GOSSIP

Η Καληφώνη γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Χρήστο Μάστορα [βίντεο]

Μπορεί το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας να διαψεύδουν τις φήμες πως είναι ζευγάρι, αλλά το γεγονός πως φέτος το καλοκαίρι οι δρόμοι τους διαρκώς... συμπίπτουν ενισχύει τη φημολογία. Και τώρα η Γαρυφαλλιά γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα νησί και εκεί... εντελώς τυχαία βρίσκονταν και ο τραγουδιστής που έδινε συναυλία.

Συγκεκριμένα το μοντέλο, που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, βρέθηκε στη συναυλία που πραγματοποίησαν οι Melisses στη Ζάκυνθο για να γιορτάσει τα γενέθλιά και μάλιστα ο Χρήστος Μάστορας της τραγούδησε το γενέθλιο άσμα, για να σβήσει τα κεράκια που βρίσκονται πάνω σε μία εντυπωσιακή τούρτα.

 

Οι φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, μετά από κοινές εμφανίσεις τους στη Χαλκιδική και αλλού, ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Μάστορας, είχε βρεθεί καλεσμένος στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και είχε απαντήσει για την προσωπική του ζωή και τις φήμες που τον θέλουν ερωτευμένο.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχέση όχι. Eίμαι ελεύθερος».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!