ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα 28 Ιουλίου 2022

Διαβάστε τις ημερίσιες προβλέψεις σας για σήμερα! 

 

Κριός

Κριέ, η σημερινή μέρα καλεί επιτακτικά να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να εκφράσεις συναισθήματα και να μην εγκλωβιστείς στον εκνευρισμό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που να σηματοδοτούν σημαντικές ολοκληρώσεις κύκλων που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο. Η επιθετική διάθεση καλό είναι να περιοριστεί για να μην οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις.

Ταύρος 

Ταύρε, στρέφεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε δουλειές που θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι γεγονός όμως ότι η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την δράση σου και να μην αφήσει περιθώρια για ψύχραιμες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τα οποία ζητήματα θέλεις να επιλύσεις με ψύχραιμο τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η παρούσα κατάσταση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε προβληματίζει έντονα καθώς φαίνεται να αντιδράς σε πιθανές πρωτοβουλίες που παίρνουν οι ανώτεροι σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου γιατί είναι αυτή που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει στην απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα.

Δίδυμος

Δίδυμε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε καλούν να ανατρέψει την προσωπική σου κοσμοθεωρία και επιδιώξεις που μπορεί να είχες για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να είχες και να μην έχουν πάρει το δρόμο που πραγματικά ήθελες. Οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν σε βοηθούν να κλείσεις κεφάλαια δεν αφήνουν όμως ανεπηρέαστες τις σχέσεις με την ομάδα στην οποία συμμετείχες.

Καρκίνος

Καρκίνε, η ευχάριστη διάθεση επηρεάζεται από φόβους και εμμονές μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια για να τονίσουν την ύπαρξή τους. Το άγχος είναι κακός σύμβουλος για πιθανές επιλογές και δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο σε ένταση και συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου δεν είναι στα ύψη καθώς θα προτιμούσες να περάσεις όμορφα με την παρέα με τον άνθρωπό σου. Οικονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα στην ημέρα πού να σε προβληματίσουν έντονα. Προσοχή σε σπασμωδικές αντιδράσεις που θα ανατρέψουν συμφωνίες.

Λέων

Λέοντα, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε αιφνιδιάζουν και εκτοξεύουν τον εκνευρισμό στα ύψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση είναι πιθανό να ταλανίσει τις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που ανεβάζουν την διάθεση για συγκρούσεις και ανταγωνισμό. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί ψύχραιμα καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις χωρίς να υπάρξουν ρήξεις.

Παρθένος

Παρθένε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αναλογιστείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πατάς σταθερά στα πόδια σου και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι ανατροπές στον καθημερινό προγραμματισμό είναι αναμενόμενες και μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πραγματοποιήσεις αλλαγές λόγω αιφνιδιαστικών καταστάσεων που επηρεάζουν τη δουλειά σου. Καλά θα κάνεις να δείξεις ευελιξία καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες σου μπορεί να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην εργασιακή σου πορεία.

Ζυγός

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου και πως θέλεις να εξελιχθούν. Ο δυναμισμός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν μετωπικές συγκρούσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για την ολοκλήρωση κύκλων που δεν μπορούν να προχωρήσουν περαιτέρω. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τη δημιουργικότητα και τον δυναμισμό σου καθώς μπορεί να φέρει πρωτότυπες ιδέες που να ανοίξουν νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να δείξεις άμεσα συναισθήματα και ανάγκες που έχεις, όμως ο τρόπος διαχείρισης θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κατακλύσει την σκέψη καθώς θα σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Αυτές όμως θα πρέπει να είναι καλά υπολογισμένες καθώς δεν αποκλείεται να οδηγείσαι σε συγκεκριμένες κινήσεις λόγω κυκλοθυμίας και συναισθηματισμού. Σκέψου με λογική και ψυχραιμία πριν πάρεις αποφάσεις που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις.

Τοξότης 

Τοξότη, η σημερινή μέρα σε βγάζει δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς μπορείς να διεκδικήσεις την προσοχή και να εκφράσεις με αμεσότητα τις απόψεις σου. Προσοχή στην συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός, κάτι που θα κοστίσει στις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα είναι καθοριστικές καθώς θέλεις να είναι σταθερές και διαχρονικές δίπλα σου. Είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις σκληρά και να δείξει στον απαιτούμενο δυναμισμό που χρειάζεται για να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος την επαγγελματική σου πορεία.

Αιγόκερως 

Αιγόκερε, αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί είμαι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, όμως δεν αποκλείεται το πείσμα και η αδιαλλαξία να κυριαρχήσουν και να επηρεάσουν τον διάλογο. Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι βάση της λογικής και όχι των ανασφαλειών σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία καθώς φαίνεται να ανατρέπονται στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις ή να βρίσκεις εμπόδια θυμώνουν. Καλά θα κάνεις να μην συγκρουστείς με πρόσωπα που συντονίζεσαι σε ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις καθώς θα επηρεάσει την εξέλιξη των εργασιών.

Υδροχόος

Υδροχόε, η ένταση καλά κρατεί και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα και με ψύχραιμη λογική πως θα πρέπει να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το να γίνεις σκληρός δεν θα βοηθήσει στο να σε καταλάβουν οι γύρω σου, αντίθετα θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές ευθύνες σε απασχολούν έντονα και σου δημιουργούν εκνευρισμό επηρεάζοντας σημαντικά την εξέλιξή τους. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου καθώς δεν θα σε βοηθήσουν να επιτυχείς αυτά που πραγματικά θέλεις, αντίθετα θα δημιουργήσουν επιπλέον εμπόδια.

Ιχθείς 

Ιχθύες, το κέφι και η δημιουργικότητα είναι στα ύψη καθώς φαίνεται να νιώθεις χαρούμενος και αισιόδοξος για την προσωπική σου πορεία. Σε αυτό βοήθα και η έντονη κοινωνικότητα καθώς δεν θα χάσεις ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα όπου περνάς καλά και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να λυθούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και να μην εγκλωβιστείς στην κυκλοθυμία και στην ανασφάλεια που μπορεί να σου προκαλούν. Η δημιουργικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο για να νιώσεις ότι μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα στην καριέρα σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

TAGS

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!