GOSSIP

Φωτογραφίες "πρόδωσαν" το ειδύλλιο του Leonardo DiCaprio και της Gigi Hadid

Οργιάζουν εδώ και μέρες οι φήμες πως ο χολιγουντιανός αστέρας Leonardo DiCaprio και το πασίγνωστο top model Gigi Hadid είναι ζευγάρι και τώρα φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε πάρτι στη Νέα Υόρκη ρίχνουν λάδι στη φωτιά και όλοι μιλούν για ένα νέο ειδύλλιο.

Θυμίζουμε πως η 27χρονη Gigi Hadid, έχει αποκτήσει μια κορούλα, την 2 ετών Khai, που αποτελεί καρπό του θυελλώδους έρωτα του μοντέλου με το διάσημο τραγουδιστή Zayn Malik, αλλά το ζευγάρι χώρισε .


Παράλληλα πρόσφατα έγινε γνωστός και ο χωρισμός του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Leonardo DiCaprio με την 25χρονη Αμερικανίδα καλλονή Camila Morrone, με την οποία ο 47χρονος σταρ διατηρούσε δεσμό εδώ και πέντε χρόνια.


Και τώρα όλοι σχολιάζουν πως ο σταρ βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Gigi.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Οι δυο τους έδωσαν το παρών σε ένα πάρτι το Σάββατο στη Νέα Υόρκη.



Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως «το προχωράνε αργά και σταθερά» και μέχρι στιγμής, η σχέση τους είναι πιο... ελεύθερη και κανένας δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό στην παρούσα φάση.


Την περασμένη εβδομάδα, το InTouch ανέφερε ότι: «Ο Leo και η Gigi ήρθαν κοντά ορισμένες φορές φέτος το καλοκαίρι». Στο ίδιο δημοσίευμα γράφτηκε: «Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!