GOSSIP

Η Παναγιώταρου πέταξε μεγάλο... καρφί για την πρώην σύντροφο του Σχίζα

Νυφούλα ντύθηκε ξανά το μοντέλο Αλεξάνδρα Παναγιώταρπου, αφού περπάτησε και αυτή στην πασαρέλα του Yes I Do bridal fashion show και όταν μίλησε στις κάμερες φρόντισε να πετάξει μια μεγάλη σπόντα για την πρώην σύντροφο του παίκτη του Survivor Στάθη Σχίζα.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, πρόσφατα αποκάλυψε δημόσια μέσω... Survivor πως είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα και πλέον οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους.


Οι φήμες για το δεσμό τους είχαν ξεκινήσει εδώ και μήνες και τις επιβεβαίωσε αρχικά η φίλη της Δήμητρα Αεξανδράκη και μετά η... τηλεόραση, αφού ο Στάθης Σχίζας εξομολογήθηκε τον έρωτά του στο Survivor.


Ο Στάθης, όμως έχει αποκτήσει μια κόρη με την Άννα Μαρία Κατσαρού και η πρώην σύντροφός του, μέσω social media έδειξε πως ενοχλήθηκε πολύ με τον τρόπο που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο Παναγιώταρου - Σχίζα.


«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι, ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς, δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο», έγραψε σε στόρι η πρώην σύντροφος του Στάθη Σχίζα.


Η Αλεξάνδρα, ρωτήθηκε χθες από δημοσιογράφους για το αν έχει πλάνα για νέο γάμο (ήταν παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο) για τη σχέση της με τον Στάθη, αλλά και για το αιχμηρό σχόλιο που έκανε η πρώην σύντροφός του και τότε η ίδια απάντησε: «Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα Χ Ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου».

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε για την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα: «Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη αν την πιάσω! Είναι μια σουσουράδα, μαρτυριάρα! Την ξέρετε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, δεν κρατά τίποτα κρυφό για τον εαυτό της. Το λάθος μου είναι ότι της είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες.

Δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου, δηλαδή του Στάθη συγκεκριμένα, στο παιχνίδι, στη σχέση μας. Το ζω μόνη μου αυτόν τον καιρό γιατί το παιδί είναι στον Άγιο Δομίνικο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!