από το στιγμιότυπο, μια follower έγραψε ειρωνικά στη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Καταπληκτική φωτό. Ο σύζυγος την τράβηξε;».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν άφησε το σχόλιο αναπάντητο και έγραψε: «Όχι γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία Flori; Εγώ χαρά θέλω μόνο να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια να έχετε».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!