GOSSIP

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη διαψεύδει πως είναι ζευγάρι με το Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, είναι ένα από τα μοντέλα που γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχής της στο GNTM και το τελευταίο διάστημα, ακούγεται έντονα η φήμη πως είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα. Η ίδια όμως δηλώνει single!

Όπως αναφέρει το protothema,gr οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν, όταν το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μέλισσες και το μοντέλο εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί σε κέντρο διασκέδαση της Χαλκιδικής. Θαμώνες μαγαζιού τους είδαν και έστειλαν μηνύματα στον λογαριασμό στη Soula Glamorous.


Παράλληλα εμφανίστηκαν στον Τύπο και παπαρατσίστικες φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί σε beach bar.


Ωστόσο το μοντέλο που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media πραγματοποίησε ένα QnA στο Instagram και απάντησε για τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου (φίλου του Κωνσταντίνου Αργυρού) αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι μεν έτοιμη για νέο δεσμό, αλλά είναι single.


«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη (για μια νέα σχέση)», έγραψε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!