ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις 29/10 ο Ερμής στο Ζυγό επηρεάζει τις σχέσεις όλων των ζωδίων

Μετά από αρκετές εβδομάδες στην πρακτική και γήινη Παρθένο (αρχικά ανάδρομος και κατόπιν ορθός), ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των περισσότερων επαφών και δοσοληψιών μας και άμεσος δείκτης της καθημερινότητας μας, περνά από σήμερα 11/10 έως και τις 29/10 για δεύτερη φορά στον Ζυγό, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που μας απασχόλησαν τον προηγούμενο μήνα προκειμένου να δώσουμε ικανοποιητικές λύσεις.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει όλους μας ο Ερμής από τον Ζυγό από τις 11/10/2022 μέχρι τις 29/10/2022

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής παίρνει για δεύτερη φορά αυτό το φθινόπωρο θέση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας, αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα της επαφής σας με τους άλλους, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Θέλετε δεν θέλετε όλη αυτή την περίοδο μέχρι σχεδόν το τέλος Οκτωβρίου, οι «άλλοι» θα παίξουν ένα πιο σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας. Το να ψάχνετε να βρείτε μια σχέση, να μοιράζεστε κάποιες ώρες με τους φίλους σας, να ενώνετε τις δυνάμεις σας με τους συνεργάτες σας για να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας, μόνο θετικό μπορεί να είναι. Αυτή τη φορά προσπαθήστε να το κάνετε πιο σωστά σε σχέση με την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Μιλήστε, εκφράστε την άποψη σας, αλλά ακούστε και την άλλη πλευρά προσεκτικά. Το θέμα είναι να βρείτε λύσεις που ικανοποιούν όλους. Το μότο άλλωστε αυτής της περιόδου, που ταυτόχρονα έχουμε και τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι: η ισχύς εν τη ενώσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλοξενώντας τον Ερμή για δεύτερη φορά μέσα στο φθινόπωρο από τις 11/10 μέχρι τις 29/10 μέσα στον τομέα της καθημερινότητας, της δουλειάς και της φυσικής κατάστασης και υγείας, σίγουρα δεν είναι μια εύκολη διέλευση, καθώς αυξάνεται ο όγκος των επαφών και των δοσοληψιών σας. Μπορεί να έχετε εκατομμύρια πράγματα να κάνετε καθημερινά, το τηλέφωνο να μη σταματά να χτυπά, τα μέιλς και τα μηνύματα να έρχονται κατά ριπάς και να σας πνίγουν οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες. Αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει είναι η προσοχή στις λεπτομέρειες και μια καλή προετοιμασία σε ό,τι αναλαμβάνετε να κάνετε. Αν τον Σεπτέμβριο κάτι στον χώρο της εργασίας δεν λειτούργησε όπως επιθυμούσατε, είτε αυτό αφορά τις εργασιακές σας σχέσεις, το αντικείμενο της δουλειάς σας, την παραγωγικότητα, τώρα θα έχετε την ευκαιρία σας να το αλλάξετε και να το βελτιώσετε. Όμως ο Ερμής εδώ σας κρούει και τον κώδωνα του κινδύνου σε θέματα υγείας. Πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο, να τρώτε πιο υγιεινά και κυρίως να κοιμάστε για να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε. Αν έχετε εγκαταλείψει τις φροντίδες της υγείας σας καιρός να τις ξαναπιάσετε από την αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή για δεύτερη φορά μέσα στο φθινόπωρο στον φιλικό σας Ζυγό, ενεργοποιεί έναν ιδιαίτερα τυχερό, διασκεδαστικό και δημιουργικό τομέα στο ωροσκόπιο σας. Ό,τι σχετίζεται με τον έρωτα, τα φλερτ, τις γνωριμίες, τη διασκέδαση, τα παιδιά, τη φήμη και τα δημιουργικά σας σχέδια, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από τώρα μέχρι τις 29/10. Αν τον Σεπτέμβριο αντιμετωπίσατε ολιγωρίες, προβλήματα ή εμπόδια στα παραπάνω θέματα, τώρα θα έχετε την ευκαιρία σας να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Έτσι, αν επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να ερευνήσετε θέματα που σχετίζονται με τις εξωσωματικές ή άλλες μεθόδους, μπορείτε τώρα να έχετε θετικά ευρήματα. Καλύτερη θα είναι και η επικοινωνία με νεότερα σε ηλικία άτομα ή τα παιδιά σας. Αν κάνετε μια δουλειά που έχει επαφή με κοινό μπορεί τώρα οι μετοχές σας να ανέβουν και να σημειώσετε επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θέση του Ερμή στον Ζυγό για δεύτερη φορά μέσα στο φθινόπωρο (η πρώτη ήταν από 26/8 μέχρι τις 23/9) που καταλαμβάνει από τις 11/10 και μέχρι τις 29/10, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη για το δικό σας συναισθηματικό και υδάτινο ζώδιο. Στρέφει πιο πολύ την προσοχή σας σε προσωπικά σας θέματα και σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο από τον χώρο του σπιτιού ή μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το ίδιο το σπίτι ή ένα ακίνητο. Είναι θετική περίοδος για να λειάνετε διαφορές και να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά και βαθιά με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον. Όμως, από την άλλη, δημιουργεί κι ένα πλαίσιο σύγχυσης στις καθημερινές σας επαφές, που δύσκολα το συναίσθημα σας αφήνει πολλά περιθώρια στην αντικειμενικότητα να κερδίσει. Γι’ αυτό καλό είναι να μην είστε παρορμητικοί στις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό για δεύτερη φορά μέσα στο φετινό φθινόπωρο έρχεται για να λειάνει κάπως την εικόνα σας προς τα έξω και να δείξετε ίσως ένα πιο γοητευτικό κι ευαίσθητο πρόσωπο στις επαφές σας με τους άλλους. Αν λοιπόν τους έχετε κάνει όλους να πιστεύουν πως είστε απροσπέλαστοι, ευκαιρία να δείξετε και το άλλο σας πρόσωπο αυτό της ενσυναίσθησης. Ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι άνθρωποι που είναι στο περιβάλλον σας, γίνετε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνήστε με κάθε τρόπο τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Αν τον Σεπτέμβριο αντιμετωπίσατε προβλήματα είτε στην επικοινωνία, είτε σε διαπραγματεύσεις, είτε ακόμη και στις μετακινήσεις σας, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να τα βελτιώσετε όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό για δεύτερη φορά, από σήμερα μέχρι τις 29/10, σας βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε τι πραγματικά είναι σημαντικό για σας στη ζωή σας, να δείτε πιο βαθιά και ουσιαστικά τις αξίες σας, αλλά και να ασχοληθείτε επιμελώς και στη λεπτομέρεια τους με τα θέματα των οικονομικών σας. Πώς θα μπορούσατε να αυξήσετε το εισόδημα σας, τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να βρείτε νέους πόρους, πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε έναν χώρο ή ένα ακίνητο για να σας δίνει κάποιο εισόδημα ή ίσως κάποια ιδέα που έχετε; Από την άλλη, πρέπει να δείτε σε επαγγελματικό επίπεδο επίσης πόσο σας καλύπτει η δουλειά που κάνετε και αν ανταποκρίνεται στις δικές σας αξίες. Αν τον Σεπτέμβριο νιώσατε κάποιες στιγμές να χάνετε την αυτοπεποίθηση σας, γιατί τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως επιθυμούσατε ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ανατρέψετε τις δυσκολίες και να ενισχύσετε την πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, κάτι που γίνεται συνήθως μια φορά τον χρόνο και πάντα κοντά στα γενέθλια σας, αλλά φέτος εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του γίνεται για δεύτερη φορά, είναι η καλύτερη στιγμή για να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, να μιλήσετε, να γράψετε, να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο τις ιδέες, τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα σας. Αν καιρό τώρα περιμένατε να κάνετε έναν διάλογο με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος που περιμένατε. Μολονότι η περίοδος που ο Ερμής διελαύνει στο ζώδιο μας είναι συνυφασμένη με περισσότερο στρες και μια πιο απαιτητική καθημερινότητα, είναι ταυτόχρονα και μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος και αρκετά ευχάριστη με επαφές και συναντήσεις σε κοινωνικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου ο Ερμής για δεύτερη φορά αυτό το φθινόπωρο είναι αλήθεια ότι δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα βοηθητικός, καθώς μπορεί να σας μπερδεύει. Είναι μια πιο συναισθηματική και «κλειστή» περίοδος για σας μέχρι τις 29/10, που σας καλεί βασικά να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με ό,τι έχει ξεκινήσει στο παρελθόν, είτε είναι μια σχέση είτε μια δουλειά. Τώρα πρέπει να εξετάσετε καλύτερα την κατάσταση και να δείτε αν πρέπει κάτι να το ολοκληρώσετε ή να το διακόψετε γιατί είναι αδιέξοδο. Ακόμη, εδώ ο Ερμής μπορεί να δείχνει παρασκηνιακές και μυστικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Σας ωθεί ακόμη να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο είναι το παρασκήνιο και η εσωστρέφεια που μπορεί να σας πιάνει συχνά πυκνά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών, αλλά και των στόχων σας, περνά ο Ερμής για δεύτερη φορά αυτό το φθινόπωρο κι αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι το επόμενο διάστημα θα είστε ακόμη πιο κοντά σε επαφή με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί, έχετε κοινά συμφέροντα και στόχους ή σας ενώνει ένας σκοπός. Βέβαια, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ούτε οι ρόλοι θα είναι διακριτοί κι από την άλλη ενδέχεται αν υπήρχαν προβλήματα σε μια επαγγελματική ή φιλική σχέση από τον προηγούμενο μήνα να ξαναέρθουν στο προσκήνιο για να τα επιλύσετε. Αν νιώθετε ότι κάτι δεν λειτουργεί σε ένα στόχο σας και δεν αποφέρει τα προσδοκώμενα, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε ή να θέσετε άλλους πιο εφικτούς στόχους για σας. Σε κάθε περίπτωση, με τη συνοδεία της Αφροδίτης και του Ήλιου από τον Ζυγό μόνο θετική μπορεί να είναι αυτή η περίοδος και σίγουρα ιδιαίτερα κοινωνική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής παίρνει θέση σε ένα κόντρα ζώδιο προς το δικό σας στον Ζυγό, για δεύτερη φορά μέσα στο φετινό φθινόπωρο λόγω της ανάδρομης πορείας του τον προηγούμενο μήνα, θολώνοντας λίγο την κρίση σας, γι’ αυτό ας μην είστε βιαστικοί σε συμπεράσματα, ειδικά στα θέματα της καριέρας. Τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, φαίνεται ότι θα μπείτε σε μια διαδικασία να αναλύσετε την πορεία της ζωής σας μακροπρόθεσμα. Να δείτε αν πρέπει να συνεχίσετε σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση επαγγελματικά ή να αλλάξετε ρότα. Μην σας πιάνουν εγωισμοί και δεν ζητάτε βοήθεια ή συμβουλές. Κάποιος από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να έχει τις λύσεις. Ακόμη, προσέξτε τις φήμες που ακούτε ή διαβάζετε και μην τις μεταφέρετε άκριτα και στους άλλους ειδικά στον χώρο εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού για δεύτερη φορά μέσα στο φθινόπωρο δεν είναι τόσο δύσκολη επιρροή για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Αντιθέτως είναι μια θετική διέλευση αν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο που θα σας προσφέρει γνώση, να καθίσετε ξανά στο θρανίο, αν θέλετε να μάθετε κάτι καινούριο, να γραφτείτε σε ένα σεμινάριο, να βρείτε ένα νέο χόμπι ή ακόμη και να κάνετε τα μελλοντικά μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σας σχέδια. Αρκεί να είστε δεκτικοί στο διαφορετικό. Ακόμη, αν ενδιαφέρεστε για ένα μεταφορικό μέσο είναι καλή στιγμή να το ερευνήσετε. Αν στα παραπάνω θέματα αντιμετωπίσατε δυσκολίες ή αναβολές και καθυστερήσεις τον Σεπτέμβριο, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η θέση του Ερμή στον Ζυγό για δεύτερη φορά μέσα στο φθινόπωρο από σήμερα μέχρι τις 29/10 δεν είναι πολύ βοηθητική για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, καθώς θα βρίσκεται σε ένα πολύ πιο εσωστρεφή και κλειστό τομέα του ωροσκοπίου σας, που αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο, τις βαθιές σχέσεις σας, τον ψυχισμό σας, αλλά κυρίως τον τομέα των οικονομικών. Αν έχει κάτι θετικό αυτή η διέλευση είναι να μιλήσετε ξεκάθαρα για τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας, τους φίλους ή τους στενούς σας συγγενείς, ή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε θέματα οικονομικών. Προσέξτε λογαριασμούς που μπορεί να έρχονται φουσκωμένοι αυτή την περίοδο, ελέγξτε σε βάθος τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει και προσπαθήστε κυρίως απέναντι στον εαυτό σας να συμπεριφέρεστε τόσο συμπονετικά και τρυφερά όσο και στους άλλους. Εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας, κάντε μια έρευνα σε ό,τι αφορά επενδύσεις και γενικώς οικονομικά στοιχεία και με τη βοήθεια της Αφροδίτης και του Ήλιου που συμπορεύονται με τον Ερμή ίσως το τέλος του μήνα να κλείσει με θετικό πρόσημο για τα οικονομικά σας.

Πηγή: asibiliou.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!