GOSSIP

"Μοναχικά" ήταν τα φετινά γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη [εικόνα]

Τα 27α γενέθλιά της γιόρτασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά η πρώην παίκτρια του Survivor, που πρόσφατα κόλλησε κορωνοϊό μαζί με τον Σάη Κατσούλη, δεν μπορεί να κάνει και πολλά γλέντια αφού ακόμα την ταλαιπωρούν τα συμπτώματα της Covid - 19.

«Happy Birthday to me. Φέτος τα γενέθλιά μου δυστυχώς θα είναι πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές… η έκπληξη όμως έγινε, απλά στο σπίτι λόγω Covid. Καθόλου άσχημα. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου σε όλα… και κάνεις την κάθε στιγμή ξεχωριστή. Σ’ αγαπώ» έγραψε στα instastories η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ανεβάζοντας παράλληλα μια κοινή της φωτογραφία με τον Σάκη Κατσούλη.

Θυμίζουμε πως η 27χρονη εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει λόγω κορονοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά: ««Πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ σε μια παραλία, αλλά είμαι σπίτι με air condition. Γιατί ενώ πιστεύω ότι έχει περάσει ο Covid, πρέπει να μου έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στο στομάχι. Μάλλον από τα φάρμακα. Εκτός αν ο Covid χτυπάει και στο στομάχι. Και εδώ και τρεις μέρες έχω ένα συνεχόμενο πόνο που δε μπορώ να ηρεμήσω. Ο Ιούλιος δε με πάει τόσο καλά. Ήδη μου έχετε στείλει μηνύματα πάρα πολλά πως υπάρχει ως σύμπτωμα αυτό. Δηλαδή εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει ο Covid, τελικά δεν τελειώνει, έχει και άλλο. Νόμιζα πως ήταν σύμπτωση ο πόνος στο στομάχι. Ότι κάτι με πείραξε, αλλά τελικά έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετοί από εσάς. Ελπίζω να περάσει σύντομα, γιατί ο πόνος στο στομάχι είναι ό,τι πιο ανυπόφορο. Θα συμβουλευτώ και τον γιατρό μου και ελπίζω να περάσει».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!