GOSSIP

H Τούνη απάντησε στις νέες φήμες περί χωρισμού της με τον Αλεξάνδου

Η influencer Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, εδώ και μήνες, σχεδόν αμέσως μετά την αποκάλυψη πως είναι ζευγάρι, διαβάζουν σενάρια περί χωρισμού τους, αλλά αυτή τη φορά κάτι που έκαναν ήταν αυτό που φούντωσε ξανά τις φήμες πως οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί.

Συγκεκριμένα, όντας και οι δύο ιδιαίτερα δραστήριοι στα social media και έχοντας αποδείξει πως λατρεύουν τις εξορμήσεις, οι followers τους παρατήρησαν πως οι δυο τους το περασμένο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δεν ήταν μαζί.


Θυμίζουμε πως το ζευγάρι, εδώ και μήνες κάνει τα πάντα για να γεφυρώσει την απόσταση που τους χωρίζει (ο Δημήτρης ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ενώ η Ιωάννα έχει την έδρα της επιχείρησής της και το νέο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη) οπότε πολλοί απόρησαν που οι δυο τους δεν εκμεταλλεύτηκαν αυτό το τριήμερο για να είναι μαζί!

 

Η Ιωάννα την Τρίτη έδειχνε πως απολαμβάνει τη Μύκονο έχοντας μαζί της φίλους και όχι το σύντροφό της


Η ίδια η Ιωάννα, μέσω Q&A θέλησε να απαντήσει στις νέες φήμες περί χωρισμού και ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα.


«Δεν έχω χωρίσει για όσους καλοθελητές έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!