ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Ιουλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, απελευθερωμένη διάθεση, δυναμικές επιδιώξεις, δραστηριοποίηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει ο απαιτούμενος ενθουσιασμός για να γίνει ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στην παρόρμηση και στην εσωτερική δίνη, τα βήματα θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Μετά το μεσημέρι ασχολείσαι περισσότερο με οικονομικά ζητήματα αφού είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες υπάρξουν σε ότι αφορά την οικονομική σου πορεία καθώς επιχειρηματικές δράσεις και ολοκλήρωση υποθέσεων σε σχέση με τρίτους θα σου δώσουν σημαντικές ανάσες. Προσοχή το πρωί καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι συνεργάτες σου μπαίνουν εμπόδιο σε πιθανές επιδιώξεις που έχεις.

Προσοχή καθώς η απογοήτευση και η κατήφεια επηρεάζουν σημαντικά τη σχέση σου και δεν αφήνουν τα συναισθήματα να εκδηλωθούν με αμεσότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που μπορεί να θεωρήσεις ότι λειτουργούν περιοριστικά στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει δυσάρεστα παρασκηνιακές διεργασίες στις οποίες θα αντιδράσεις με απόλυτο τρόπο. Το απόγευμα δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις διασκέδασης με το πρόσωπο που αγαπάς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου στον εργασιακό χώρο μπορεί να δημιουργήσουν έντονη απογοήτευση και κυκλοθυμία. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και συμπεριφορές δείχνοντας αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτά που μπορείς να προσφέρεις.

Η κυκλοθυμία μπορεί να μείνει στην άκρη και να αφήσει τον εαυτό σου ώστε να απολαύσει υπέροχες στιγμές που θα εκτοξεύσουν τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία και η διασκέδαση θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να προσεγγίσεις νέο πρόσωπο που σου κεντρίζει έντονα το ενδιαφέρον.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα είναι πιθανό να φέρει αντιδικίες με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Το απόγευμα σε βοηθάει να εκφράσεις οικονομικές απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να ικανοποιηθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικό είναι να μην απογοητευτείς από πιθανά εμπόδια ή υπόγειες συμπεριφορές μπορεί να επηρεάσουν στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες για συζητήσεις που μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά ώστε να κερδίσεις οικονομικά αυτά θεωρείς ότι το αξίζουν.

Έχεις την ευκαιρία να λύσεις καθημερινά ζητήματα με το ταίρι σου και να αποκαταστήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να έρθει πρόσωπο που τα φροντίσει να σου δώσει όλα αυτά που έχεις ανάγκη και θέλεις να απολαύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε ένταση και διαπληκτισμούς με πρόσωπο από την οικογένεια. Μετά το μεσημέρι έχεις την ευκαιρία να τα ξεχάσεις όλα και να αφιερώσεις χρόνο στη διασκέδαση και στις παρέες που μπορείς να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή για να ξεχωρίσεις και να διεκδικήσεις την θέση που σου αξίζει στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή όμως σε λάθη που μπορεί να προκύψουν λόγω υπερβολών και αμετροέπεια καθώς αυτά θα δώσουν λαβή στους άλλους για να σε σχολιάσουν και να σε κατακρίνουν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς, φρόντισε να μην σπαταλήσεις χρόνο σε εγωκεντρικές συμπεριφορές. Αν είσαι αδέσμευτος/η φλερτάρει έντονα και το παιχνίδι της αγάπης μπορεί να φέρει σημαντικά πρόσωπα στην προσωπική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το πρωί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ζητήματα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα σε απογοητεύσουν. Μετά το μεσημέρι θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια και σε πρόσωπα που σου χαρίζουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν και αφορούν εμπορικές συνεργασίες ή συναλλαγές πού πιθανά έχεις. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με ψυχραιμία καθώς οι συγκρούσεις και οι διαφορές που θα προκύψουν δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν.

Προσπάθησε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον όπου ο ρομαντισμός θα απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει μία γνωριμία που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στην προσωπική σου ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί είναι πιθανό να σε αναγκάσει να περιοριστείς σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον που σε καταλαβαίνουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν περιορισμοί στα οικονομικά σου που δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις, αντίθετα θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε εμπορικές συνεργασίες και θέματα επικοινωνίας που λειτουργούν πολύ ευνοϊκά για εσένα.

Η ανάγκη να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι θα λειτουργήσει βοηθητικά στη σχέση καθώς θα ανεβάσει την διάθεσή σου λόγω της έντονης ανταλλαγής απόψεων με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η όμορφες στιγμές μπορεί να υπάρξουν σε κοντινές σου παρέες που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που κεντρίζουν την προσοχή.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε μπλοκαρίσματα που προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι επικεντρώνεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που μπορεί να σε εμποδίζει ώστε να προχωρήσεις σε συνεργασίες και επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις. Μετά το μεσημέρι με ευκολία μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις.

Δεν σου είναι εύκολο να εκδηλωθείς και αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή καθώς δημιουργεί ένα πλαίσιο σταθερότητας και σοβαρότητας της ζωής σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το πρωί δεν αποκλείεται να φέρει καταστάσεις του παρελθόντος στην επιφάνεια που σε απογοητεύουν. Μετά το μεσημέρι ξεχνάς όλα αυτά που σε πίεζαν καθώς βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι συνεργασίες σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς ο παρορμητισμός και η απερισκεψία μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις.

Είναι απαραίτητο να δώσεις τον χρόνο και το χώρο που χρειάζεται το ταίρι σου για να εκφράσει τις δικές του ανάγκες καθώς ο εγωισμός θα δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις τους πάντες με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό και πολλοί θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχρότητα με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αναστατώσει. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως είναι απαραίτητο να τα ξεπεράσεις με ψυχραιμία. Κλείσε υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την έντονη κυκλοθυμία και να αφήσεις πίσω πιθανές αρνητικές σκέψεις που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν διεκδικώντας και πάλι μία θέση στο πλευρό σου, φρόντισε να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί μπορεί να δημιουργήσει προστριβές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις χρόνου σε φιλικές παρέες που σε βοηθούν να ξεφύγεις από τις πολλές υποχρεώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τις πραγματικές σου επιδιώξεις. Μετά το μεσημέρι μπορείς να δρομολογήσεις με ευκολία στόχους και φιλοδοξίες σε όλα τα επίπεδα.

Μία έξοδος με το ταίρι σου και φιλική παρέα θα δημιουργήσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης που χρειάζεσαι την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον η πρωτότυπη και πρωτοποριακή αντίληψη των πραγμάτων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Μετά το μεσημέρι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές μπορεί να είναι οι επιλογές που χρειάζεται να κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις τρέχουν και απαιτούν λύσεις. Μην διστάσεις να πάρεις αποφάσεις με δυναμισμό που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις εντυπωσιάζοντας σημαντικά πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Άφησε τις υποχρεώσεις έξω από την προσωπική σου ζωή και φρόντισε να χαρείς στιγμές που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις έχοντας το πρόσωπο που αγαπάς στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον εκδηλώνοντας τον θαυμασμό τους για εσένα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα που θα ενισχύσουν το πείσμα και την αδιαλλαξία. Το απόγευμα εκτοξεύει στα ύψη την αισιοδοξία και το πάθος στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπόδια μπορεί να έχεις σε οικονομικά σχέδια και αυτό είναι αρκετό για να σε απογοητεύσει. Προσπάθησε να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα δημιουργήσουν κόντρες με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Δείξε υπομονή και επιμονή και δεν θα χάσεις.

Δίπλα στο ταίρι σου μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές διασκέδασης που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου ανοίγοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο χαράς και θετικής σκέψης στα προσωπικά σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!