GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Αλεξανδράκη με τα όσα άκουσε σε ένα κατάστημα [βίντεο]

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η θερμοκρασία σκαρφάλωσε στα ύψη και στην Ελλάδα και αρκετοί βρήκαν την ευκαιρία για εξορμήσεις κοντά στη θάλασσα. Ανάμεσα σε αυτούς και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που πήγε στην περιοχή της Βουλιαγμένης με τη σκυλίτσα της αλλά η φθινοπωρινή βόλτα της βγήκε... ξινή!

Η ίδια μέσω stories στο Instagram εξέφρασε δημόσια την οργή της για τα όσα άκουσε να της λένε οι υπάλληλοι καταστήματος εστίασης που επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 1/10

«Ζήτησα ένα μπολάκι και λίγο νερό και τι μου απαντάει; “Τα σκυλιά απαγορεύεται να πίνουν νερό μέσα στο μαγαζί”. Λέω δεν θα άκουσα καλά λέω, “ένα μπολάκι κάτι…” Όχι μου λέει, το υγειονομικό και τέτοια. Εν τω μεταξύ εκεί ήταν και εξωτερικός χώρος, που δεν έχει και σημασία. Σηκώνομαι πάνω και λέω “είστε απαράδεχτοι”... Ο τυφώνας που χτύπησε την Φλόριντα θα είναι ψιχάλες σε σχέση με αυτό που θα σας κάνω εγώ εδώ μέσα. σηκωθήκαμε και φύγαμε, οπότε ντροπή σας, 32 βαθμούς έξω και είπατε να μην πιει ένα πλάσμα του Θεού, ξεφτίλα ντροπή. Δε θα γίνετε ποτέ άνθρωποι»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!