ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 18 Μαΐου 2022

Ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, είναι μία όψη που ενδεχομένως να φέρει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης και ανασφάλειας, ο τρόπος σκέψης θα είναι μπερδεμένος, δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις, για να εγχειρήματα, για δεσμεύσεις και για συμφωνίες, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν. Η οικογένειά σου θα είναι συμπαραστάτης σε πιθανές ιδέες και θα σου δώσει τη δύναμη με την κατανόηση και την σύμπνοια που υπάρχει να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε προβληματίζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Ο συναισθηματισμός μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή σου δράση για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς για αυτό φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην θολώσεις από τις έντονες ευαισθησίες.

Η μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις που πιθανά εκκρεμούν και προβληματίζουν τη σχέση σου καθώς η κατανόηση έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και δεν αποκλείεται να εκφράσουν με έντονο τρόπο τα συναισθήματά τους για εσένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ιδανικές στιγμές με το φιλικό περιβάλλον. Προσοχή μόνο καθώς η εμπιστοσύνη που μπορεί να δείξεις δεν θα είναι αυτή που αξίζουν κάποιοι, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε εξαπατήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οφείλεις να είσαι εγκρατής σε κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις καθώς το τοπίο είναι θολό και η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη. Προσπάθησε να μην βιαστείς έτσι ώστε να είσαι βέβαιος για τα επόμενα βήματά σου.

Απολαύστε με το ταίρι σου την παρέα και τη διασκέδαση και μην επιτρέψεις σε σημαντικές συζητήσεις να παρεκτραπούν λόγω του έντονου συναισθηματισμού. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να δεις τις πραγματικές προθέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα μπροστά σε πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Μην αφήνεις έκθετο τον εαυτό σου σε αυτούς που μπορεί να χρησιμοποιήσουν την περίεργη ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επαγγελματικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη καθώς έχεις την ανάγκη να βάλεις υψηλούς στόχους. Φρόντισε να είναι ρεαλιστικοί και να αποφύγεις σημαντικά βήματα που μπορεί να οδηγήσουν στο να εκτεθείς και τελικά να απογοητευτείς.

Το άγχος από την επαγγελματική σου ζωή κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η επιθυμία να εξιδανικεύσεις αυτό το πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να εκφράσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που σε ικανοποιούν. Θα γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε παρέες όπου πρωταγωνιστεί η διασκέδαση και οι συζητήσεις για πνευματικά αντικείμενα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ατενίζεις το μέλλον με σιγουριά. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και στην καριέρα καθώς οι συζητήσεις μαζί τους εξελίσσονται μοναδικά.

Εκφράζει με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και αυτό είναι αρκετό για να ικανοποιήσει το ταίρι σου. Η χαρά και η αισιοδοξία κατακλύζει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και θα δώσει την αίσθηση της περιπέτειες σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Η ειλικρίνεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να ξεπεραστούν πιθανές ανησυχίες και αμφιβολίες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάζουν εδώ και καιρό. Τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι φαίνεται να αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης και τις πραγματικές σου επιδιώξεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Μία ερωτική εξομολόγηση μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου και να γεμίσει την προσωπική σου ζωή με πάθος και έντονα συναισθήματα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον με έντονο τρόπο και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι πρωτότυπες ιδέες και τα σχέδιά σου μπορούν να βρουν ανταπόκριση στο περιβάλλον σου και να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου μπορούν να κατανοήσουν τις φιλοδοξίες σε επαγγελματικό επίπεδο και να σε βοηθήσουν σε κάθε προσπάθεια επίτευξής τους. Μπορείτε να προχωρήσετε σε ικανοποιητικές συζητήσεις που θα δώσουν το έναυσμα για νέους σχεδιασμούς και στόχους που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σου με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι γεγονός ότι η καλή επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει και θα δώσει φτερά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει λόγω της άμεσης επικοινωνίας και κατανόησης που υπάρχει.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε βοηθά να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε αγχώνουν το προηγούμενο διάστημα. Η καλή επικοινωνία με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές όμως εσύ μπορείς να καταφέρεις να ξεπεράσεις ότι κι αν μπορεί να εμποδίσει το δρόμο σου καθώς βρίσκεις άμεσες λύσεις. Οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο είναι εποικοδομητικές αφού σου δίνουν την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με έξυπνο τρόπο.

Σε απασχολούν πρακτικά πράγματα στη σχέση σου και μπορείς να ασχοληθείς με αυτά άκρως αποτελεσματικά καθώς υπάρχει άμεση κατανόηση και συνεννόηση από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που δείχνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις έντονα με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζεται στα επαγγελματικά σου καθώς έχει στην αυτοπεποίθηση και τον απαραίτητο δυναμισμό. Μπορείς να επικοινωνήσεις σκέψεις και ιδέες για να καταπλήξεις τους πάντες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δείξει τι μπορεί να καταφέρει εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι και επιδιώκεις.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου λειτουργούν ανανεωτικά στη σχέση καθώς δημιουργείται την ιδανική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Ο ενθουσιασμός εναρμονίζεται μοναδικά με την σταθερότητα και αυτό σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και μπορεί να σου προσφέρει πολλά σε πνευματικό επίπεδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια. Αφήνεις την υποψία και την ανασφάλεια στην άκρη και ένα πολύ εποικοδομητικό πλαίσιο που μπορεί να ωφελήσει τις οικογενειακές σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και επηρεάζουν την οικογενειακή σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο συναισθηματισμό καθώς μπορεί να σε αποπροσανατολίσει, επικεντρώσου στην διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή ανανεώνοντας σημαντικά την ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή για τον έντονο συναισθηματισμό που σου δημιουργεί. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η διάθεση να εξομαλύνεις καταστάσεις μπορεί να βοηθήσει να λυθούν ζητήματα καθώς οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες και αξιοποιούνται από τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές καθώς φαίνεται να προχωράτε με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων σας. Οι ιδέες και τα επιχειρήματά σου πρωταγωνιστούν και δημιουργούν θετικές προϋποθέσεις για την επαγγελματική σου πορεία.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις έχουν δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε ενθουσιάσει λόγω της καλής συνεννόησης και κατανόησης που υπάρχει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Η καθημερινότητα ομορφαίνει καθώς φροντίζεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτά που απολαμβάνεις και σε βοηθούν να ξεκουραστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Είναι σημαντικό για εσένα να ανταμειφθείς για την προσφορά και την εργατικότητα σου καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να είσαι άψογος σε όλες τις υποχρεώσεις σου.

Μπορείς να λύσεις λεπτομέρειες της σχέσης που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και να ξεφύγεις από φόβους και προκαταλήψεις που σε προβληματίζουν σε ότι αφορά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω της ωριμότητας και της σταθερότητας στις απόψεις του.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις. Οι υπερβολές κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πιθανόν να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου αφού δεν ελέγχεις την ένταση και τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια σε πιθανές επαγγελματικές αποφάσεις και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Θα διαπιστώσεις αργότερα ότι δεν έχεις ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να έχεις σχέδια που είναι υπερβολικά φιλόδοξα για σένα. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε εκφράζει σε επαγγελματικό επίπεδο και άφησε τη μέρα να περάσει χωρίς σημαντικά βήματα.

Προσπάθησε να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου την συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει μέσα σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως γεγονός είναι ότι δεν ξέρεις τι θέλεις και αυτό μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην όποια εξέλιξη.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!