ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 17 Μαΐου 2022

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη θα εκδηλωθεί η ανάγκη για ταξίδια, μετακινήσεις, εξορμήσεις, αποδράσεις. Φεύγει η προσκόλληση είτε στα συναισθήματα, είτε στις σχέσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, και ευχάριστες. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν με τρόπο άμεσο και θετικό.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί αυταπάτες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορεί να σου δίνουν λάθος εντύπωση. Παράλληλα δεν πρέπει να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να προχωρήσεις σε συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως στην πραγματικότητα δεν αποκλείεται να υπάρχουν κρυφές επιδιώξεις που αργότερα θα σε στεναχωρήσουν.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, προσοχή καθώς τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθάει να επικοινωνήσεις πιθανές ιδέες που έχεις με φιλικά πρόσωπα. Η διασκέδαση και οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν στην ημέρα και σου δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της εποχής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι εξαιρετικά ευοίωνες καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με άμεσο τρόπο. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς θα σε βοηθήσουν σε πιθανές επιδιώξεις και όνειρα που έχεις.

Εκφράζοντας σχέδια που μπορεί να έχεις το ταίρι σου δεν αποκλείεται να βρεις το ιδανικό πρόσωπο για μία κοινή πορεία που θα σας ικανοποιήσει και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σας φέρει πιο κοντά ο κοινός τρόπος αντίληψης και η ιδεολογία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό την προσωπικότητά σου. Επιδιώκεις να διεκδικήσεις αυτό που σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια, κάτι που θα γίνει ευδιάκριτο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις και οι αποτελεσματικές ιδέες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου επαγγελματική πορεία. Είναι γεγονός ότι τα πρόσωπα στην καριέρα σου σού δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτό μπορεί να ανοίξει μία περίοδο έντονων συζητήσεων για τις οικονομικές απολαβές.

Όμορφες στιγμές σε κοινωνικές υποχρεώσεις θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και θα επικοινωνήσεις έντονα την ανάγκη σου για σταθερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα απογειώσει την επικοινωνία και τον συναισθηματισμό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα βαραίνει περισσότερο την ψυχολογία σου. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αναμνήσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Είναι προτιμότερο να αφοσιωθείς στην τέχνη και τη μουσική που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα και σε εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης και οι θολές σκέψεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ακριβής στις κινήσεις σου. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό προσπάθησε να τα αποφύγεις για να μην εκτεθείς.

Η μελαγχολία που σε κυριεύει επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να αξιολογήσεις ρεαλιστικά τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που αρχικά θα σε ενθουσιάσει, όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής γιατί πιθανότατα υπάρχουν επιδιώξεις που δεν εκδηλώνονται άμεσα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δημιουργεί σύγχυση και αυταπάτες σε σχέση με φιλικά πρόσωπα. Φρόντισε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που μπορεί να υπόσχονται πολλά. Παράλληλα είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής σε αυτά πού υπόσχεσαι εσύ καθώς δύσκολα θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς σήμερα δεν ενδείκνυται για να πάρεις πρωτοβουλίες με θετικό πρόσημο. Οι ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Η απογοήτευση δεν θα αργήσει να έρθει αν δεν συγκρατήσεις την ορμή σου και δεν πάρεις το χρόνο σου.

Η ανάγκη για προσωπικό βηματισμό μέσα στη σχέση μπορεί να θολώσει την σκέψη σου και να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, όμως είναι απαραίτητο να μην αφεθείς ευθύς εξαρχής γιατί αργότερα μπορεί να πληγωθείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορείς να εμπιστευτείς. Η καλή διάθεση που έχεις θα σε προδώσει αν δεν εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Παράλληλα καλά θα κάνεις και εσύ να είσαι ειλικρινής. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα και απογοητεύσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρο κριτήριο στα πράγματα. Προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν θα δείχνουν εξαιρετικές, όμως το πιθανότερο είναι να μην είναι και να κάνεις λάθη.

Η δημόσια εικόνα είναι αυτό που σε απασχολεί και μπορεί να θολώσει τη σκέψη δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Απέφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που δείχνει να είναι ιδανικό για εσένα, όμως τα φαινόμενα απατούν και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου. Οι εμμονές κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Προσοχή σε υπερβολές που θα σε εκθέσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι φορτική καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα όμως τα λάθη είναι πιθανά αφού δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο στα πράγματα. Εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις μπορείς να δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

Αξιοποίησε τη σημερινή ημέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη αυταπάτες και προβληματισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου, προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα πληγωθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα αυξάνει φοβίες και υπερένταση. Δεν πρέπει να κυριαρχήσει η καχυποψία που θολώνει τη σκέψη σου. Είναι απαραίτητο να ακούσεις την διαίσθησή σου που δεν θα σε προδώσει και θα σε προστατεύσει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα σε οικονομικό επίπεδο. Η μέρα δεν ενδείκνυται για να εμπιστευτείς πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως πιθανότατα αργότερα να σε πληγώσουν με τη συμπεριφορά τους.

Καλά θα κάνεις να αφεθείς στο πάθος και στις όμορφες στιγμές που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου χωρίς δεσμεύσεις και μεγάλα λόγια που δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν εκατέρωθεν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σε ανανεώσει, όμως είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής για να μην απογοητευτείς αργότερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς το θολό τοπίο και αυταπάτες κυριαρχούν δημιουργώντας προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή στις συνεργασίες και σε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους. Δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο και αυτό μπορεί να οδηγήσει είτε σε υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς είτε δείχνοντας εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές υποσχέσεις ή συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στη σχέση αφού αποπροσανατολίζεται ο ένας τον άλλον από την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα σε ενθουσιάσει, είναι σημαντικό όμως να δείξεις εγκράτεια καθώς η απόλυτη εμπιστοσύνη αργότερα θα σε πληγώσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία και σύγχυση στην καθημερινότητα. Προσοχή με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά, όπως και οι αυταπάτες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στο εργασιακό περιβάλλον και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις ή προτάσεις που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές όμως υποκρύπτουν προβλήματα που αργότερα θα σε απογοητεύσουν.

Είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα που πρέπει να διευθετήσεις με το ταίρι σου, είναι προτιμότερο όμως να το αποφύγεις σήμερα καθώς οι αποφάσεις θα είναι λανθασμένες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία που μπορεί να δείχνει ιδανική για εσένα, όμως πιθανότατα οι υποσχέσεις που ακούς να μην έχουν αντίκρισμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και ψευδαισθήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το μέτρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανόν να σε προβληματίσουν και να θέλεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι κυριαρχούν, θα πρέπει όμως να λειτουργήσεις ρεαλιστικά για να μπορέσεις να έχεις εξελίξεις που θα είναι ικανοποιητικές για εσένα. Διαφορετικά οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

Αφοσιώσου στο να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και μείνε μακριά από συζητήσεις που μπορεί να είναι σε λάθος βάση και να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει αναγεννησιακό ρόλο στη ζωή σου, όμως είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός για να δεις τις πραγματικές προθέσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα σε βοηθά να εκδηλώσεις με αμεσότητα όλα αυτά που σκέφτεσαι. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από την παρέα σου που σε γεμίζουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και αναπτερώνει την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ιδιαίτερα δημιουργικός και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στα επαγγελματικά σου. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου μπορεί να ευοδώσουν τα μέγιστα καθώς μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματα και την αποφασιστικότητα που σε διακρίνει.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου καθώς βλέπεις ότι έχει την κατανόηση που είναι απαραίτητη για να ισορροπήσει η σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου με ορμή και αυτοπεποίθηση για να δείξει μία νέα πορεία στην αισθηματική σου ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!