ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022

Το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο θα ενισχύσει την ανάγκη για χαλάρωση, ξεκούραση και συναισθηματική σταθερότητα. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος, έμφαση θα δοθεί στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση. Οι αβέβαιες καταστάσεις θα ενισχύσουν την ανασφάλεια, οι διαφοροποιήσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες θα προκαλέσουν άγχος.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί ευκαιρίες για να ανατρέψεις τη ρουτίνα που δεν σου επιτρέπει να ανανεωθείς και σε κουράζει. Το απόγευμα μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον περνώντας όμορφες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Μπορείς να λειτουργήσεις με άκρως θετικό τρόπο σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς βρίσκεις πρωτότυπες λύσεις που σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς και να αποβάλεις το άγχος. Η κατανόηση που δείχνεις σε ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν θα δημιουργήσει αρμονική επικοινωνία σε συναδελφικό επίπεδο.

Αξιοποίησε πρωτότυπες ιδέες για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητά της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα σου ξυπνήσει γνώριμα οικεία συναισθήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για διασκέδαση, δημιουργικότητα, έντονο φλερτ. Το απόγευμα απογειώνει τη διάθεσή σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία εξαιρετική μέρα όπου οι παρέες και το ξεφάντωμα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζει θα σε βοηθήσει να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι διαίσθηση και θετική σκέψη λειτουργούν προς όφελός σου καθώς σου δείχνουν τον καλύτερο δυνατό δρόμο για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ την επαγγελματική καταξίωση.

Πάθος, ένταση και ερωτισμός πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και εκτοξεύουν τη σχέση σου στα ύψη. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου πού θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου δημιουργώντας μοναδικά συναισθήματα, έντονη αισιοδοξία και αισθησιασμό.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στρέφεται η προσοχή σου στην οικογένεια και σε ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν και χρειάζεται να δώσεις λύσεις. Το απόγευμα ενισχύει με ψυχικό σθένος και θετική σκέψη την ψυχολογία σου, βοηθώντας έτσι να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες με θετικό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την αποφασιστικότητα και την ευελιξία να λύσεις θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολήσουν καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο. Θετικές θα είναι υποθέσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή κληρονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα.

Ο ρομαντισμός και το πάθος δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για τη σχέση σου και αυτό θα είναι αρκετό για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και θα έχεις ευθύς εξαρχής την αίσθηση της οικειότητας μαζί του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις πιθανούς προβληματισμούς που έχεις καιρό και αφορούν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωτότυπες ιδέες μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια της ημέρας που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις το περιβάλλον που κινείσαι με τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Η ευστροφία σου μπορεί να δώσει πολλά.

Σου δίνεται η δυνατότητα να χαρείς τις στιγμές και την παρέα με το ταίρι σου αλλάζοντας την καθημερινότητα και ανανεώνοντας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον πρόσωπο έρχεται και σε αιφνιδιάζει με το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει για σένα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά κοινωνικές υποχρεώσεις. Μην δυσανασχετείς γιατί μπορεί να περάσεις υπέροχα. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε αναστατώνουν σε δικά σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να προκύψουν επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι άκρως ικανοποιητικές, φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε καλύψουν και σε οικονομικό επίπεδο. Το περιβάλλον που κινείσαι στην καριέρα σου σε βοηθά να νιώσεις σταθερότητα δείχνοντας την εκτίμηση που υπάρχει ως προς το πρόσωπό σου.

Μπορείς να δώσεις το ταίρι σου να καταλάβει έντονα συναισθήματα και φόβους που πιθανά έχεις δημιουργώντας ένα σταθερό πλαίσιο στη σχέση που θα σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει απογειώνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για να ζήσεις το απόλυτο παραμύθι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για εξόδους από πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε ενθουσιάσουν. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθά να λύσεις θέματα με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορεί να σε απασχολούσαν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Οι πρωτότυπες ιδέες και οι ευφάνταστες απόψεις σου δημιουργούν ένα νέο μοναδικό πλαίσιο που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με θετικά βήματα στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Χαρά, κέφι, διάθεση για πρωτοτυπία και περιπέτεια λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ρουτίνα και γκρίνιες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά κεραυνοβόλος έρωτας που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια φόβους και απωθημένα του παρελθόντος. Ανακαλύπτεις την δύναμή σου και μπορείς να ξεπεράσεις ότι πιθανά επηρεάζει την ψυχολογία σου. Φρόντισε να κινηθείς διαισθητικά για να εντοπίσεις τους πραγματικούς λόγους των ανασφαλειών σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην διστάσεις να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και σου δημιουργούν άγχος. Πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου μπορούν να ξεπεραστούν αν αφουγκραστείς το ένστικτό σου και εμπιστευτείς την κατεύθυνση που σου δίνει.

Εκπλήξεις μπορεί να απογειώσουν το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για δύο που θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου δημιουργώντας έντονες συναισθηματικές αναταράξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα σε ικανοποιήσουν έντονα. Αργότερα το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να εκκρεμούσαν επηρεάζοντας τη σχέση σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν μέσα από το φιλικό περίγυρό και θα ζητήσουν να συνεργαστούν μαζί σου σε πρωτότυπες ιδέες σου που έχουν εντυπωσιάσει. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες και φρόντισε να κλείσεις όποιες υποθέσεις εκκρεμούν που μπορεί να σε εμποδίσουν στα μελλοντικά σου σχέδια.

Δρομολογώντας κοινά σχέδια με το ταίρι σου δημιουργείται έντονα η ανάγκη να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί σχεδιάζοντας τα όνειρά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται αιφνιδιαστικά ανατρέποντας ριζικά τα δεδομένα στην αγάπη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος με άκρως πρωτότυπο τρόπο. Αργότερα το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις που σε απασχολούν στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες που έχεις να παίξουν σημαντικό ρόλο για την επαγγελματική σου προβολή καθώς θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους ανωτέρους σου και θα σε βοηθήσουν να κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Μην διστάσεις να εκφράσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάζουν στη σχέση σου και να δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα που δίνεις με το ταίρι σου στο περιβάλλον που κινείστε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου μέσα από τον επαγγελματικό χώρο ανατρέποντας την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Αργότερα το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου λύνοντας πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις να παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση ζητημάτων που μπορεί να υπάρχουν εδώ και καιρό με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο. Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις εμπόδια στις συνεργασίες σου βλέποντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων και δημιουργώντας ένα ιδανικό πλαίσιο συνεργατικότητας.

Μη διστάσεις να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει εδώ και καιρό στο ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες αμφιβολίες και να δεις το μέλλον σου μαζί του με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να πρωταγωνιστήσει στην αγάπη εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα φέρνει ζητήματα οικογενειακής φύσεως στο προσκήνιο που σε αναστατώνουν. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθάει να τα αντιμετωπίσεις με πρακτική σκέψη και λογική διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις βρίσκουν λύσεις λόγω των πρωτότυπων απόψεων και ειδών που μπορεί να έχεις. Οι συζητήσεις για εργασιακά θέματα εξελίσσονται θετικά καθώς το ένστικτό σου πρωταγωνιστεί και σε κατευθύνει εξαιρετικά.

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση σου και είναι αυτό που θα δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου σε ένα έντονα ρομαντικό σκηνικό για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι και ανατριχίλα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, έχεις επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονία με το περιβάλλον σου. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες παρέες και στιγμές διασκέδασης με φιλικά πρόσωπα που θα εκτοξεύσουν το κέφι σου στα ύψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου αντιλαμβάνονται πιθανές επιδιώξεις και φιλοδοξίες που έχεις και σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Λειτουργείς με γνώμονα το κοινό συμφέρον και αυτό είναι κάτι που θα ευχαριστήσει τους γύρω σου, φρόντισε να διαπραγματευτείς οικονομικά θέματα καθώς θα έχεις θετικές εξελίξεις.

Η ισορροπία πρωταγωνιστεί στην σχέση σου καθώς αφήνεις πίσω πιθανές συγκρούσεις και αφιερώνεις χρόνο στο ταίρι σου που λειτουργεί αναγεννησιακά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις δραματικά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!