GOSSIP

Η Gisele εξομολογείται πως έκλαιγε πολύ όταν της ζήτησαν να βάλει αυτό το ρούχο

H 41χρονη σήμερα Gisele Bündchen, παραμένει ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη και για χρόνια διατηρούσε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου top model στην παγκόσμια μόδα, αλλά η ίδια σε ένα βιβλίο, είχε παραδεχτεί πως η καριέρα της δεν ήταν καθόλου ρόδινη και τώρα αποκάλυψε μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές στη ζωή της.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, γύρισε ένα νέο βίντεο για λογαριασμό της βρετανική Vogue, στο οποίο κλήθηκε να σχολιάσει μερικά από τα πιο iconic looks που τόλμησε στην πολυετή καριέρα της.


Όταν όμως μίλησε για ένα ρούχο που έβαλε στην πασαρέλα του fashion show του Οίκου Alexander McQueen, στην εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το 1998, όταν η ίδια ήταν μόλις 18 χρονών, είπε πως αυτή ήταν μια από τις πιο σκοτεινές και τραυματικές στιγμές της ζωής της.


Η νεαρή τότε Gisele, εξομολογείται πως ούτε καν μιλούσε καλά αγγλικά και πάσχιζε να συνεννοηθεί.


Η ίδια αναφέρει πως δεν είχε κάνει πρόβες πριν το σόου και ξαφνικά της εμφανίζουν ένα εντελώς see through τοπ με την ίδια να αναρωτιέται αν είναι t shirt.


Όταν κατάλαβε πως έπρεπε να βγει στην πασαρέλα με το γυμνό στήθος της σε κοινή θέα, το μοντέλο εξομολογείται πως ξέσπασε σε κλάματα, με τον μακιγιέρ να της λέει να σταματήσει για να μην χαλάσει το μακιγιάζ της.


Η ίδια αναφέρει δε, πως πριν από αυτό το fashion show είχε πάει σε δεκάδες castings, για την εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, αλλά ούτε καν κοιτούσαν το book της επειδή είχε παραπάνω κιλά και οι σχεδιαστές έκριναν πως το κορμί της δεν θα χωρούσε στα μικροσκοπικά ρούχα, που δημιουργούσαν καθώς τότε ήταν στη μόδα το heroin chic με... καχεκτικά μοντέλα σαν την Kate Moss να κάνουν λαμπρή καριέρα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!