ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2022

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο, τα γεγονότα δεν θα έχουν ταχύτητα, ίσως να μην υπάρχει διάθεση για άμεση δράση. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθερότητα συναισθηματική και οικονομική, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατοχύρωση και στην ισορροπία. Για κάποιους θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν αλλαγές ή ανατροπές, οτιδήποτε είναι διαφορετικό και βγαίνει από τις καθιερωμένες ενέργειες θα προκαλέσει άγχος.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Το απόγευμα σού δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε στόχους που θέλεις να πετύχεις καθώς μπορείς σήμερα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε επίπεδο συνεργασιών. Προτάσεις από το εξωτερικό μπορεί να είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές και να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο στην επαγγελματική σου ζωή.

Η ημέρα είναι ιδανική για να απογειώσεις συναισθηματικά το ταίρι σου και να δώσεις φτερά στη σχέση σου. Η διασκέδαση και το κέφι πρωταγωνιστούν και σας ανανεώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θέλουν να έρθουν στη ζωή σου καθώς το πάθος και ο δυναμισμός που αποπνέεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στη διασκέδαση και σε παρέες που ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους μπροστά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικά σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια μπορεί να έχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις προτάσεις από το εξωτερικό που μπορεί να προκύψουν και να ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους προσωπικούς σου στόχους.

Νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το ταίρι σου, φρόντισε να αξιοποιήσεις το βράδυ για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον για να απογειώσουν την ψυχολογία σου και να αλλάξουν ριζικά την κοσμοθεωρία σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, μέχρι το μεσημέρι έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα αυξάνει το άγχος και την υπερένταση, θέματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο τραπέζι και σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καχυποψία μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις οικονομικές υποθέσεις καθώς νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Είναι σημαντικό να ακουμπήσεις το έντονα αισθητήριο που έχεις καθώς είναι γεγονός ότι η διαίσθησή σου δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθος επιλογές.

Οι προσωπικές ανασφάλειες δεν πρέπει να μπουν εμπόδιο στη σχέση σου καθώς θα κυριαρχήσει ένταση και η συγκρουσιακή κατάσταση με το περισσού. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αναστάτωση που νιώθεις δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και δημιουργεί αναταράξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα καθώς πολλές είναι οι υποχρεώσεις που σε απασχολούν. Το απόγευμα σε γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση και αυτό γίνεται εμφανές στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να κλείσεις υποθέσεις και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στον εργασιακό χώρο. Γεγονός είναι ότι θα εντυπωσιάσεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου και αυτό μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου.

Μπορείς παίρνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες να κλείσεις καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και δημιουργούν ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, θέλεις να επικεντρωθείς στην δημιουργία και την διασκέδαση καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις χαρές της ζωής. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την ενεργητικότητά σου και σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς σε μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στόχους που έχεις σε μελλοντικό χρόνο. Η έντονη ενεργητικότητά σου θα εντυπωσιάσει το επαγγελματικό περιβάλλον και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν.

Η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία σου γίνονται άμεσα εμφανή στο ταίρι σου και αυτά δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα καθώς είναι γεγονός ότι εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να βρεις λύσεις. Το βράδυ σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να επιβαρύνουν την οικογένεια δίνοντας ιδανικές λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς του δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για εσένα. Ο δυναμισμός και η κατανόηση που δείχνεις θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τις σχέσεις με ανώτερους σου και να αποφύγεις πιθανές εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο.

Δημιούργησε το κατάλληλο πλαίσιο που μπορείς να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας μακριά άγχη και ανασφάλειες που μπορεί να ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να απογειώσει το πάθος, η οικειότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον θέλοντας να πάρεις τις συμβουλές τους. Το βράδυ θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα και να ισορροπήσεις καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι ευκαιρίες που σου δίνονται σε επίπεδο εμπορίου και επικοινωνίας θα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις για εσένα. Οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς καθώς μπορούν να σου δώσουν σημαντικές συνεργασίες της ζωής σου και να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους μπροστά σου

Η επικοινωνία και το πάθος θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την όποια κατάσταση με το ταίρι σου και να επικρατήσει η αρμονία στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις παρέες σου μπορεί να έρθει μία γνωριμία που θα σε οδηγήσει να κινηθείς διαφορετικά στο επίπεδο των σχέσεων. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα σε απασχολούν έντονα οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε ωθήσει σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος και θα αφορούν οικονομικά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές απολαβές σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον. Η αυτοπεποίθηση που δείχνεις και η εργατικότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Βάλε το πάθος και τον αισθησιασμό στην καθημερινότητα καθώς αυτά θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα που μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βάλει σε μία νέα πορεία αλλάζοντας τα δεδομένα σε καθημερινό επίπεδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και σε οδηγεί πιθανά σε πρωτοβουλίες που θα απογειώσουν τη σχέση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδια σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις στο επίπεδο των συνεργασιών σου και αυτό είναι κάτι που είναι άμεσα εμφανές στο περιβάλλον που κινείσαι. Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική εικόνα και το κύρος σου.

Ο πόθος και η έξαψη που κυριαρχούν στη σχέση δεν αφήνουν περιθώρια για να υπάρξουν εντάσεις και δυσαρέσκεια. Απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή με την άφιξη της. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε προβληματίζουν. Το απόγευμα σε δραστηριοποιεί να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να επηρεάζουν την οικογενειακή σου ζωή και να εκκρεμούν από το παρελθόν επιβαρύνοντας την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να ολοκληρώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς σου δημιουργούν άγχος. Είναι απαραίτητο να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες έτσι ώστε να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες στην καθημερινότητα που σε κουράζουν.

Δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις το ταίρι σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν καθώς η μέρα ενδείκνυται για να κλείσεις ζητήματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε φοβίσουν, μην διστάσεις να πάρεις τις πρωτοβουλίες για να δώσεις οριστικές λύσεις σε ότι θεωρείς ότι σε κρατάει στο παρελθόν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις σε φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σε καταλάβουν. Το απόγευμα θα σε βοηθήσει να κινητοποιηθείς με ιδανικό τρόπο και να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς επιστρέφονται το ένστικτό σου και τις πρωτότυπες ιδέες σου.

Προσπάθησε να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσετε μαζί καθώς το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι θέλει να σε στηρίξει σε όλα αυτά που σχεδιάζεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώσω σαν τις τελευταίες μέρες. Το μεσημέρι αλλάζει την διάθεσή σου και επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σου στόχους και φιλοδοξίες που έχει σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς από κοινού με πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα σε οδηγήσουν στην αλαζονεία, κάτι που θα ενοχλήσει έντονα.

Μία συζήτηση για στόχους που έχετε από κοινού με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα σας δραστηριοποιήσει ώστε να τους πετύχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον εκδηλώνουν έντονα τα συναισθήματά τους, κάτι που μπορεί να αιφνιδιάσει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!