GOSSIP

Ο Λάκης Γαβαλάς "έκραξε" ξανά τη Σοφία Χατζηπαντέλη [βίντεο]

"Πολεμικό μέτωπο" δείχνει να έχει ανοίξει ο Λάκης Γαβαλάς με το GNTM και ειδικά με τη νέα κριτή του σόου, το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντέλη.

Ο Λάκης και στο πρόσφατο παρελθόν είχε κάνει πολύ αιχμηρές δηλώσεις για το μοντέλο με το... μονόφρυδο και τώρα, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, έστρεψε ξανά τα βέλη του, προς την Χατζηπαντέλη, ενώ αναφέρθηκε και στους Καράβα και Παπαβλασσοπούλου.

«Δεν συμφωνώ με αυτό που κάνει ο Γιώργος στο GNTM και δεν ξέρω και σαν κριτής πώς θα είναι, γιατί είναι ένα παιδί με μια υπόσταση πολύ πιο συγκεκριμένη. Σαν coach δεν νομίζω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το GNTM έτσι όπως μου είπαν ότι θα είναι τα γυρίσματα. Έχω ένα κασέ που είναι αυτό, αυξάνεται, δεν μειώνεται. Γίνομαι 70 χρονών και δεν διακινδυνεύω την ψυχική μου υγεία για τίποτα πλέον», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε επίσης: «Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πάρα πολύ. Κακώς είχε δεχτεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να πάει στο GNTM».

 

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Μελέτη, όπου βλέπουμε και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να μιλά για τη Μαρινέλλα με την οποία φέτος το καλοκαίρι συνεργάζεται σε συναυλίες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!