ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 19 Μαΐου 2022

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στην ανανέωση και στην εσωτερική αναγέννηση. Στις συζητήσεις θα ακουστούν ευχάριστα λόγια, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Φεύγει η στασιμότητα, λύνονται οι απορίες, στην άκρη θα μείνει η απογοήτευση, οι επαφές θα είναι ευχάριστες θα ανοίξουν τον δρόμο για θετική εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα ενισχύει την μελαγχολία και δεν αφήνει περιθώρια για να ξεφύγεις από συναισθηματικές αναταραχές και ξεσπάσματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην συμπεριφορά σου σε καθημερινό επίπεδο καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Πολλά μπορεί να είναι τα ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και σε προβληματίζουν, όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής στις κινήσεις σου. Δεν είναι μέρα για σημαντικές αποφάσεις για αυτό προσπάθησε να ακούσεις την διαίσθησή σου και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζεις.

Δημιούργησε ένα ρομαντικό σκηνικό όπου μπορείς να αφιερωθείς στο ταίρι σου και άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη στιγμή καθώς το μυαλό δεν είναι ξεκάθαρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου και θα διεκδικήσουν να σε κατακτήσουν δείχνοντας έντονα συναισθήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσει ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Μπορείς να βρεις ηρεμία μέσα σου πιστεύοντας στον εαυτό σου και σε αυτό που αξίζεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αφουγκραστείς την διαίσθησή σου καθώς έχει πολλά να σου δώσει σε επαγγελματικά ζητήματα. Είναι σημαντικό να έχεις αυτοσυγκέντρωση σε ότι έχεις αναλάβει καθώς πιθανότατα να κληθείς να κλείσεις εκκρεμότητες που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου.

Ρομαντικές στιγμές μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αναστάτωση που σου δημιουργούν ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σού δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα που έχεις να συναναστραφείς καιρό. Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας μαζί τους, καθώς το έχεις έντονα ανάγκη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ιδέες σου θα πρωταγωνιστήσουν στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς νιώθεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες. Γεγονός είναι ότι οι συζητήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν και οικονομικά ζητήματα που θα κλείσουν με αισιόδοξο τρόπο αν δείξεις ευελιξία και κατανόηση.

Μπορείς να αναθεωρήσεις στόχος με το ταίρι σου που ενδιαφέρουν και τους δύο και να κινηθείτε σε μία κοινή γραμμή που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπο μέσα από το φιλικό παρελθόν που επιστρέφει για να σε διεκδικήσει με έντονο τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δημιουργεί ένα ξέφρενο σκηνικό διασκέδασης που θέλεις να συμμετάσχεις. Προσοχή όμως σε υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν στην αμετροέπεια και να μην απολαύσεις τις όμορφες στιγμές που μπορείς να έχεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου θέτοντας πρακτικούς και ρεαλιστικούς στόχους στο επαγγελματικό πεδίο. Πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους με ιδανικές προτάσεις, μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη γιατί υποκρύπτονται λεπτομέρειες που δεν ξέρεις.

Το πάθος και η επιθυμία για περιπέτεια κατακλύζει τη σχέση και δεν αφήνει περιθώρια για κάτι λιγότερο. Είναι σημαντικό όμως να πατάς γερά στα πόδια σου γιατί οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, φρόντισε να μην το εξιδανικεύεις γιατί οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς τους γύρω σου. Η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν σημαντικό κόστος για τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν καθοδηγώντας σε λανθασμένα με δόλιο τρόπο.

Το πάθος απογειώνει την προσωπική σου ζωή, όμως η ζήλια είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές χωρίς αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε αναστατώσει, είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία και εγκράτεια σε ότι μπορεί να σου υποσχεθεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν είναι δύσκολο να χάσεις το μέτρο και να οδηγηθείς σε κόντρες χωρίς πραγματικά να ξέρεις τους λόγους. Φρόντισε να μην χάσεις τη λογική και το ρεαλισμό σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να βρίσκονται σε οριακό σημείο καθώς είναι πιθανό πρόσωπα μέσα από αυτές να επιδιώξουν να σε επηρεάσουν οδηγώντας σε σέ λάθος μονοπάτια. Είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές κινήσεις που μπορεί να είναι κομβικές για τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Μπορείς να χάσεις με ευκολία το μέτρο και να οδηγήσεις την σχέση σου στα άκρα, ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει ούτε σε σένα ούτε στο ταίρι σου να λειτουργήσετε ρεαλιστικά. Η ψυχραιμία και η λογική σκέψη είναι οι μόνες λύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, προσπάθησε όμως να μην επηρεαστείς από τα μεγάλα λόγια που θα ακούσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς δεν είναι εύκολο να βάλεις πρακτικά ένα πρόγραμμα που μπορείς να ακολουθήσεις. Προσπάθησε να μην θολώνεις σκεπτόμενος άλλα πράγματα πέρα από τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το έντονο πρόγραμμα που έχεις σε καθημερινό επίπεδο δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς καθαρά πως πρέπει να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις με συναδελφικά πρόσωπα καθώς το άγχος θολώνει το μυαλό σου και μπορεί να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Οι λεπτομέρειες στη σχέση μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις που είναι αχρείαστες. Προσπάθησε να μην παρεκτρέπεσαι και να δείξεις ψυχραιμία αποφεύγοντας τις κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν θα σου επιτρέψουν να αφιερωθείς στο φλερτ και σε πιθανές νέες γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε οδηγεί σε ξέφρενα γλέντια και διασκέδαση καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα σου. Οι υπερβολές θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής και να μην χάσεις το μέτρο. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δημιουργικότητα χαρακτηρίζει την ημέρα για αυτό δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι εγκρατής σε αυτά που περιμένεις καθώς πιθανότατα να εξιδανικεύεις τους οποίους στόχους θέτεις και τελικά να απογοητευτείς όταν διαπιστώσεις ότι δεν είναι ρεαλιστικοί.

Ο αισθησιασμός και ο ρομαντισμός μπορούν να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε όμως να αποφύγεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου, δεν αποκλείεται όμως να μην είναι ειλικρινής και ξεκάθαρη μαζί σου για αυτό μην δείξεις εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα φορτίζει συναισθηματικά το οικογενειακό περιβάλλον καθώς φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις που σε έχουν πληγώσει βαθύτατα. Προσπάθησε να μην βουλιάξεις στη μελαγχολία και να αποφύγεις κόντρες και εντάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση κυριαρχεί και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δείχνεις να μην είσαι βέβαιος για επιλογές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες με ανώτερους σου και να μην εξιδανικεύεις πιθανές ιδέες και σχέδια που μπορεί να σου φαίνονται ιδανικά όμως κολλάνε σε πρακτικά ζητήματα.

Δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό για δύο στο προσωπικό σου χώρο και έμεινε μακριά από πιθανές υπερβολές και συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, άφησε το χρόνο να δείξει ποιες είναι οι πραγματικές της προθέσεις. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Μπορείς να απολαύσεις την κατανόηση και την συμπόνια τους, φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα εκτεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές σε εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν ή να σου δώσουν λανθασμένες κατευθύνσεις που θα έχουν σημαντικό κόστος στα επαγγελματικά σου.

Σήμερα θα κυριαρχήσει ο ρομαντισμός και θα αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες για τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, να θυμάσαι όμως ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, καλά θα κάνεις να μην δείξεις απεριόριστη εμπιστοσύνη από την αρχή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί θολό τοπίο στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς ποια είναι η πραγματική σου αξία για αυτό και αντιδράς απότομα σε πρόσωπα που σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους με τα λεγόμενά τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται για να κλείσεις ζητήματα ανάλογα. Δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος εκτίμηση ή να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε οδηγήσουν εσκεμμένα σε λάθη επιδιώκοντας να σε εξαπατήσουν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε προφυλάξει.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σου εξασφαλίζει αυτά που θα ήθελες από μία σχέση, φρόντισε να είσαι βέβαιος για ότι σκέφτεσαι καθώς ο συναισθηματισμός σε οδηγεί σε λάθη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε καλύψει την ανάγκη για σταθερότητα που έχεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν επηρεάσει σε οικογενειακό επίπεδο και να βρεις την αυτοπεποίθηση και την κυριαρχία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει. Προσπάθησε να αφήσεις την κτητικότητα στην άκρη καθώς οι ανασφάλειές σου δεν σου επιτρέπουν να δεις ποια είναι η ιδανική λύση για σένα. Η κατανόηση και η καλή διάθεση θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να βρεις τις καλύτερες δυνατές διεξόδους.

Τα έντονα συναισθήματα πρωταγωνιστούν στη σχέση σου και σε βοηθούν να βρεις την τρυφερότητα και την σιγουριά που αναζητάς στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή από το παρελθόν που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις με την έλευση της.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!