GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν ρωτήθηκε για το μέλλοντα σύζυγό της

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια τηλεοπτικών ριάλιτι Δήμητρα Αλεξανδράκη, ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα, αλλά η ίδια έχει φροντίσει να είναι πολύ φειδωλή στο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το μέλλοντα σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, μπορεί η ίδια, συχνά να μιλά για τα γαμήλια πλάνα της και να μας έχει δείξει ακόμα και αποσπάσματα από την πρόβα νυφικού που έχει κάνει, αλλά σχεδόν ποτέ δεν ποζάρει πλάι στον αρραβωνιαστικό της.

Έτσι όταν έκανε Q& A με τους followers της στο Instagram, οι περισσότεροι ακόλουθοι της την ρωτούσαν για τον σύντροφό της, τον γάμο τους και γιατί δεν το δείχνει ποτέ δημόσια και η ίδια μάλλον έγινε έξαλλη με αυτές τις ερωτήσεις.

«Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή. Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ» έλεγε έντονα η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!