GOSSIP

H Τούνη με νέο βίντεο απάντησε στις φήμες περί χωρισμού με τον Αλεξάνδρου

Τις τελευταίες ημέρες, για πολλοστή βέβαια φορά, φούντωσαν οι φήμες περί χωρισμού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η ίδια η γνωστή influencer έσπευσε να απαντήσει στις φήμες, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της.

Αφορμή για τις νέες αυτές φήμες, στάθηκε το γεγονός πως οι followers του ζεύγους, παρατήρησαν πως είχαν κάνει unfollow ο ένας στον άλλο και πως ο Αλεξάνδρου είχε σβήσει το tag με το όνομά του σε κοινές πόζες του με την Τούνη.


Οι φήμες δεν έλεγαν να κοπάσουν και η η νύχτα της Τρίτης  η ίδια η επιχειρηματίας έσπευσε να δώσει εξηγήσεις μέσα από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να δώσει μια σχετική – αν και προσωρινή – απάντηση στις φήμες περί χωρισμού με το γνωστό μοντέλο και συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δημοσιεύοντας δύο σύντομες ιστορίες, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη επικοινώνησε πως «δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου, από χθες το πρωί, όπως είπα και με το story μου. Τώρα λίγο συνήλθα και είμαι λίγο καλύτερα. Γενικά όμως είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από όλα τα πράγματα που βγάζω συνέχεια. Εν τέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω ούτε γω. ι ήθελα να πω; Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα θα σας πω ότι θέλω όταν θέλω! Όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα» συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!