ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 24 Μαΐου 2022

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο επικοινωνίας, οι απόψεις δεν θα πρέπει να είναι προσκολλημένες, για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει να αποφευχθεί ο στόμφος και ο κάθετος τρόπος σκέψης. Στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν αποφάσεις ή να γίνει ανάληψη ρίσκων τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, οι παρορμητικές επιλογές ίσως να μην έχουν την αναμενόμενη κατάληξη.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, επικεντρώνεις όλη σου την προσοχή στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις στην δουλειά. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή και σε πιθανές οικονομικές υποθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Διαφωνίες μπορείς να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά να προκύψουν στις συνεργασίες σου. Δεν είναι κατάλληλη η μέρα για να λύσεις υποθέσεις. Η καθημερινότητα θα σε φορτίσει καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες σε όλα τα επίπεδα. 

Είναι σημαντικό να περιορίσεις την γκρίνια και την νευρικότητα καθώς μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την σχέση σου. Είναι απαραίτητο να κατασταλάξεις σε αυτό που σε καλύπτει. Αν είσαι Αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν σε γεμίζει, καλά θα κάνεις να δώσεις μία ευκαιρία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το πρωί ενισχύει το άγχος και τη νευρικότητα σε καθημερινό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα στη δουλειά. Μετά το μεσημέρι, ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια στην καθημερινότητα μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως θα πρέπει να δείξεις ψυχικό σθένος και να ξεπεράσει τις δυσκολίες στη δουλειά που μπορεί να σου δίνουν τώρα. Μετά το μεσημέρι αφιέρωσε χρόνο στις συνεργασίες σου καθώς μπορείς να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Είναι απαραίτητο να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να απολαύσεις έντονες στιγμές όπου η συντροφικότητα και το πάθος κ κουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και ο μαγνητισμός σου δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορά πρόσωπα μέσα από τις παρέες μπορεί να βρεθείς, γεγονός είναι ότι θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το πρωί δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω ανασφάλειας. Μετά το μεσημέρι στρέφεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα πόσο δημιουργούν εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Γεγονός είναι ότι έχεις αναλάβει αρκετές υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούν την ανάγκη για αρκετό τρέξιμο. Το ασφυκτικό πρόγραμμα θα σου δημιουργήσει άγχος, όμως θα πρέπει να αντιληφθείς γρήγορα ότι η γκρίνια δεν θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει.

Είναι προτιμότερο να περιορίσεις την γκρίνια και πιθανή ένταση που σου δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις καθώς δεν πρέπει να επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις την κούραση στο περιθώριο και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, την επόμενη χρονική περίοδο θέματα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ ενισχύει την κυκλοθυμία και τον εγωισμό προκαλώντας νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες σε οικονομικά θέματα απασχολούν συμφωνίες και θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς οι προστριβές που μπορεί να προκύψουν δεν εξυπηρετούν επί της ουσίας αυτό που θέλεις να πετύχεις.

Δεν ξέρεις τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό. Φρόντισε να μην χαλάσεις όμορφες στιγμές καθώς είναι βέβαιο ότι θα το χρεωθείς. Αν είσαι Αδέσμευτος/η προσπάθησε να κατασταλάξεις μέσα σου τι θέλεις από μία σχέση, τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν ευνοούν νέες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, από σήμερα ανοίγει μία περίοδος μπροστά σου που θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών θα σε απασχολήσουν έντονα. Το απόγευμα αναστατώνει τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που εμφανίζονται και πάλι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε κόντρες με πρόσωπα που θέλεις να πραγματοποιήσεις συμφωνίες εμπορικής φύσεως καθώς οι οικονομικές διαφωνίες δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν σήμερα. Δεν αποκλείεται να περιμένεις χρήματα που σου οφείλονται, δύσκολα θα γευτείς αυτή την ευχαρίστηση την συγκεκριμένη μέρα.

Σπασμωδικές συμπεριφορές και φραστικά λάθη μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή, η ηρεμία είναι το κλειδί για την αποφυγή των καυγάδων. Αν είσαι Αδέσμευτος/η τραύματα του παρελθόντος μπορεί να μπουν εμπόδιο σε νέα γνωριμία, είναι απαραίτητο να τα αφήσεις στο περιθώριο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο προσπαθώντας να διεκδικήσεις τον χώρο και τις ανάγκες σου στο περιβάλλον που κινείσαι. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να προκαλέσει εκνευρισμό σε φιλικές σχέσεις για οικονομικούς λόγους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο στον επαγγελματικό χώρο καθώς διεκδικείς το καλύτερο για εσένα. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις άδικος με τους γύρω σου και να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Η ανάγκη έντονης ανεξαρτησίας έρχεται σε κόντρα με την διάθεση απόλυτης σύνδεσης με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η πείσμα και εριστική διάθεση μπορούν με ευκολία να χαλάσουν τα θετικά δεδομένα σε νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο απολογιστικού χαρακτήρα που θα εντείνει την εσωστρέφεια. Το απόγευμα εντείνει νευρικότητα και απολυτότητα επηρεάζοντας προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους στις συνεργασίες και το επαγγελματικό περιβάλλον καθώς με ευκολία αυξάνεται η ένταση και προκύπτουν σημαντικές διαφωνίες. Αφιέρωσε χρόνο ώστε να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου.

Εγωκεντρικές και αδιάλλακτες συμπεριφορές δεν σου επιτρέπουν να χαρείς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου, εσώτερα προσωπικά ζητήματα επηρεάζουν την διάθεσή σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται, όμως είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες που έχεις για μία σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα στρέφεις την προσοχή σου το επόμενο χρονικό διάστημα σε φιλικές παρέες και ομαδικές προσπάθειες που σε ενθουσιάζουν. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον, κατήφεια και εσωστρέφεια σε πολιορκούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δυσκολία στην συγκέντρωση είναι αυτό που επηρεάζει την ημέρα και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλήψεις στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και άφησε τη νευρικότητα στην άκρη καθώς σε δυσκολεύει περισσότερο.

Συναισθηματικές υπερχειλίσεις δεν αφήνουν την αισιοδοξία να κυριαρχήσει στη σχέση προκαλώντας κόντρες. Αν είσαι Αδέσμευτος/επιστροφές προσώπων μπορεί να προκύψουν που δημιουργούν την αίσθηση ότι δεν σου επιτρέπεις να ξεκολλήσεις και να χαρείς τη ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα δεν έχεις περιθώριο από το να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου που έρχονται με φόρα στο προσκήνιο. Το απόγευμα προκαλεί καχυποψία σε φιλικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να συζητήσεις με ψυχραιμία πιθανές διαφωνίες που μπορεί να έχεις με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να είναι η περίεργη διάθεσή σου που δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός και σε οδηγεί σε έντονη καχυποψία.

Τάσεις φυγής σε αναστατώνουν και προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σου, είναι σημαντικό να ισορροπήσεις απόλυτη ανεξαρτησία και καχυποψία. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι αμφιβολίες σου όμως κυριαρχούν και ενισχύουν τον εκνευρισμό. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να στραφείς στο ευρύτερο περιβάλλον σου και να περάσεις υπέροχα με τις παρέες σου. Το απόγευμα με ευκολία μπορεί να μεταφέρει την ένταση από την καριέρα στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να σου προκαλούν νευρικότητα. Να θυμάσαι ότι δεν είναι η καλύτερη μέρα για να συζητήσεις οικονομικά θέματα καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αντιδικίες.

Προσπάθησε να αφήσεις εκτός της σχέσης σου πιθανά επαγγελματικά προβλήματα, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξει ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα, προσοχή καθώς δεν σου είναι εύκολο να αντιληφθείς αν πραγματικά μπορούν να σε ικανοποιήσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει την εσωστρέφεια κατακόρυφα. Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και δυσθυμία που θα επηρεάσει δυσάρεστα τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να περιορίσεις αμέλεια και συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν να αποδώσεις τα αναμενόμενα. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκληθούν από το πουθενά και θα δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα στις συναδελφικές σχέσεις.

Η επικριτική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις που είναι προτιμότερο να αποφευχθούν καθώς δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν είσαι βέβαιος για τις προσωπικές σου επιλογές και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν. 

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το πρωί ενισχύει την κατήφεια και την ανασφάλεια επηρεάζοντας σημαντικά οικονομικές σχέσεις και προσωπική ζωή. Το μεσημέρι σε βοηθά να βρεις το κέφι και την αισιοδοξία σου δημιουργώντας μοναδικές προϋποθέσεις για διασκέδαση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην απογοητεύεσαι με οικονομικές υποθέσεις που δεν έχουν την κατάληξη που θέλεις καθώς με ψυχραιμία μπορείς να ξεπεράσεις τα οποία εμπόδια. Είναι σημαντικό να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή σε επαγγελματικές προτάσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες σε όλα τα επίπεδα.

Η θετική στάση που έχεις απέναντι στο ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για να ξεπεραστούν οι όποιες αμφιβολίες σας ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η το αισθησιακό παιχνίδι θα οδηγήσει σε μοναδικές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την αισιοδοξία και το πάθος.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!