ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, κοινωνικότητα, ανάγκη για δημιουργικά αποτελέσματα. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, θα υπάρξει το άνοιγμα να ξανά συζητηθούν παλιές προτάσεις, τώρα οι ευκαιρίες θα αξιοποιηθούν με αμεσότητα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις χρόνο μαζί της. Το απόγευμα δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα ακούει η αισιοδοξία και το κέφι κυριαρχούν και ομορφαίνουν τις στιγμές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Η μέρα δεν προσφέρεται για επαγγελματικές ενασχολήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να αφήσει στην άκρη την καριέρα σου για να δεις τα πρόσωπα που σε αγαπούν. Πάντως καλό είναι να θυμάσαι ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για συζητήσεις που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας.

Συναισθηματισμός και πάθος λειτουργούν απόλυτα αρμονικά και απογειώνουν τις σχέσεις σου, μπορείς να χαρείς τη συντροφιά του ανθρώπου που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου δώσει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και θα απογειώσει τις ευαισθησίες σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να εξομαλύνεις σε σημαντικό βαθμό συναισθήματα και τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Το απόγευμα δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διαίσθησή σου είναι αλάθητη και θα σε οδηγήσει με ιδανικό τρόπο στις καλύτερες δυνατές συνεργασίες καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς και ποιες είναι οι κατάλληλες αποφάσεις για εσένα. Προσπάθησε μόνο να μην ωραιοποιείς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για διασκέδαση με το ταίρι σου που μπορεί να λειτουργήσουν ιδιαίτερα θετικά για την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα απογειώσουν την φαντασία και τον συναισθηματισμό με την παρουσία τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Το απόγευμα ενισχύει το ένστικτό σου και σε βοηθά σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με βάση την έντονη διαίσθηση σου. Προσπάθησε να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι και να επικεντρωθείς σε αυτό που είναι ωφέλιμο για εσένα.

Πάθος και συναισθηματισμός μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει, είναι σημαντικό ότι σε εμπνέει ασφάλεια και το ξέρω ότι τα συναισθήματα στα ύψη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Το απόγευμα ενισχύει τη γοητεία και την κοινωνικότητα που σε διακατέχουν και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα στο εορταστικό πνεύμα που επικρατεί δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Γεγονός είναι ότι θα διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο καθώς αυτό θα σε ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό.

Θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου, επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες και πως αυτές θα γίνουν κατανοητές από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστούν από το γοητευτικό σου προφίλ και θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις έντονα ευσυγκίνητος καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να σε συνεπάρουν και να ταξιδέψουν το μυαλό σου. Το απογευμα σε βοηθά να ηρεμήσεις και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με δικούς σου ανθρώπους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένη και αυτό μπορεί να μην επιτρέψει να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν. Πάντως καλό είναι να θυμάσαι ότι μπορείς να κλείσεις υποθέσεις χωρίς να αγχωθείς, αρκεί να έχεις απόλυτη αυτοσυγκέντρωση σε ότι κάνεις.

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μία έντονη ρομαντική βραδιά με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανά ζητήματα που σας απασχολούν από το παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερωθεί σε φιλικά πρόσωπα που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου. Το απόγευμα ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις στο φιλικό περιβάλλον εκφράσεις τις πρωτότυπες ιδέες σου. Θα ανακαλύψεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια.

Οι στιγμές με την παρέα σου είναι πολύτιμες για αυτό και μην χάσεις την ευκαιρία να έχεις το ταίρι σου στο πλευρό σου για να τη χαρείτε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για νέες συνεργασίες. Το απόγευμα σου χαρίζει έντονη διαίσθηση και φαντασία σε επαγγελματικά ζητήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διαίσθηση και φαντασία θα οδηγήσουν σε μοναδικές ιδέες που θα εντυπωσιάσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες που σου δίνονται καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

Το πάθος δεν θα λείψει από τη σχέση σου καθώς δημιουργείται η ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε αυτά που θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις ότι θέλεις να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα δεν ενδείκνυται για επαγγελματικά ζητήματα για αυτό και το πιθανότερο είναι να περάσεις καλά ρε στιγμές με πρόσωπα που έχεις στο πλευρό σου. Προσοχή όμως καθώς αν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά θα κάνεις να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί η αμέλεια θα οδηγήσει σε λάθη.

Μπορείς να διασκεδάσεις με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου με αμείωτους ρυθμούς καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που με την παρουσία τους στη ζωή σου θα ανοίξουν νέους ορίζοντες άκρως ενδιαφέροντες για εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αποκλείεται να εντείνει το άγχος και τις ανασφάλειες μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την επιθυμία να γίνεις ένα με το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα στο γιορτινό πνεύμα που επικρατεί σημαντικές συζητήσεις οικονομικής φύσεως που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να αξιολογήσει ποιες είναι οι συμφέρουσες προτάσεις για εσένα και να προχωρήσεις σύμμαχο το έντονο ένστικτό σου.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις πιθανές αμφιβολίες και προκαταλήψεις που έχεις καθώς αυτές μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν θα αναστατώσουν έντονα και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για μία μοναδική συνέχεια. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς καθώς είσαι έντονα εξωστρεφής και θέλεις να έρθεις επικοινωνία με νέα πρόσωπα. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που μπορεί να σηματοδοτήσουν σημαντικά κεφάλαια στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έχεις στο μυαλό σου πιθανές συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Παρ’ όλη την εορταστική ατμόσφαιρα μπορείς να προχωρήσεις σε συζητήσεις που θα έχουν ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο σε επαγγελματικό επίπεδο για σένα.

Έχεις την διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που υπάρχει στο πλευρό σου καθώς σε γεμίζει συναισθήματα και μοναδικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η μοναδικές νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα είναι πιθανόν να έχεις αυξημένες υποχρεώσεις που λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις την απαραίτητη αρμονία που χρειάζεται και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και καθημερινό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις διάθεση να εξομαλύνεις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί αρμονία ιδιαίτερα με τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου και συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις θετικές συγκυρίες.

Ήρθε η στιγμή να αφήσεις λεπτομέρειες στην άκρη και να απολαύσεις κάθε λεπτό με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μακριά από γκρίνια και επικριτικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά μπορεί να υπάρξει σημαντική εξέλιξη για τα αισθηματικά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα βοηθά να δραστηριοποιηθείς σε καθημερινά ζητήματα και αυτό είναι αρκετό για να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Το απόγευμα απογειώνει τις αισθήσεις στην προσωπική σου ζωή και εντείνει τα συναισθήματα με μοναδικό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να κινηθείς με θετικό τρόπο ώστε να δώσεις λύσεις στην καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον που σε απασχολεί έντονα. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή θα σε βοηθήσουν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποχρεώσεις.

Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει καθώς έχεις την διάθεση να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου ώστε να περάσετε υπέροχες στιγμές πάθους και τρυφερότητας μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή καθώς μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως πρέπει να δώσεις χρόνο για να δεις αν πραγματικά είναι.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!