ΖΩΔΙΑ

Ο Ανάδρομος Ερμής στη Παρθένο θα επηρεάσει πολύ 4 ζώδια μέχρι τις 2/10

Μετά τον ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό, ο πλανήτης της επικοινωνίας από αύριο 23/9 μέχρι τις 2/10 συνεχίζει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στη Παρθένο και θα... ταλαιπωρήσει αρκετά κάποια ζώδια, ενώ θα φέρει πολλά ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα από το παρελθόν.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης, ειδικά εάν νιώθετε ότι το τελευταίο διάστημα πιέζεστε και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Οι παρεξηγήσεις και οι ασυνεννοησίες με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι μέσα στο πρόγραμμα, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην πείτε πράγματα που θα είναι σκληρά και θα πληγώσουν τους άλλους. Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σας κατακλύσουν οι αναμνήσεις και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν προκειμένου να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες μαζί του ή να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής και κυβερνήτης σας επιστρέφει στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με ανθρώπους, συνεργασίες, αλλά και στόχους ζωής. Κάποια πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από εσάς, τώρα μπορεί να επανέλθουν προκειμένου να βρεθούν κάποιες οριστικές λύσεις ή να σας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικά διλήμματα και δεν θα ξέρετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Η αλήθεια είναι ότι οι ημέρες αυτές εμπεριέχουν αβεβαιότητα και αίσθημα σύγχυσης, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάνετε την αυτοκριτική σας, να οργανώσετε προσεκτικά τα επόμενα σας βήματα σας και πάνω απ’ όλα δείτε τι λάθη έχετε κάνει και πώς μπορείτε να επανορθώσετε. Οι καθυστερήσεις, οι αναποδιές και τα προβλήματα στην επικοινωνία δεν λείψουν αυτές τις ημέρες, όμως προσπαθήστε να μην τα αφήσετε να σας ρίξουν την αυτοπεποίθηση. Να θυμάστε ότι οι συνειδητοποιήσεις που θα έρθουν τώρα στην επιφάνεια θα είναι πολύ καθοριστικές για τις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο θα φέρει αναθεωρήσεις στον τομέα της καριέρας και θα μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι μέσα στο επόμενο διάστημα, είτε από τις ευθύνες που σας έχουν αναθέσεις είτε από τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας. Οι ημέρες αυτές θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και υπερένταση, γιατί το κλίμα θα είναι αρκετά φορτισμένο και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα εμπόδια και τις αναβολές που μπορεί να προκύψουν. Όλα θα είναι ρευστά τώρα, επομένως είναι προτιμότερο να αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, καθώς μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε από την εξέλιξη των γεγονότων. Αποφύγετε επίσης να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση και αναβάλλετε για αργότερα σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες και ανωτέρους. Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σας καλεί να σταθείτε στα πόδια σας και να βασιστείτε στις δικές σας δυνατότητες. Μην υπολογίζετε λοιπόν στη βοήθεια που σας υπόσχονται και προσέξτε ιδιαίτερα εκείνους που μπορεί να προσπαθήσουν να καρπωθούν τους κόπους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο της Παρθένου και για τις επόμενες ημέρες θα ταρακουνήσει τις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τα αληθινά κίνητρα των άλλων και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια δεδομένα, τα οποία θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες επιλογές που κάνατε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Όσο κι αν προσπαθούσατε το προηγούμενο διάστημα να κρύψετε ο ένας από τον άλλον τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σας, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια όλα αυτά και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για παρεξηγήσεις και μπερδέματα, αφού θα είναι εύκολο να παρερμηνευτούν λόγια που θα ειπωθούν και να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα. Αποφύγετε, εάν είναι δυνατόν, να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, γιατί θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, προκειμένου να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του./ης. Εάν κάποιος ζητήσει να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, μην βιαστείτε να πάρετε τώρα οριστική απόφαση και μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα. Δώστε λοιπόν λίγο χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους και μην εκβιάζετε τις καταστάσεις.

Πηγή: asibiliou.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!