ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 26 Μαΐου 2022

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, δραστηριοποίηση, αυθορμητισμός, έντονη παρόρμηση. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά θα υπάρξει η δυνατότητα για νέα αρχή, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να φύγει η στασιμότητα, θα δοθεί ουσιαστική ώθηση στις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα οικονομικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία με τις πρωτότυπες ιδέες σου να εντυπωσιάσεις σημαντικά πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες που αξίζεις καθώς φαίνεται να δείχνεις έντονο ενδιαφέρον για την επαγγελματική σου ζωή και για την καριέρα που θέλεις να έχεις από δω και στο εξής.

Ξαφνικές έξοδοι με το ταίρι σου θα δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες για να περάσετε μοναδικά και να αλλάξετε τα δεδομένα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται αιφνιδιαστική νέα γνωριμία που δημιουργεί συναισθηματικές αναταράξεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια και δεν θα διστάσεις να τα εκφράσεις σε πρόσωπο που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσοχή στις υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά, φρόντισε να είσαι ρεαλιστής καθώς η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Είναι σημαντικό με εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς πάθος και αισιοδοξία μπορούν να δώσουν μοναδικά αποτέλεσμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να έρθει μοναδική νέα που θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου εξέλιξη. 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα ενισχύει πιθανά ανασφάλειες και καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα αισιόδοξα για εσένα αρκεί να καταφέρεις να ξεφύγεις από φοβίες που μπαίνουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Διαισθητικά μπορείς να κινηθείς με ιδανικό τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το πρόσωπο που υπάρχει στο πλευρό σου καθώς είναι σημαντικό να αφήσεις στο περιθώριο τους φόβους που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία πού θα λειτουργήσει αναγεννησιακά σε όλα τα επίπεδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Το απόγευμα σε βοηθάει να βρεις πρωτότυπες ιδέες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου από δω και στο εξής.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου κάπως καλύτερα να πετάξεις από πάνω σου ότι συμβατικό και να λειτουργήσεις με πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες. Τότε θα δεις τις συνεργασίες σου να απογειώνονται και την επαγγελματική σου ζωή να θριαμβεύει.

Μία ξαφνική έξοδος μπορεί να είναι ευεργετική για τη σχέση σου καθώς θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να αποφορτιστείτε από την έντονη μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες που έρχονται ξαφνικά για να δημιουργήσουν έντονα πάθη και καρδιοχτύπια στη ζωή σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις καθημερινές υποθέσεις και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Το απόγευμα μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή ανεβάζοντας κατακόρυφα τη δημοφιλία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις προσωπικές του δυνατότητες στον εργασιακό χώρο καθώς δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα είναι πρωτότυπες. Οι κινήσεις σου θα βοηθήσουν να αλλάξουν σημαντικά τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται πλέον προσφορά σου.

Ξαφνικές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά βοηθητικά για τη σχέση ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που έρχεται αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα κοινωνικά σου δεδομένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αυτό που θέλεις για εσένα είναι να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με αγαπημένα πρόσωπα. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλες καταστάσεις που ανεβάζουν κατακόρυφα την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να δείξεις την προσωπικότητα που έχεις στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι. Οι πρωτότυπες ιδέες σου και η δημιουργικότητα θα δημιουργήσουν το κατάλληλο πλαίσιο για νέες σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική του πορεία.

Στιγμές χαράς και απίστευτο πάθος μπορεί να υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή καθώς οι εκπλήξεις που θα προκύψουν θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να τονίσουν την αλλαγή που χρειάζεσαι σε ότι αφορά την αγάπη.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά μου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις σταθερότητα από τα δικά σου πρόσωπα. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά μυστικά στην επιφάνεια που θα αναστατώσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανόν να σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες σε ό τι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Τα κέρδη από αυτές θα είναι σημαντικά αν φροντίσεις να πάρεις το ρίσκο που απαιτείται και δεν φοβηθείς να ακολουθήσεις το ένστικτό σου.

Προσπάθησε να δημιουργήσεις μοναδική ατμόσφαιρα που θα αιφνιδιάσει το ταίρι σου και θα απογειώσει το πάθος στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, η έντονη αναστάτωση που σου προκαλεί γέννα μοναδικά συναισθήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις σου. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά νέα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το εμπόριο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να έχεις σημαντική εύνοια για νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχει καθώς αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αλλάξουν άρδην καταστάσεις και συμπεριφορές στη σχέση που δεν σε ικανοποιούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ανατροπές στην καθημερινότητα και τη δουλειά που θα είναι θετικές για εσένα και θα ευνοήσουν το εισόδημα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να βρεις ευφάνταστες και πρωτότυπες λύσεις σε οικονομικές συναλλαγές ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται καθώς το πιθανότερο είναι να αποφέρει και οφέλη μέσα από τη δουλειά σου. Είναι βέβαιο ότι πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον θα φορτίσουν να σε βοηθήσουν.

Αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στην καθημερινότητα θα βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και θα λειτουργήσουν ευνοϊκά και εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει ανατρεπτικά στα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής του πορείας, επαναστατικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα επικεντρώνεσαι σε δράσεις και κινήσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή αιφνιδιάζοντας σε με μία νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία δεν θα λείψουν στις επαγγελματικές του κινήσεις και αυτό είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Αξιοποίησε πιθανές ιδέες που μπορούν να τους δώσουν πολλά λόγω του δυναμισμού και της επαναστατικότητας που σε χαρακτηρίζουν.

Προσπάθησε να αλλάξεις τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο και μην επικεντρώνεσαι εγωκεντρικά στον εαυτό σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατρεπτικά πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη αλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος μακριά από όλους και όλα. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε αποκαλύψεις μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα εντείνουν τον συναισθηματισμό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να αξιοποιήσει πιθανές ιδέες που μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά για ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να κλείσουν. Μπορείς να αφήσεις στην άκρη το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης και να δείξεις έντονη διάθεση δημιουργικότητας που θα ικανοποιήσει το εργασιακό σου περιβάλλον.

Προσπάθησε να πρωτοτυπήσεις αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου με ένα ονειρικό σκηνικό που θα απογειώσει την σχέση σας συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις σημαντικά πράγματα στην ιδιοσυγκρασία σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά σε νέα πρόσωπα που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αναθεωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν μαζί σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες, φρόντισε να δώσεις χρόνο για να δεις αν είναι ρεαλιστικές.

Έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις με το ταίρι σου κοινούς στόχους που έχετε καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά από ποτέ λειτουργώντας σαν ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα οδηγήσει σε πλήρη αναθεώρηση των στόχων.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!