ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου 2022

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια, κοινωνικοποίηση, ευχέρεια λόγου. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για νέες εμπειρίες, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ποικιλία και στις περιπέτειες διαφόρων ειδών, δυσκολία θα υπάρξει στην αντιμετώπιση της ρουτίνας και της στασιμότητας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες και νέες επαφές, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να παρθούν αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, έντονα συναισθήματα και επιθετικές διαθέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η διάθεσή σου δεν δείχνει να είναι σταθερή. Από το μεσημέρι και μετά γεγονός είναι ότι στην έπεσε στο να απολαύσεις τις στιγμές και να αφήσεις πίσω σε ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια και φόβους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι το να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα που είναι καταλυτικά για την καριέρα σου δεν θα σε βοηθήσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δείξε πίστη και αποφασιστικότητα και φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να μην σε καταβάλει η νευρικότητα. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα γιατί ο περιορισμός είναι πιθανός.

Ερωτικά

Αυτό που θα πρέπει να συγκρατήσεις σήμερα είναι η απογοήτευση και η κατήφεια καθώς θα επηρεαστεί έντονα η προσωπική σου ζωή και δεν θα αφεθείς για να χαρείς το χρόνο που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι πιέζεσαι συναισθηματικά και δεν έχεις όρεξη να επικεντρωθείς στα αισθηματικά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, είναι γεγονός ότι οι επιδιώξεις να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και να βγεις από την κατήφεια κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Το βράδυ βρίσκεις ισορροπίες και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται να αρχίζει να αυξάνεται και αυτό είναι κάτι που σε επηρεάζει καθώς καλείται να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα βρεις την αυτοπεποίθησή σου και θα προσπαθήσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν με δυναμικό τρόπο.

Ερωτικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις απόμακρος από το ταίρι σου καθώς σε προβληματίζουν πολλά και κυρίως η επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε ότι σου δημιουργεί η απαισιοδοξία να επηρεάσει τα αισθηματικά σου. Ο αδέσμευτος ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα και λιγότερο με την προσωπική ζωή για αυτό και την βάζεις στο περιθώριο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, πρόσεξε ιδιαίτερα το πρωί τις κόντρες με τα φιλικά σου πρόσωπα που θα σου στοιχίσουν καθώς δεν είναι εύκολο να συγκρατήσει τα νεύρα σου. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και όλα και να επικεντρωθείς σε σκέψεις και συναισθήματα που αναβιώνουν από παλιές υποθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση με τους συναδέλφους σου δεν αποκλείεται να υπάρξει καθώς φαίνεται να λειτουργεί σπασμωδικά και να προκαλέσει νευρικότητα στους γύρω σου. Φόβοι επανέρχονται και σου δημιουργούν ανησυχία για την πορεία της καριέρας σου. Καλά θα κάνεις να μην προβείς σε κινήσεις καθώς φαίνεται να μην σκέφτεσαι ξεκάθαρα και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από το ταίρι του καθώς τα έντονα συναισθήματα εξελίσσονται σε μελαγχολία που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Επεδίωξε να ξεφύγεις από ότι σε πληγώνει και να δείξεις ότι πραγματικά νιώθεις. Ο αδέσμευτος εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που δεν σου προσφέρουν τίποτα. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί πιθανότατα να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και η ένταση κυριαρχεί καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Από το μεσημέρι και μετά στρέφεσαι στο φιλικό περιβάλλον που είναι γεγονός ότι αρχικά δεν φαίνεται να καλύπτει αυτά που θα επιθυμούσες να σου δώσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα επαγγελματικά σου το πρωί καθώς δεν θα διστάσεις να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση με όσους δεν συμφωνούν με τον τρόπο που κινείσαι. Φρόντισε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και δείξε διάθεση για ομαδικό πνεύμα που θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις.

Η διάθεση ανεξαρτησίας που επιδεικνύεις επηρεάζει τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις από το ταίρι σου που θα επηρεάσουν δυσάρεστα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι δεν μπορείς να δεσμευτείς στην ζωή σου για αυτό αφήνεις νέα πρόσωπα που μπορεί να ενδιαφέρονται μακριά σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επικεντρώνεσαι σε πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και αυτό είναι κάτι που χαλάει την διάθεση σου. Ιδιαίτερα το απόγευμα δεν θα ήθελες να ασχοληθείς με πρόσωπα που δεν είναι του άμεσου περιβάλλοντός σου καθώς επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου και πιθανότατα να τους αποφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση σε επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξει και καλείσαι να την διαχειριστείς για να μην καθορίσει το μέλλον σου. Ιδιαίτερα το απόγευμα δεν βλέπεις ξεκάθαρα πως πρέπει να συμπεριφερθείς και μπορεί λόγω κατήφειας και άγχους να προβείς σε κινήσεις που τελικά είναι λανθασμένες. 

Ερωτικά

Η σκέψη σου δεν είναι στην προσωπική ζωή και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα την σχέση για την επικοινωνία με το ταίρι σου. Φρόντισε να μην είσαι απόμακρος καθώς θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ο αδέσμευτος αφήνεις στο πλάι τα προσωπικά σου καθώς η διάθεση δεν είναι η απαιτούμενη για να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η νευρικότητα θα κυριαρχήσει ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη από το άγχος και την ένταση. Το απόγευμα παίρνουν ψυχολογικές ανάσες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού του περιβάλλοντος που θα φτιάξουν το κέφι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία κάτι που επηρεάζει άκρως θετικά και την επαγγελματική σου ζωή. Ασχολήσου με αυτά που σε γεμίζουν χαρά και μπορείς να γίνεις άκρως δημιουργικός όπως η επικοινωνία. Φρόντισε βέβαια αρχικά να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου καθώς αυτό θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Μετά από έντονες ανασφάλειες μπορείς να δεις πια με μεγαλύτερη ευκρίνεια πώς θέλεις να κινηθείς στη σχέση σου. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκεις το κέφι σου και αυτό το εκτιμά ιδιαίτερα ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία και θέλεις να παίξει ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί σε ότι αφορά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου καθώς δεν αποκλείεται να δείξεις εκνευρισμό που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος. Προετοιμάσουν και για ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σας στενοχωρήσουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σκέψου καλά πως δρας στις συνεργασίες σου γιατί θα παίξει κομβικό ρόλο στην πορεία τους από δω και στο εξής. Δεν θα δεχτεί κανένα υπόγειες συμπεριφορές και χτυπήματα, καλά θα κάνεις να τα αποφύγεις. Το απόγευμα τα οικονομικά σου κυριαρχούν και μπορεί να σου φέρουν απογοήτευση που θα ξεπεράσεις γρήγορα.

Οι κόντρες δεν θα βοηθήσουν στο να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου για αυτό καλά θα κάνεις να δώσεις χώρο και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές ανάλογες με τη δική σου. Ο αδέσμευτος δεν επιδιώκεις νέες γνωριμίες καθώς το κέφι σου δεν είναι το απαιτούμενο. Η ένταση δεν αφήνει περιθώρια για εξωστρέφεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στις σχέσεις που έχεις στην ζωή σου και στο πώς επικοινωνείς με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η ανάγκη να βρίσκονται δίπλα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υποχωρήσεις που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου και αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια στις συνεργασίες σου δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και σύνεση. Η διάθεσή σου αρχικά δεν είναι η καλύτερη και μπορεί να απογοητευτείς, όμως να θυμάσαι ότι η προσπάθεια είναι αυτή που θα σε ανταμείψει για αυτό φρόντισε να μην την εγκαταλείψεις.

Καλά θα κάνεις να μην γίνεις σκληρός με το ταίρι σου γιατί θα είναι εύκολο να αντιπαρατεθείς μαζί του και να χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην σχέση σας. Ο αδέσμευτος πιθανότατα να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, δείχνεις το ενδιαφέρον σου για ζητήματα της καθημερινότητας που θεωρείς ότι πρέπει να τακτοποιήσεις. Αυτά είναι που σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση και άγχος και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου προκαλώντας προβλήματα. Η άσκηση δεν θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις για αυτό ένταξέ την στο πρόγραμμά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που υπάρχουν στη δουλειά τριβελίζουν το μυαλό σου και ανεβάζουν κατακόρυφα τη νευρικότητα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα με συναδέλφους. Πιθανό είναι να προκύψει η απογοήτευση από συμπεριφορές, όμως είναι γεγονός ότι γρήγορα θα την αφήσεις πίσω σου.

Ερωτικά

Η καλή διάθεση που επικρατούσε στην σχέση σου μπορεί να χαλάσει με ευκολία αν δεν προσέξεις τις αντιδράσεις σου και δεν χαλιναγωγήσεις τα νεύρα που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος φαίνεται να παίρνεις αποστάσεις από πιθανές νέες γνωριμίες καθώς επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια χάνοντας το δάσος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός το πρωί δεν θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου. Στην πορεία ιδιαίτερα μετά το απόγευμα βρίσκεις τη χαρά και το κέφι περνώντας ψυχολογικές ανάσες. Φρόντισε να μην γίνεις απόλυτος με τους γύρω σου αλλάζοντας την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δράσεις σε επαγγελματικό επίπεδο όμως πιθανό είναι να κάνει σπασμωδικές κινήσεις και αυτό να κοστίσει στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό που σε διακατέχει γιατί είμαι κακός σύμβουλος και τελικά μόνο αρνητικές προεκτάσεις μπορεί να έχει στην καριέρα σου.

Ερωτικά

Το κέφι σου ανεβαίνει και αυτό φαίνεται να επιδρά θετικά στην προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις το βράδυ μαζί του. Ο αδέσμευτος θέλεις να γνωρίσεις το ιδανικό πρόσωπο για εσένα και η σκέψη σου περιστρέφεται γύρω από αυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ένταση με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορεί να χαλάσει το κέφι σου το πρωί και να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσεις και να δεις τα θετικά της επικοινωνίας και της επαφής που έχεις μαζί τους. Από το απόγευμα και μετά η οικογένεια πρωταγωνιστεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εντάσεις σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες δεν αποκλείεται να υπάρχουν το πρωί και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να μην συμπεριφερθείς με τρόπο που θα προκαλέσει επιπλέον προβλήματα. Φαίνεται να υπάρχουν θέματα που μπαίνουν εμπόδιο στην εξέλιξη τους, σκέψου καλά τι σε κρατά και δεν σου επιτρέπει να απελευθερωθείς και να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις.

Οι όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσουν να κρατήσεις την ψυχολογία σου στα ύψη και να αφήσεις στην άκρη μνήμες και τραύματα που πιθανά σε ταλαιπωρούν. Ο αδέσμευτος δίνεις την προσοχή σου σε ανθρώπους που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για εσένα και σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η διάθεση να επικοινωνήσεις με τον κοντινό περίγυρό γίνεται πολύ έντονη από το απόγευμα και μετά καθώς φαίνεται να επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που εκτιμάς την γνώμη τους. Η χαρά που σου δίνουν ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και σε βοηθά να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για εμπόδια και καθυστερήσεις που θα αυξήσουν την ένταση. Σκέψου πως θέλεις να δράσεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς οι συγκεκριμένοι τομείς φαίνεται να σου ταιριάζουν πολύ.

Ερωτικά

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην σχέση σου αρκεί να φροντίσεις να μην γίνεις σκληρός αναλογιζόμενος καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει. Ο αδέσμευτος το να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα είναι κάτι που σε ευχαριστεί, προσοχή στη συμπεριφορά σου γιατί θα παίξει σημαντικό ρόλο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!