GOSSIP

Ο Κούγιας σήμερα... απείλησε τον Λιάγκα: «Δεν θα έχετε καλή τύχη με μένα...»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, είναι ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη και τώρα είναι συνήγορος ενός εκ των δύο αστυνομικών που κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας. 

Ο γνωστός ποινικολόγος, σήμερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για να αναφεθρεί στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης από αστυνομικούς και μάλιστα, είχε και έναν “ιδιαίτερο” διάλογο με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Εάν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με μένα. Σας το λέω ξεκάθαρα. Ηρεμήστε λίγο. Είναι μία εντελώς περίεργη περίπτωση. Υπάρχει ένα κορίτσι 19 ετών, το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε και η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε: «Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, αφού σας διαβεβαιώσω, για να ηρεμήσετε κι εσείς, ότι δεν ζηλεύω κανένα συνάδελφό μου και καμία δόξα του. Μία χαρά. Ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!