GOSSIP

H Μπέττυ Μαγγίρα ποζάρει με μπικίνι και τρελαίνει κόσμο με το κορμί της

Το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα, είναι πλέον 48 ετών, αλλά η ίδια ανέβασε τώρα μια πόζα της με μπικίνι στο Instagram και όλοι σχολιάζουν πως έχει αξιοζήλευτα νεανικό και καλλίγραμμο κορμί.

Η ίδια, λέει πως δεν κάνει και πολλά για να παραμείνει σε φόρμα, απλά προσέχει λίγο τη διατροφή της.


«Δεν κάνω τίποτα. Είναι το σκαρί μου και όσο μεγαλώνω χειροτερεύει αυτό. Όσο μεγαλώνω αρχίζω και προσέχω λίγο παραπάνω. Να κόβω τις ζάχαρες, να μην τρώω τόσα πολλά γλυκά, να μην τρώω μεγάλες ποσότητες γιατί το σώμα σου όσο είσαι νέα ο μεταβολισμός είναι διαφορετικός. Είμαι τυχερή και με έχει ευλογήσει ο θεός από την άποψη ότι τρώω αρκετά και τρώω διάφορα πράγματα. Δεν στερούμαι και δεν θα μπορούσα να στερηθώ. Παρόλα αυτά προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Δεν έχω πάρει ποτέ πολλά κιλά. Άμα πάρω δύο – τρία προσέχω και μετά σταματάω. Δεν αφήνω να ξεφύγει ποτέ η ζυγαριά πάνω από αυτά τα δύο τρία κιλά», είχε πει σε συνέντευξή της η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πάντως η πόζα της που τη δείχνει πάνω σε στρώμα θαλάσσης να κάνει ηλιοθεραπεία μέσα σε πισίνα, απλά μοίρασε... εγκεφαλικά σε όλους και συγκέντρωσε αναρίθμητα σχόλια και likes. 

Μάλιστα ανάμεσα σε αυτές που έσπευσαν να επαινέσουν την κορμάρα της παρουσιάστριας ήταν και πολλές διάσημες φίλες της όπως η Έλλη Κοκκίνου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Στικούδη.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!