GOOD LIFE

Αυτά τα τρία ροφήματα βοηθούν την καύση του λίπους την ώρα του ύπνου

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που πολλοί αναζητούν γρήγορες λύσεις για να αφανίσουν το όποιο περιττό λίπος από το κορμί τους. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και το δίπτυχο υγιεινή διατροφή και γυμναστική παραμένει ο μόνος σωστός τρόπος για απώλεια βάρους. 

Υπάρχει όμως και μια εύκολη λύση για να χάσετε λίπος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και κατά τη διάρκεια του ύπνου και αυτό είναι να καταναλώνεται αυτά τα 3 ροφήματα πριν κοιμηθείτε.
 

 

Χυμός σέλινου  

Οι ιδιότητες καύσης λίπους που έχει αυτό το ρόφημα θα σας καταπλήξουν. Χαμηλό σε θερμίδες, αυτό το ρόφημα πριν τον ύπνο για να κάψει λίπος είναι φορτωμένο με σημαντικά θρεπτικά συστατικά, όπως το κάλιο και η βιταμίνη C. 

Βοηθά επίσης στη μείωση της κατακράτησης νερού, έτσι ώστε να νιώθετε λιγότερο φουσκωμένοι.

 

Χυμός αγγουριού και μαϊντανού 

Αυτός ο πράσινος χυμός είναι ένα από τα καλύτερα ροφήματα πριν τον ύπνο για να κάψετε λίπος. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και φυτικές ίνες. Επίσης έχει ελάχιστες θερμίδες.

Ίσως σε ενδιαφέρει ακόμη: 5 απογευματινές συνήθειες που ενισχύουν την ενέργεια σου

Αυτό το ρόφημα μειώνει την κατακράτηση νερού και ταυτόχρονα στοχεύει το λίπος που συσσωρεύεται στο σώμα, ενώ κοιμάστε. Προσθέστε λίγο τριμμένο τζίντζερ και χυμό λεμονιού για να δώσετε περισσότερη γεύση στο ρόφημα.

 

Τσάι χαμομήλι  

Αυτό το καταπραϋντικό τσάι χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις στρες και για να ηρεμήσει τα νεύρα σας. Αλλά είναι επίσης ένα εκπληκτικό ρόφημα πριν τον ύπνο για να κάψετε λίπος. Περιέχει ασβέστιο και κάλιο.

Το τσάι χαμομηλιού στραγγίζει τις τοξίνες και το υπερβολικό νερό από το σώμα. Μειώνει έτσι το φούσκωμα σε μεγάλο βαθμό. Ως αποτέλεσμα, ξυπνάτε ανανεωμένοι, με άδειο στομάχι. Απλώς φτιάξτε μόνοι σας ένα φλιτζάνι κι αποφύγετε να προσθέσετε οποιοδήποτε γλυκαντικό σε αυτό για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Πηγή: bestofyou.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!