ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα τρία ζώδια ο Οκτώβριος θα είναι ένας... ζόρικος μήνας

Κάθε μήνας ευνοεί κάποια ζώδια και ζορίζει κάποια άλλα και για το δεύτερο μήνα του φετινού φθινοπώρου, οι αστρολόγοι προβλέπουν πως τρία είναι τα ζώδια που ίσως ζοριστούν αρκετά μέσα στον Οκτώβριο.

Όπως διαβάζομε στο marieclaire.gr αν ανήκετε σε κάποιο από αυτά τα τρία ζώδια, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα οδηγηθείτε στην καταστροφή. Είναι αλήθεια πως οι πλανήτες θα σας φερθούν λίγο πιο σκληρά από ό,τι συνήθως, μα μην ξεχνάτε πως και τα διαμάντια δημιουργούνται κάτω από απίστευτη πίεση.

Ευτυχώς, ο μήνας ξεκίνησε με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία, πράγμα που σημαίνει πως τα πάντα θα λειτουργούν πιο ήρεμα και καθαρά. Επίσης, η Πανσέληνος τις 9 Οκτωβρίου θα σας κάνει πιο θαρραλέες, ειδικά αν θέλετε να πετύχετε κάποιον στόχο. Έχετε στον νου σας πως μετά την καταιγίδα βγαίνει ουράνιο τόξο και οπλιστείτε με υπομονή τις επόμενες ημέρες.

Ταύρος

Αυτή την περίοδο μπορεί να νιώθετε περισσότερη ανάγκη να ολοκληρώσετε υποχρεώσεις και δουλειές. Να επικεντρωθείτε στα εργασιακά. Ωστόσο, η ενέργειά σας μειώνεται και η όρεξη για εργασίες, εξόδους και οτιδήποτε απαιτεί δύναμη και ενέργεια, είναι στο ναδίρ. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα, ενώ πρέπει να θυμάστε πως όλα μαζί δεν γίνονται. Ένα βήμα τη φορά και θα τα καταφέρετε.

Τοξότης

Η αρχή του μήνα σας βρίσκει έξτρα αισιόδοξες και δυναμικές. Ωστόσο, από τη στιγμή που η εποχή του Σκορπιού θα ξεκινήσει (23/10) σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και η ενέργειά σας μειώνεται. Θα θέλετε να απομονωθείτε και να αναλογιστείτε όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. Ειδικότερα προς το τέλος του μήνα ο τρόπος που ανταποκρίνεστε σε καταστάσεις και διαπληκτισμούς θα σας απασχολήσει, καθώς αντιλαμβάνεστε πως αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να «δουλέψετε».

Ιχθύς

Μια συναισθηματική ένταση τη νιώθετε ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα. Μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στον 8ο οίκο σας, αυτόν της τρυφερότητας, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη γνώση του πώς αντιλαμβάνεστε κάθε τι καινούριο. Αυτή είναι η ώρα για να για αφήσετε ό,τι σας τραβά πίσω και να αγκαλιάσετε κάτι νέο. Επίσης, τώρα είναι η στιγμή για να βάλετε όρια σε ανθρώπους που δεν σας σέβονται και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, ώστε να αποφύγετε εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!