ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 6 Αυγούστου 2022

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για ανεξάρτητες ενέργειες, για περιπέτειες. Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η απαισιοδοξία, έμφαση θα δοθεί στις κοινωνικές επαφές και στις ανανεωτικές δραστηριότητες. Στο επαγγελματικό τομέα καινούργιοι στόχοι θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξουν βλέψεις για νέα εγχειρήματα, για καινούργιες συνεργασίες, οι διαθέσεις θα είναι τολμηρές και επεκτατικές.

Κριός
Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου και όσο το καλοκαίρι φτάνει στην κορύφωση του προσφέρεται για χαλάρωση και απόδραση από την πίεση. Η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα ενισχύοντας την ανάγκη για συναισθηματική έκφραση και χαλάρωση. Πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην ξεσπάς επάνω του τις όποιες ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε εφήμερες καλοκαιρινές περιπετειούλες.

 

Ταύρος
Η δυναμική σου είναι ισχυρή σήμερα και οι άνθρωποι τείνουν να απευθύνονται σε σένα για συμβουλές. Μπορεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση και αυτή η προσέγγιση σε ωφελεί αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα νιώθοντας λίγο αποδιοργανωμένη, αλλά όσο περνά η ώρα αισθάνεσαι πιο συγκεντρωμένη και είναι μια καλή στιγμή για τελειοποίηση, όχι όμως για τολμηρές κινήσεις. Έχεις βάλει τα πράγματα σε τάξη και αυτό σε βοηθά να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση.

 

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για την ανταλλαγή ιδεών καθώς και για την σύνδεση με κάποιον. Η διέλευση της Σελήνης ενθαρρύνει το πνεύμα σου και σου δίνει τη δυνατότητα εξερεύνησης. Κερδίζεις τον σεβασμό στα εργασιακά χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια. Έκφρασε στον αγαπημένο σου την αγάπη και την τρυφερότητα σου. Εσύ που είσαι μόνη, με την ανανεωτική διάθεση σου γοητεύεις τους πάντες.

 

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για δημιουργικές ιδέες. Με την Αφροδίτη να σχηματίζει θετικές όψεις η πίστη σου σε κάποιον μπορεί να τον ενθαρρύνει να βελτιωθεί. Επίσης μπορείς να είσαι απίστευτα παραγωγική με δουλειές ή σε ζητήματα υποστήριξης. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου μπορεί να είναι μοναδική. Εσύ που είσαι μόνη, ενδυνάμωσε τον εαυτό σου και μην πιέζεις καταστάσεις που δεν πρέπει.

 

Λέων
Σήμερα υπάρχει μια χαλαρή ενέργεια που σε βοηθά να ενισχύσεις τις φιλίες σου, ακόμα και με τη δύναμη του θάρρους σου να ανοίξεις την καρδιά σου και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τις όποιες ανασφάλειες σου στα εργασιακά και να πάρεις πρωτοβουλίες. Η εποικοδομητική επικοινωνία με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να αποκτήσεις βαθύτερη γνώση του εαυτού σου.

 

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για παρατήρηση και οι στρατηγικές σου δείχνουν πως έχουν τα φόντα να σταθούν. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και των υπηρεσιών σου ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου για την τακτοποίηση μικρών πραγμάτων στη ζωή σου. Σε συναισθηματικό επίπεδο η μέρα είναι καλή για θεραπεία και κατανόηση των αναγκών σου. Να θυμάσαι πως σε αυτό μπορεί και διατίθεται να σε στηρίξει ο αγαπημένος σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν προσπαθείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

 

Ζυγός
Τα οφέλη και τα θετικά συναισθήματα προέρχονται από τη σύνδεση με τους άλλους και την ανταλλαγή ιδεών. Η Σελήνη και οι ενέργειες της ημέρας λειτουργούν βοηθητικά για τις επαγγελματικές σου επαφές και όχι μόνο. Το εμπόδιο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου είναι οι ίδιες σου οι ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, ένας καρμικός έρωτας σου ξαναχτυπά την πόρτα. Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι πως πρέπει και μπορείς αυτήν τη φορά να βάλεις εσύ τους όρους.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν ιδιαίτερα την εργασία. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για τις σχέσεις, τις πρακτικά προσανατολισμένες οι οποίες θα εξυπηρετήσουν τα μελλοντικά σχέδια σου. Οι αρμονικές πτυχές της Αφροδίτης σε βοηθούν να ανοίξεις την καρδιά σου στον αγαπημένο σου και να αφήσεις πίσω τους φόβου σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα δεν σου εμπνέουν ασφάλεια -απλά διασκέδασε.

 

Τοξότης
Η μέρα είναι καλή για την αποσαφήνιση των συναισθημάτων και τη σύναψη συμφωνιών. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου ενθαρρύνοντας σε να εκφραστείς και να συνδεθείς. Δείξε αυτοσυγκράτηση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην λες πράγματα που δεν πρέπει ή μπορεί να τον πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο και μην εκτίθεσαι συναισθηματικά.

 

Αιγόκερος
Η θετική ενέργεια σήμερα είναι μαζί σου για την έκφραση των συναισθημάτων σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου σχετικά με το πως νιώθεις. Έχεις καλή αίσθηση αγορών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αρχίσεις τις σπατάλες. Η επιτυχία είναι δεδομένη στα εργασιακά κυρίως αν κινήσεις τα σχέδια σου βήμα βήμα. Απολαυστική και ενδιαφέρουσα η βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου και ανταποκρίσου στο φλερτ που λαμβάνεις παραμένοντας προσγειωμένη.

 

Υδροχόος
Η μέρα είναι εξαιρετική για την κοινωνική σου ζωή, τον ρομαντισμό και τις επικοινωνίες σου. Εκφράζεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου με την ίδια ευκολία. Η καλλιέργεια των φιλιών και συνδέσεων ή δικτύωσης, βρίσκονται με επιτυχία στο προσκήνιο. Τα ζεστά αυτά συναισθήματα στα ανταποδίδει απλόχερα αντίστοιχα και ο ερωτικός σύντροφος σου. Εσύ που είσαι μόνη, στην προσπάθεια σου να απαλλαγείς από τη μοναξιά πιθανά να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.

 

Ιχθείς
Πολλά υποσχόμενες εξελίξεις κρύβει η μέρα στο σπίτι και την οικογένεια. Διανύεις μια εποχή φυσικής ανάγκης να επαναφορτίσεις και να αναπληρώσεις τον εαυτό σου συναισθηματικά. Το καλό συνεργασιακό κλίμα διευκολύνει τη μέρα σου. Αυτά που εισπράττεις από τον ερωτικό σύντροφο σου είναι η δύναμη σου. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος που διανύεις χαρακτηρίζεται ιδανική για την ερωτική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!