ΖΩΔΙΑ

Στις 14 Ιουνίου η Υπερ-Πανσέληνος θα επηρεάσει πολύ αυτά τα 4 ζώδια

Στις 14 Ιουνίου 2022 θα σχηματιστεί η υπερ-Πανσέληνος  στον άξονα Τοξότη-Διδύμων και είναι η Πανσέληνος της «φράουλας» ή του «μελιού», όπως είθισται να ονομάζεται το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού. Αυτό το φεγγάρι χαρακτηρίζεται ως υπερ-Πανσέληνος, καθώς θα βρίσκεται πιο κοντά στη γη, άρα θα φαίνεται (αν το επιτρέπουν και οι καιρικές συνθήκες) πιο μεγάλη και πιο φωτεινή στον νυχτερινό ουρανό.Στις 14 Ιουνίου 2022 θα σχηματιστεί η υπερ-Πανσέληνος στις 23ο 25΄ στον άξονα Τοξότη-Διδύμων και είναι η Πανσέληνος της «φράουλας» ή του «μελιού», όπως είθισται να ονομάζεται το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού. Αυτό το φεγγάρι χαρακτηρίζεται ως υπερ-Πανσέληνος, καθώς θα βρίσκεται πιο κοντά στη γη, άρα θα φαίνεται (αν το επιτρέπουν και οι καιρικές συνθήκες) πιο μεγάλη και πιο φωτεινή στον νυχτερινό ουρανό.

Η υπέρ-Πανσέληνος στον Τοξότη θα φέρει λίγη χαρά και τύχη σε όλους μας, καθώς και την αισιοδοξία να αντιμετωπίσουμε όσα εμπόδια και αν προκύψουν. Βέβαια, η αισιοδοξία μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά, καθώς μπορεί να πάρουμε ρίσκα αλόγιστα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Γενικά όμως θα είμαστε πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις και θα έχουμε άρνηση σε κάθε είδους περιορισμό. Είναι μια καλή στιγμή για εξόδους, πάρτι, ταξίδια και διασκεδάσεις, αλλά μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις, διότι όλοι θα θέλουν να επιβάλουν τη δική τους άποψη.

Το ζητούμενο της Πανσελήνου είναι να καταφέρουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα και το μέλλον. Ακόμα κι αν δεν έχετε συγκεκριμένους στόχους ή σχέδια, αυτή η υπερ-Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας εμπνεύσει για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τις αντιλήψεις σας και να προσεγγίσετε τη ζωή με υγιή αισιοδοξία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάτε ένα ταξίδι, μια βόλτα στην παραλία, να δείτε μια παράσταση, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να ζήσετε μια περιπέτεια, να λύσετε γρίφους και κουίζ, να σχεδιάσετε τις διακοπές σας, να διαβάσετε, ή να επισκεφτείτε μια τοποθεσία με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας ή να δοκιμάσετε μια ξένη κουζίνα.

Η υπερ-Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 23 μοίρες και 25 λεπτά του Τοξότη και επηρεάζει πιο έντονα τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσους έχουν γεννηθεί από τις 21 έως στις 25 μοίρες των ζωδίων τους. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

 

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια Πανσέληνος στα γενέθλια σας ακριβώς στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Τοξότη, δεν επηρεάζει μόνο τις επόμενες ημέρες, αλλά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας αν είστε γεννημένοι από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες του ζωδίου σας. Φυσικά όλοι οι Δίδυμοι θα επηρεαστείτε, αλλά εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσετε περισσότερο την ενέργεια του φεγγαριού. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και των σημαντικών άλλων στη ζωή σας και θα κληθείτε να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα και να πάρετε αποφάσεις για τη πορεία των σχέσεων σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μήπως δεν είστε ευτυχισμένοι στον γάμο σας; Μήπως η σχέση σας έχει βαλτώσει και η ρουτίνα σας έχει κουράσει;  Ή μήπως δεν λαμβάνετε από τις συνεργασίες σας αυτό που θέλετε; Η υπερ-Πανσέληνος στον Τοξότη θα φωτίσει όλα αυτά τα σημεία που λείπουν από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα φέρει ξεκαθαρίσματα. Μπορεί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία λόγω κάποιας αποκάλυψης ή η άλλη πλευρά να πυροδοτήσει μια κατάσταση και να σας φέρει προ τετελεσμένων αποφάσεων και εσείς να κληθείτε προσαρμοστείτε σε αυτές. Ό,τι και αν συμβεί να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κρύψετε αυτό που νιώθετε, ούτε να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι σημαντική για την υγεία σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η στιγμή λοιπόν να δείτε κατά πρόσωπο αν έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε και μπορείτε να συνεννοηθείτε και αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Βέβαια, το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα περιπλέκει κάπως τα πράγματα, επειδή φέρνει σύγχυση και κάπως χαοτικές καταστάσεις. Γι’ αυτό καλό είναι να ξέρετε τι θέλετε εσείς, να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των άλλων και να εστιάσετε στο τι σας βγάζουν οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σας. Αν σας βγάζουν τον κακό σας εαυτό ή αν σας εξελίσσουν. Πάρτε τον χρόνο σας, αφήστε να περάσει η επιρροή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και αν μετά τις 18/6 εξακολουθείτε να νιώθετε το ίδιο πιεσμένοι, τότε πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις και αν χρειαστεί κλείστε κάποια κεφάλαια για να κάνετε χώρο στη ζωή σας για το καινούριο που θα σας ανανεώσει.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερ-Πανσέληνος στις 14/6 ίσως δημιουργήσει στρες και πίεση σε θέματα οικογένειας και σπιτιού ή σε θέματα επαγγελματικά. Αυτό σημαίνει για κάποιους ότι ίσως τώρα βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που κρύβατε κάτω από το χαλάκι ή μπορεί εσείς να γίνετε πιο απαιτητικοί προς τους άλλους και να υπάρχουν αντιστάσεις στα θέλω σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει να αναζητάτε τη συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή σας και αν οι γύρω σας ανταποκριθούν και σας την προσφέρουν, τότε θα συσφίξετε τις σχέσεις σας και θα βρείτε την ηρεμία σας. Αν όμως ζείτε σε ένα περιβάλλον τοξικό θα δυσανασχετήσετε. Μπορεί να κάνετε παράπονα στην οικογένεια σας και να προκληθούν εντάσεις με συγγενείς ή άτομα με τα οποία συμβιώνετε, αφού θα είστε πολύ συναισθηματικοί και οι αντιδράσεις σας θα είναι παρορμητικές. Ίσως αυτό το φεγγάρι να φέρει μνήμες από το παρελθόν και να αισθάνεστε ότι σας στέρησαν τη χαρά και την αγάπη και να ζητάτε τώρα τα ρέστα. Μπορεί, από την άλλη, να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή μπορεί να αποφασίσετε αλλαγή στέγης σπιτιού ή δουλειάς. Όμως, όσο και αν πιέζεστε και όσο και αν ξεσπάτε δεν θα βρείτε εύκολα άκρη, διότι το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα θα ρίχνει το πέπλο του και θα δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση, και ουσιαστικά δεν θα ξέρετε αν οι κινήσεις που θέλετε να κάνετε είναι σωστές ή απόρροια των υπερβολικών αντιδράσεων. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία και όχι παρορμητικές αποφάσεις. Σίγουρα αν ζείτε ή εργάζεστε σε ένα περιβάλλον που δεν αντέχετε άλλο θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε, άλλα όχι λειτουργώντας υπό το καθεστώς πίεσης. Τα μεγάλα βήματα χρειάζονται ωριμότητα και όχι γκρίνιες και ξεσπάσματα. Μην αφήνετε το μυαλό σας να κολλάει και δείτε τη μεγάλη εικόνα. Επίσης, επειδή η Πανσέληνος επηρεάζει και ό,τι αφορά το σπίτι ως ακίνητο, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα και να μην σας αρέσει τίποτα στον χώρο που μένετε και να αποφασίσετε μια μετακόμιση. Ακόμη, μπορεί να σας ασκούν πίεση στη δουλειά και να αισθάνεστε μοιρασμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι προσπαθήσετε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και να καθαρίσετε το μυαλό και τη ζωή σας από τοξικές συναναστροφές.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερ-Πανσέληνος στο ζώδιο σας σάς φέρνει στο προσκήνιο, αλλά και ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Άλλωστε με τον Άρη και τον κυβερνήτη σας Δία να βρίσκονται στον φιλικό σας Κριό, το ζώδιο της διεκδίκησης και του ρίσκου, φαίνεται ότι εσείς έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι. Οπότε είναι μονόδρομος για εσάς να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν λοιπόν είστε ευχαριστημένοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, τότε το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της δέσμευσης σας. Αν όμως νιώθετε ότι με την άλλη πλευρά δεν έχετε τίποτα κοινό, ότι σας εκμεταλλεύονται ή ότι μιλάτε άλλη γλώσσα, τότε μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος τον Ιούνιο και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πολλές. Επίσης, η Πανσέληνος θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας και αν αυτές πληρούνται, και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας. Αποδέχεστε εσείς τον εαυτό σας; Είστε εντάξει με την εμφάνιση σας και την εικόνα που παρουσιάζετε; Μήπως τα όρια σας είναι ελαστικά και οι άλλοι σας καταπιέζουν; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα σας απασχολήσουν με κάποιον τρόπο την περίοδο της Πανσελήνου και θα κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως σας δυσαρεστήσουν. Όμως να θυμάστε ότι το φεγγάρι σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ονειροπόλησης και της σύγχυσης, οπότε πριν πάρετε κάποια απόφαση να έχετε φροντίσει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους και  να μην λειτουργήσετε παρορμητικά, διότι μπορεί να μην έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας ή μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Υπομονή και τις οριστικές αποφάσεις σας να τις πάρετε μετά τις 18/6.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η υπερ-Πανσέληνος στις 14/6 επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να λάβετε τα οφέλη της και να αποφύγετε τους κινδύνους που κρύβει. Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να σας δώσει πολλά στον τομέα της καριέρας, της φήμης και του επαγγελματικού σας στάτους, αφού θα είστε στο επίκεντρο και μπορεί να έχετε πολλές προτάσεις και αναγνώριση, αρκεί να μην την «ψωνίσετε» και να μην αφεθείτε σε ψεύτικα λόγια και απατηλές υποσχέσεις που μπορεί να σας παρασύρουν. Και αυτό μπορεί εύκολα να σας συμβεί, επειδή το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε και να κάνετε λάθος κινήσεις, ιδιαίτερα εάν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο. Πριν λοιπόν πείτε το ναι ή το όχι σε οτιδήποτε προκύψει, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σε προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι ότι οι κινήσεις σας βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε φαντασιώσεις, ονειροπολήσεις ή σε ψέματα που σας σερβίρουν. Δυστυχώς ο Ποσειδώνας ρίχνει ένα πέπλο μπροστά στα μάτια σας και θολώνει την κρίση σας και μπορεί να επηρεαστείτε, και από την απόλυτη ευτυχία και επιτυχία που μπορεί να βιώνετε, τελικά να προσγειωθείτε απότομα. Μπορεί, για παράδειγμα, να προκύπτει  μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο και να σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να σας εντυπωσιάσουν και εσείς να πιστέψετε ότι επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι κόποι και να μην δώσετε σημασία στα ψιλά γράμματα και τελικά να κάνετε λάθος επιλογή. Ή μπορεί να σας πουν ψέματα και να σας επηρεάζουν, ή εσείς να τα βλέπετε όλα υπερβολικά και να απογοητεύεστε, με αποτέλεσμα να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις και να εκτεθείτε. Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο στην καριέρα σας όσο και στις οικογενειακές σας σχέσεις ή σε κάτι που αφορά το σπίτι ως ακίνητο. Κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε και μια χωροταξική αλλαγή. Μη βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας, αφήστε τις ημέρες να κυλήσουν, κερδίστε χρόνο και μετά τις 18/6, που θα έχει περάσει και αυτή η συναισθηματική πίεση, κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας. Παίζει βέβαια και το σενάριο να τα δίνετε όλα για την καριέρα σας και να έχετε παραμελήσει την οικογένεια σας και να δεχτείτε πυρά για τη συμπεριφορά σας ή και ένα τελεσίγραφο που θα σας κλονίσει και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, αφού θα νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια που έχει την ανάγκη σας. Ψυχραιμία και να θυμάστε να παραμείνετε γειωμένοι!

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Πηγή: asibiliou.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!