ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 13 Αυγούστου 2022

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο, σε θέματα που πρέπει να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, συμπόνια, κατανόηση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή διεξοδικά. Το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και λανθασμένους χειρισμούς λόγω ανασφαλειών στις διαπροσωπικές σχέσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η μέρα είναι ιδανική για οικονομικές συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά στην επαγγελματική σου ζωή. Γεγονός είναι όμως ότι οι έντονες αμφιβολίες που μπορεί να σε κυριεύσουν δεν αποκλείεται να λειτουργήσουν εμπρηστικά σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για σένα.

Είμαι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου μακριά από παιχνίδια ελέγχου που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε ένταση και συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία καθώς δεν θα διστάσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου και αυτό θα είναι αρκετό για να ενοχλήσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει λανθασμένες εντυπώσεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο που καλείσαι να ξεπεράσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις περιττά έξοδα ή υπερβολές που είναι βέβαιο ότι θα σου στοιχίσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις συνεργασίες που μπορεί να ενδιαφέρουν έντονα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις μέσα στην ημέρα καθώς ο εκνευρισμός και η ανάγκη να επιβληθείς να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να εκδηλώσεις πιθανές ανασφάλειες το ταίρι σου καθώς οι υποσχέσεις που θα δοθούν δεν θα είναι ξεκάθαρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που να απογειώνει τη φαντασία, όμως να θυμάσαι ότι τα φαινόμενα απατούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί αυταπάτες ότι αφορά τις ανάγκες σου που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς αργότερα θα ανακαλύψεις ότι έκανες λάθη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώνεσαι καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Προσοχή μέσα στην ημέρα και καθώς η νευρικότητα κατακόρυφα και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά σχέσεις με πρόσωπα από το εργασιακό σου περιβάλλον.

Καλά θα κάνεις να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μακριά από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που αργότερα μπορεί να πληγώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα απέφυγε να εμπιστευτείς πρόσωπα που σε κολακεύουν γιατί έχουν δεύτερες σκέψεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, στρέφεις όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Το απόγευμα είναι πιθανό να προκαλέσει αναστάτωση λόγω υπερβολικών συμπεριφορών και ανταγωνιστικών διαθέσεων που μπορεί να σε προβληματίσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου μπορεί να πάρω μεγάλη έκταση αν δεν καταφέρεις να ελέγχεις τα νεύρα σου και τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου προσπαθώντας να προστατεύσεις τον εαυτό σου από ότι νιώθεις ότι μπορεί να σε απειλεί επαγγελματικά.

Προσπάθησε να αποφύγεις στην διάθεση να ενθουσιάσεις το ταίρι σου καθώς αυτό θα οδηγήσει σε καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση και την μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύπτει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η εσώτερη αναστάτωση που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι μπορεί να σου προσφέρει.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον καθώς σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Το μεσημέρι είναι πιθανό να οδηγηθεί σε εμμονικές και υπερβολικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν ένταση σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που θέλεις να προχωρήσεις σε συνεργασίες και που αφορούν το εμπόριο ή την επικοινωνία. Παιχνίδια ελέγχου και υπόγειες καταστάσεις μπορεί να σε ενοχλήσουν σημαντικά για να δρομολογήσουν εξελίξεις που θα είναι αρνητικές για συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις.

Η επικοινωνία πρέπει να είναι ξεκάθαρη και με ρεαλιστικούς όρους καθώς η αμετροέπεια και τα σκληρά λόγια μπορεί να τραυματίσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να γνωρίσεις νέο πρόσωπο μέσα από το οικείο περιβάλλον, όμως η έντονη καχυποψία δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα. Ττο μεσημέρι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υπερβολικά έξοδα λόγω της ανάγκης να προβληθείς που αργότερα θα μετανιώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να μην προβείς οικονομικές συμφωνίες και κινήσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις καθώς χαρακτηρίζεται από υπερβολική αυτοπεποίθηση και ανάγκη να προβάλλει στον εαυτό σου. Οι σπατάλες θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου φρόντισε να τις περιορίσεις.

Είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου καθώς είναι πιθανό να επηρεάσει δυσάρεστα την σχέση σου προκαλώντας ένταση με το παιδί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει, προσοχή σε πείσμα και αδιαλλαξία που εκδηλώνονται σε υπερβολικό βαθμό.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δημιουργεί την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα είναι πιθανό να οδηγήσει σε υπερβολές και συναισθηματικές εξάρσεις που θα έχουν κόστος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σημαντικά σε συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν όμως είναι απαραίτητο να αφήσεις στην άκρη την ανάγκη να επιβληθείς. Τα προβλήματα που θα προκαλέσει θα είναι έντονα και θα απογοητεύσουν τους επίδοξους συνεργάτες του.

Η αμετροέπεια και η ανάγκη ελέγχου του συντρόφου σου δεν αφήνουν περιθώρια για ήρεμες στιγμές, προσπάθησε να περιορίσει πιθανές αμφιβολίες που σου δημιουργούν φόβους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, είναι σημαντικό να μην γίνεις επιβλητικός και χειριστικός μαζί τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε επηρεάζουν. Το μεσημέρι ενισχύει τον συναισθηματισμό και δημιουργεί ξεσπάσματα που αργότερα θα μετανιώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να σου κοστίσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Όμως είναι δύσκολο να επικεντρωθείς καθώς δεν μπορείς να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή και καθημερινές υποχρεώσεις. Προσοχή καθώς ο υπερβολικός συναισθηματισμός θα οδηγήσει σε λάθη.

Υπερβολική συμπεριφορά και συναισθηματισμός δεν αφήνουν περιθώρια να υγιής προσέγγιση και καταστάσεις που μπορεί να προβληματίσει ο δικός σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξουν να βρεθούν μαζί σου, δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι θέλουν πραγματικά από εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που σε γεμίζουν χαρά και έχουν διάθεση να ακούσουν τις σκέψεις σου. Το μεσημέρι ενισχύει την αδιαλλαξία και το πείσμα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις από την πλευρά σου που έρχονται στην επιφάνεια και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε στόχους και φιλοδοξίες που αφορούν το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να λειτουργήσει παίρνοντας πρωτοβουλίες που δεν θα του αρέσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατρεπτικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, οι ανασφάλειές σου όμως δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις και να χαρείς αυτό το καινούργιο που έρχεται στη ζωή σου. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το μεσημέρι ενισχύει την ανάγκη να επιβάλλεις τις απόψεις, κάτι που θα δυσαρεστήσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς έντονα με όσους θεωρείς ότι δεν αυτά που σκέφτεσαι. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις τα θέλω σου, κάτι που θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και προστριβές.

Είναι σημαντικό να αφήσεις στην άκρη όλα αυτά που σε προβληματίζουν στην επαγγελματική σου ζωή και μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η ανάγκη να επιβληθείς θα ενοχλήσει έντονα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που σε γεμίζουν χαρά. Το μεσημέρι φέρνει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που θα δημιουργήσουν εντάσεις ή αντιπαραθέσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αποδεχτείς ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις λόγος που έρχονται στην επιφάνεια και σε επηρεάζουν στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν σου επιτρέπουν να δεις με αισιοδοξία την προσωπική σου πορεία και μπαίνουν εμπόδιο σε σχέδια που έχουν να σου προσφέρουν πολλά.

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ότι σε γεμίζει χαρά στην προσωπική σου ζωή και άφησε στην άκρη ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν από προηγούμενες καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου όμως η προσωπική σου φόβοι δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις ότι σου αξίζει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αφήνει περιθώρια να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει σε οικογενειακό επίπεδο. Προσοχή σε λάθη που μπορεί να προκύψουν και που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς θα έχουν οικονομικό και ψυχικό κόστος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις υποθέσεις με πρόσωπο από το εξωτερικό που έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Προσπάθησε να αποφύγεις πιθανές καχυποψίες και εμμονές που έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν προβλήματα στην μεταξύ σας συνεννόηση.

Ο ρομαντισμός και η υπερβολική ευαισθησία σε οδηγούν στο να χάσεις τον έλεγχο και να προκαλέσει εντάσεις λόγω συναισθηματικών ξεσπασμάτων που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφιερωθείς σε νέα πρόσωπα καθώς η κυκλοθυμία είναι έντονη και σε καταβάλλει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!