ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2022

Η πρόοδος είναι στο επίκεντρο σήμερα και αύριο, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποια αμφιταλαντευόμενη αυτοπεποίθηση έτσι ώστε οι ιδέες να μην απογειωθούν μέχρι αύριο. 

Κριός
Το σήμερα και το αύριο είναι δυο διαφωτιστικές μέρες και η επίλυση προβλημάτων με θέματα οικογένειας, σπιτιού και χρήματος είναι δημιουργική. Τα κομμάτια ενός παζλ μοιάζουν να ενώνονται και βλέπεις κάτι πιο καθαρά. Οι συζητήσεις για στρατηγικές με έμπιστους άλλους μπορούν να σε πάνε μπροστά και η διαίσθηση σου λειτουργεί έντονα. Δεν είναι πάντα εύκολο να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου κάποιες φορές σήμερα, αλλά είναι αποκαλυπτικό όταν τελικά μπαίνουν σε σειρά. Με στενές συνεργασίες και σχέσεις μπορείς να βιώσεις κάποια μεγάλη ελπίδα. Η Σελήνη διασχίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όλη μέρα ενθαρρύνοντας την ανάγκη για τάξη και οργάνωση.

 

Ταύρος
Η μέρα είναι κατάλληλη για δημιουργική σκέψη και αξιοποίηση της μοναδικής προοπτικής και άποψης σου. Οι περισπασμοί μπορεί μερικές φορές να σε εμποδίζουν να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα, αλλά μην εγκαταλείπεις τη δημιουργική διαδικασία, καθώς οι προκλήσεις στη σκέψη σου μπορούν να σε βοηθήσουν να σκεφτείς πιο καθαρά. Έχεις την τάση να προσελκύεις ενδιαφέροντα άτομα στον δρόμο σου τώρα, κυρίως λόγω της ενδιαφέρουσας άποψης σου. Μια διαφωνία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συναρπαστική γραμμή σκέψης για παράδειγμα.

 

Δίδυμοι
Η πρόοδος είναι στο επίκεντρο σήμερα και αύριο, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποια αμφιταλαντευόμενη αυτοπεποίθηση έτσι ώστε οι ιδέες να μην απογειωθούν μέχρι αύριο. Μπορεί να δημιουργηθούν εξαιρετικές ιδέες ιδιαίτερα σχετικά με τις σχέσεις και τα σχέδια για τη ζωή ή τα επαγγελματικά. Είναι λίγο δύσκολο όμως να τα συνδυάσεις όλα μαζί. Σκέψου έξω από το κουτί για οικονομικά θέματα τα οποία μπορούν να σε ωφελήσουν πολύ. Η ανάλυση προηγούμενων προτύπων μπορεί να σε βοηθήσουν να πάρεις καλύτερες αποφάσεις.

 

Καρκίνος
Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα με εμπνευσμένες ιδέες, αν και μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τα συγκεντρώσεις όλα μαζί σε ένα σύνολο μέχρι αύριο. Είναι η στιγμή για να σκεφτείς φρέσκες και συναρπαστικές ιδέες και να νιώσεις ενθουσιασμένη για ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, έργο ή ομαδική προσπάθεια. Μια φιλία μπορεί να έρθει στο επίκεντρο εμπνέοντας σε. Οι εφευρετικές νέες ιδέες, τα όνειρα και οι δυνατότητες μπορούν να φανούν δυνατά τώρα. Ενώ η Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου ενθαρρύνει την επιθυμία σου για πνευματική δέσμευση. Είναι επίσης μια ισχυρή στιγμή για να φέρεις περισσότερη αρμονία και ζεστασιά στην προσωπική σου ζωή.

Λέων
Ενώ η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την εστίαση στην άνεση και τη σταθερότητα, το μυαλό σου είναι ιδιαίτερα ενεργό. Μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση δημιουργικής ανανέωσης ή απελευθέρωσης και ίσως θελήσεις να απελευθερωθείς από ένα πρόβλημα, από ένα μυστικό ή από το παρελθόν. Υπάρχει έντονη ενέργεια για καινοτόμο σκέψη σχετικά με επιχειρηματικούς ή μακροπρόθεσμους στόχους. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις και βελτιώσεις μπορεί να σχετίζονται με την καριέρα, τη φήμη ή τα σχέδια πορείας της ζωής σου. Ταυτόχρονα έρχεσαι σε επαφή με άλλους ή απολαμβάνεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα πιο συχνά, μερικές φορές σε σημείο απόσπασης της προσοχής.

 

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου αγγίζοντας τα συναισθήματα σου και φέρνοντας περισσότερο χρώμα στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερη κατανόηση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο ή κάποιον ιδιαίτερο σήμερα που σε κάνει να νιώθεις ότι σε εκτιμούν και σε σέβονται. Μια καλή αγορά ή μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση μπορεί να είναι ισχυρή τώρα. Με τις τρέχουσες διελεύσεις έχεις την τάση να κρατάς τις ιδέες σου και να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο. Αν και μπορεί να μην συμφωνείς πάντα με τους άλλους σήμερα, η συζήτηση μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα.

 

Ζυγός
Τα επαγγελματικά μπορούν να πάνε καλά αν εφαρμόσεις μη παραδοσιακή σκέψη σήμερα. Η ανάλυση προτύπων, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά μπορεί να σε βοηθήσει να σκεφτείς νέες, βελτιωμένες μεθόδους. Μπορείς επίσης να βρεις πολύ φυσικό να συνδεθείς με τα όνειρα και τα ιδανικά σου σήμερα. Η ολοήμερη διέλευση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μπορεί να σε επιβραδύνει λίγο. Οι σκόρπιες σκέψεις αργότερα σήμερα, μπορεί να οδηγήσουν σε αδικαιολόγητο άγχος για αυτό βάλε στόχο να θέσεις προτεραιότητες.

 

Σκορπιός
Μια ιδέα μπορεί να σε εμπνεύσει και να πυροδοτήσει ενδιαφέρουσες σκέψεις σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα οφέλη μέσω μιας σύνδεσης ή συνεργασίας. Χρειάζεσαι αυτήν την επιπλέον σπίθα τώρα. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να βρεις λίγο χρόνο για προσωπική απόλαυση. Μπορεί να υπάρξει κάποια διαφωνία σήμερα σχετικά με σχέδια που κάνεις. Είναι πιθανό να έχεις κάποιες ιδιαίτερες ιδέες, η προώθηση των οποίων μπορεί να ευημερήσει. Τραβάς γρήγορα την προσοχή των άλλων.

 

Τοξότης
Η τοποθέτηση της Σελήνης στην κορυφή του χάρτη σου σε φέρνει σε θέση να ηγηθείς ή να αναλάβεις την ευθύνη σήμερα. Επενδύεις περισσότερη ενέργεια και σκέψη στις ευθύνες, τους στόχους ή τις επιδόσεις σου. Οι σημερινές επιρροές σε προκαλούν επίσης να αφήσεις γνωστά πρότυπα σκέψης και να δημιουργήσεις νέα. Ακόμα κι αν διαφωνείς με τους άλλους σε ορισμένα σημεία, σίγουρα βρίσκεις πράγματα για να τονώσεις το μυαλό σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για έρευνα, εργασία και θέματα υγείας.

 

Αιγόκερος
Η ολοήμερη διέλευση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματος σου σε εμπνέει να αλλάξεις τις συνήθειες ή τις ρουτίνες σου και αυτό σε βοηθά δεις τη ζωή σου λίγο διαφορετικά. Η σημερινή μέρα είναι απελευθερωτική και με άλλους τρόπους ειδικά σε νοητικό επίπεδο. Είσαι περίεργη και σκέφτεσαι υπέροχες ιδέες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να να λύσεις ένα πρόβλημα που σου ανοίγει τον δρόμο για νέες κατευθύνσεις. Η σωστή έκφραση μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη λήψη αποφάσεων.

 

Υδροχόος
Το μυαλό σου δουλεύει υπερωρίες και σκέφτεσαι νέες ιδέες. Αναγνωρίζεις τα μοτίβα και αυτή η διαδικασία σε βοηθά να κάνεις τη λήψη αποφάσεων πιο φυσική. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη στην έκφραση του εαυτού σου και λίγο πιο θαρραλέα σε νοητικό επίπεδο. Ακολουθείς τον δικό σου δρόμο με τις ιδέες σου και προσεγγίζεις καλύτερα θέματα που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, τη διασκέδαση, την τέχνη και τα παιδιά. Η αυξημένη πίστη στις δημιουργικές ικανότητες και τα ταλέντα σου είναι ισχυρή. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου, ωστόσο μπορεί να είναι και μια ισχυρή έκκληση για εξιδανίκευση ή εστίαση των ενεργειών σου.

 

Ιχθείς
Δεν φοβάσαι να ακολουθήσεις το ένστικτο σου σήμερα και αυτή η εσωτερική αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική. Η επίλυση ενός μυστηρίου ή ενός παζλ μπορεί να είναι ισχυρή τώρα. Οι ενέργειες του σήμερα είναι επίσης ισχυρές για δημιουργική έκφραση. Το μυαλό σου είναι γρήγορο αν και δεν είναι τρομερά εύκολο να συγκεντρωθείς αυτήν τη στιγμή. Η εύρεση μιας νέας μαθησιακής πρόκλησης ή μιας ειδικής εστίασης για να βελτιώσεις την ικανότητα σου να προσαρμόζεις τον εαυτό σου μπορεί να είναι χρήσιμη.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!