GOSSIP

Ελεύθερος αφέθηκε ο Στιβ Μιλάτος - Δείτε τις πρώτες του αναρτήσεις

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και την υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα, αφέθηκε χθες Παρασκευή 27/5, το μοντέλο και πρώην παίκτης ριάλιτι, μετά την παρουσία του στην Ανακρίτρια, καθώς κατηγορήθηκε για το βιασμό 21χρονης τουρίστριας στη Ρόδο.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother οδηγήθηκε το μεσημέρι στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθεί σχετικά με την κατηγορία του βιασμού Αγγλίδας τουρίστριας. Ο ίδιος διαψεύδει ότι προχώρησε στην πράξη για την οποία κατηγορείται, μιλώντας για συναινετική σεξουαλική επαφή.

Το βράδυ της Παρασκευής και αφού αφέθηκε ελεύθερος, ο Στήβ Μιλάτος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Στήβ δημοσίευσε μια εικόνα που έγραφε: «Quote of the day: What define us is how well we rise after falling (μότο της σημερινής ημέρες: αυτό που μας καθορίζει είναι το πόσο εύκολα σηκωνόμαστε μετά την πτώση».

Παράλληλα ανέβασε και ένα βιντεάκι μαζί με φίλο του όπου αναφέρεται πως το μοντέλο επέστρεψε στο σπίτι του και ο Μιλάτος κάνει μια άσεμνη χειρονομία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!