ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 27 Μαΐου 2022

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι μία δύσκολη όψη, προσοχή στην καχυποψία, στην κτητικότητα και στην έντονη εσωτερική ανησυχία. Στον αισθηματικό τομέα καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην αμφισβήτηση, τα ζευγάρια ίσως να μην είναι σε θέση να ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα με χαλαρότητα και συγκατάβαση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει ώθηση για να πάρεις πρωτοβουλίες που ανοίγουν τα φτερά σου σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα το απόγευμα έρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ό τι αφορά προτάσεις από το εξωτερικό που μπορεί να ενδιαφέρουν έντονα. Από το βράδυ και μετά επικεντρώνεσαι στις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις, όμως να θυμάσαι ότι μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να τα καταφέρεις.

Η αισιοδοξία και το πάθος πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς στην προσωπική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον ώστε να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Το απόγευμα σου δημιουργεί μοναδικές συνθήκες για ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό και καλείσαι να αξιοποιήσεις αφού θα σε εξελίξουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου καθώς προκύπτουν ξαφνικές ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως που φαίνεται να σε ενδιαφέρουν έντονα. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να αφήσεις την αμέλεια στην άκρη καθώς δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην απαρχή ενός νέου επαγγελματικού δρόμου.

Προσπάθησε να περάσεις μοναδικά αιφνιδιάζοντας ευχάριστα το ταίρι σου καθώς αυτό θα απογειώσει το πάθος και τα συναισθήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχονται νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις από πάνω σου ότι συντηρητικός σε καταπιέζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα επικεντρώνεσαι στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει αιφνιδιάστηκα ζητήματα από το παρελθόν στο προσκήνιο που σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς επανέρχονται στο προσκήνιο και οφείλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις πρωτότυπες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το άγχος και να κλείσεις υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που σου δημιουργούν νευρικότητα.

Είναι σημαντικό να αφεθείς στο πάθος και τα έντονα συναισθήματα στη σχέση σου και να αφήσεις το περιθώριο αμφιβολίας και καχυποψία που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να φέρει στην επιφάνεια πληγές και τραύματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας πού σου δημιουργούν ιδιαίτερη υπερένταση. Αργότερα το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι θα δείξεις απόλυτη αποφασιστικότητα σε καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Κάνε στροφή στις συνεργασίες σου καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Η συντροφικότητα είναι σημαντική για εσένα για αυτό προσπάθησε να ισορροπήσει τις οποίες διαφωνίες μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αργότερα το απόγευμα επικεντρώνεται κυρίως σε καθημερινές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι προφανές ότι θέλεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σε απασχολούν στο εργασιακό περιβάλλον και μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να εκτονώσει την ένταση με δημιουργικό τρόπο και να κλείσεις ζητήματα που θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

Η καθημερινότητα δεν πρέπει να συμβάλλει ώστε να χάσεις το κέφι σου, δημιούργησε το καλύτερο δυνατό πλαίσιο στη σχέση σου για να περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον υπάρχουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, καλά θα κάνεις να είσαι διαθέσιμος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Αργότερα το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τη διάθεση για διασκέδαση και φλερτ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικογενειακές επιλογές σε σχέση με την ακίνητη περιουσία καθώς δεν αποκλείεται αρχικά να υπάρχει κυκλοθυμία και ένταση. Βρες το ψυχικό σθένος να ξεπεράσεις εμπόδια καθώς αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, μην επιτρέψεις στον εγωισμό και τις υπερβολές να χαλάσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η λάμψη και η αυτοπεποίθησή σου αποτελούν μαγνήτη για νέες γνωριμίες που θέλουν να δείξουν το ενδιαφέρον.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις για εξαιρετικές συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο. Αργότερα το απόγευμα επικεντρώνεσαι στην οικογένεια καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερές στιγμές μαζί της.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες για επαγγελματικές συμφωνίες που έχουν να προσφέρουν πολλά και σχετίζονται με το εμπόριο και την επικοινωνία. Γεγονός είναι ότι θα δείξεις το δυναμισμό που απαιτείται για να προχωρήσεις σε συνεργασίες που έχουν να δώσουν πολλά στην επαγγελματική σου ζωή.

Είναι απαραίτητο να περάσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστεί από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον κύριο φιλικό περιβάλλον, προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό οικονομικά στον εργασιακό χώρο. Αργότερα το απόγευμα επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να πάρεις την πρωτοβουλία για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι οικονομικά αξίζεις στον εργασιακό χώρο. Πιθανότατα θα διαπιστώσεις ότι πολλοί συμφωνούν μαζί σου και είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου.

Μία έξοδος με κοντινά σας πρόσωπα θα βοηθήσει να ξεφύγετε από ανασφάλειες και να ισορροπήσετε τη σχέση σας, φρόντισε να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξει μία γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα για σένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία καθώς απολαμβάνεις στιγμές χαράς και διασκέδασης. Αργότερα το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρει καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος, με ψυχραιμία θα δώσεις λύσεις.

Το πάθος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς είναι η κινητήριος δύναμη για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που είναι διατεθειμένες να σου δώσουν ασφάλεια και γαλήνη. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε βοηθά να δείξεις δυναμισμό στο οικογενειακό περιβάλλον κλείνοντας υποθέσεις που σε απασχολούν. Αργότερα το απόγευμα βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς διεκδικείς να είσαι ο πρωταγωνιστής στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι χαρακτηριστικό ότι θέλεις να κλείσεις σημαντικά ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και κάνει κινήσεις που θα σε απαλλάξουν από τη νευρικότητα και θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις ανάγκες σου με άμεσο τρόπο στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, φρόντισε μην ξεφύγεις εγωιστικές συμπεριφορές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα καθώς είναι γεγονός ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον όπου κι αν βρεθείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους στόχους σου καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα το απόγευμα επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό και σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς δείχνεις να είσαι αποφασισμένος για σημαντικές κινήσεις που θα αποδώσουν πολλά. Η έντονη δράση σου θα εντυπωσιάσει και θα βοηθήσει να πείσεις για τα κίνητρα σου.

Στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα καθώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, προσπαθείς να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις τις παρέες σου. Το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που θα σε ενθουσιάσουν ή νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο πολυεπίπεδα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και εσένα. Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις τα επιχειρήματα και τις ιδέες για να προχωρήσεις σε σημαντικά σχέδια.

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου σε κοινούς στόχους που έχετε καθώς οι πρωτότυπες σκέψεις θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τις φιλοδοξίες σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από φιλικές παρέες μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα ανατρέψουν τις απόψεις σου για την αγάπη.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!