GOSSIP

Και η μαμά της Μενεγάκη συναντήθηκε και πόζαρε με τον Μπόρις Τζόνσον

Τηλεοπτική πρεμιέρα για τη νέα σεζόν έκανε χθες 5/9 και η Ελένη Μενεγάκη και στην πρώτη της εκπομπή, η παρουσιάστρια φρόντισε να αποκαλύψει πως και η μητέρα της είχε την ευκαιρία φέτος το καλοκαίρι να συναντηθεί με τον απερχόμενο Βρετανό πρωθυπουργό.

Θυμίζουμε πως ο Μπόρις Τζόνσον πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα και μάλιστα έγιναν viral οι κοινές πόζες του με το... παιδί της νύχτας, τον άλλοτε παρουσιαστή και τραγουδιστή Κώστα Μυλωνά.


Και χθες η Ελένη, αποκάλυψε πως και η μητέρα της φρόντισε όταν ο γνωστός πολιτικός βρίσκονταν στην Εύβοια, να τον συναντήσει και να ποζάρει μαζί του.

Η παρουσιάστρια είπε πως γνώριζε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός βρισκόταν στην Κάρυστο καθώς εκεί ήταν και η μητέρα της, η κυρία Ζέτα.

«Της είπα, βρε ρεπόρτερ, είναι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας εκεί, μη σε δω σε κανένα πλάνο να κάνεις βόλτα με τα σουτζουκάκια. Και την επόμενη μέρα μου λέει, “δεν κατάλαβες, σε διπλανά τραπέζια τρώγαμε”», είπε η Ελένη Μενεγάκη και έδειξε την φωτογραφία που έβγαλε η μητέρα της με τον Μπόρις Τζόνσον.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!