ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 3 Αυγούστου 2022

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αγάπη, ενδιαφέρον, απελευθερωμένες προσεγγίσεις, έλξη, πάθος. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, δυναμικές, αυθόρμητες.

Κριός
Μια αρκετά δυναμική μέρα είναι η σημερινή που σε διακρίνει η τόλμη και το θάρρος. Έτσι παρά τα εμπόδια και το άγχος σου καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά στις υποθέσεις σου. Απόφυγε τις επιπόλαιες συμπεριφορές στα εργασιακά και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Παρορμητικά λόγια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τα αποφύγεις. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα αρχίσει να εκδηλώνεται.

 

Ταύρος
Ίσως σήμερα να συνειδητοποιήσεις το πόσο κουρασμένη είσαι ή να ανακαλύψεις τα καταπιεσμένα συναισθήματα σου και να κάνεις κάτι για αυτά προκειμένου να χαλαρώσεις. Να θυμάσαι πάντως πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σαρωτικές αποφάσεις. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά. Η καλοπροαίρετη στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου αναγνωρίζεται και με το παραπάνω. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

 

Δίδυμοι
Αισιόδοξα ξεκινάς τη μέρα σου και με έντονη την πεποίθηση πως θα καταφέρεις να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά τις υποθέσεις σου ή και να απαλλαγείς από το βάσανό τους. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις διευκολύνουν τη μέρα σου στα εργασιακά. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ακόμα κι αν κάποιες στιγμές νιώθεις να σε προκαλεί η συμπεριφορά του. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα πρόσωπο που μέχρι χθες πιθανά να σου ήταν και αδιάφορο.

 

Καρκίνος
Μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων, μιας και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσένα. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σε πείθουν πως οι επιλογές σου είναι σωστές. Η εντιμότητα και η ειλικρίνεια αναγνωρίζονται απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό και κοινωνικό χώρο σου πρόκειται να εισβάλλει ο έρωτας στη ζωή σου.

 

Λέων
Αρκετά αισιόδοξα ξεκινάς τη μέρα σου και η διάθεση ή η επιθυμία σου είναι να κατακτήσεις τους στόχους σου πάση θυσία. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά, τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αντιδράσεις. Μην βγάζεις τα απωθημένα σου στον ερωτικό σύντροφο σου. Βεβαιώσου για τα συναισθήματά σου κάνοντας μια ανασκόπηση στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, κατακτήσεις και θαυμαστές παύουν να σε ενθουσιάζουν, μιας και χρειάζεσαι κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου.

 

Παρθένος
Στιγμές εσωτερικής έντασης αντιμετώπισε τες με αυτοπεποίθηση και κατανόηση και μην γίνεσαι απότομη και επιθετική με τους γύρω σου. Οι ρυθμοί στα επαγγελματικά ίσως και η ανασφάλεια λόγω των συνθηκών, δημιουργούν άγχος. Η ζήλια και η κτητικότητά σου απέναντι στον αγαπημένο σου μπορεί να καταλήξουν σε καβγαδάκι. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύεις τους πάντες, φυσικά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Ζυγός
Η ευγένεια και η διακριτικότητά σου σήμερα μπορούν να κατακτήσουν τους πάντες και να φέρουν επιτυχία στις επιδιώξεις σου. Τα πάντα κυλούν ομαλά σήμερα στα επαγγελματικά, ανεξάρτητα από τις προσωπικές σου αγωνίες. Η βραδιά είναι κατάλληλη για να προσεγγίσεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ανεβάζει σημαντικά την αυτοπεποίθηση σου.

 

Σκορπιός
Είσαι σε θέση σήμερα να δώσεις λύσεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αρκεί να εμπιστευτείς τις ικανότητές σου. Οι επιδόσεις σου στα επαγγελματικά είναι εξαιρετικές καθώς και οι ιδέες σου, τις οποίες πρέπει να εμπιστευτείς. Έχεις την τάση να γίνεσαι υπερβολικά επικριτική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σου υπενθυμίζουν την ακαταμάχητη γοητεία σου.

 

Τοξότης
Απόλαυσε τη μέρα σου μοιράζοντας τον χρόνο σου σωστά. Τα πάντα είναι στο χέρι σου καθώς έχεις μάθει να περνάς δοκιμασίες. Οι φιλοδοξίες σου στα εργασιακά και ο στόχος να βελτιώσεις τα οικονομικά σου επιταχύνονται. Οι απαιτήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι λιγάκι υπερβολικές και τον καταπιέζεις. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις ευχάριστα τη μέρα σου και να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου ελπίζοντας σε σημαντικές αλλαγές.

 

Αιγόκερος
Μια εσωστρέφεια και μια ανάγκη να κατανοήσεις τις ανάγκες σου σήμερα μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Οι συνθήκες στα εργασιακά είναι ιδανικές για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Παράπονα και γκρίνιες απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος και τα πιθανά λάθη σου δεν σε αφήνουν να εντοπίσεις σημαντικές γνωριμίες.

 

Υδροχόος
Η κοινωνική σου ζωή κρύβει και φέρνει ευκαιρίες κι αυτό φαίνεται να το έχεις καταλάβει για αυτό και την ενισχύεις. Πρόσεξε βέβαια τον ενθουσιασμό σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και υπερβολές. Επιδίωξε συζητήσεις απόψε με τον αγαπημένο σου που θα διώξουν μακριά τις όποιες ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα νέα και εξελίξεις προβλέπονται για τη συναισθηματική σου ζωή.

 

Ιχθείς
Οι υποθέσεις σου να θυμάσαι πως δεν χρειάζονται βιασύνη καθώς και οι αποφάσεις σου. Πάρε τον χρόνο σου, ανάλυσε τις λεπτομέρειες και εμπιστεύσου τον εαυτό σου. Αν και πιεστικό το πρόγραμμα σου στα εργασιακά, καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Άσε τις γκρίνιες με τον αγαπημένο σου και φρόντισε να αποφορτίσεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει έστω και δειλά να εκδηλώνεται.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!