ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει συμβάντα που θα δώσουν το έναυσμα για ριζικές αλλαγές, επαναπροσδιορίζονται οι σχέσεις, διαφοροποιούνται οι αποφάσεις και οι βλέψεις. Θα υπάρξει δυνατότητα να τερματίσουν οριστικά οι τοξικές σχέσεις και γενικότερα οι καταστάσεις που φέρνουν εμπόδια στην εξέλιξη. Τα χαρακτηριστικά θα είναι καχυποψία, μυστικοπάθεια, αμφισβήτηση, οι κλειστοί χαρακτήρες θα επιλέξουν να κρατήσουν κρυμμένες κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Είναι γεγονός ότι θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα από το στενό και φιλικό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Λειτουργείς ομαδικά και αυτό σε βοηθά σε όποιους στόχους και αν έχεις θέση. Τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου σε εμπιστεύονται και νιώθουν ότι μπορούν να προσφέρουν για να πετύχετε τις κοινές φιλοδοξίες σας. Οι συζητήσεις εξελίσσονται ευνοϊκότατα και δημιουργούν ιδανικό κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Εκφράζεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και αυτό είναι αρκετό για να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να παίξει σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο και να τονίσει την ανάγκη της επικοινωνίας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκη σου σε όλα τα επίπεδα. Ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες θολώνουν τη σκέψη και μπορεί να δημιουργήσουν παρανοήσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον επαγγελματικό χώρο καθώς μέσα από την ομάδα σου πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις ψευδαισθήσεις που θα σε οδηγήσουν να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Καλά θα κάνεις να απολαύσεις το πάθος και να αφήσεις για άλλη στιγμή σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου καθώς οι εξιδανικεύσεις δεν αφήνουν περιθώρια για αντικειμενική προσέγγιση στα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε απογειώσει συναισθηματικά, όμως είναι αμφίβολο αν θα είναι ειλικρινής μαζί σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δεν σου επιτρέπει να είσαι ρεαλιστής. Προσοχή καθώς ο εγωκεντρισμός μπορεί να ξεφύγει από τα όρια και να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αυτά θα επηρεάσουν έντονα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι λανθασμένες καθώς είσαι υπεραισιόδοξος για την επαγγελματική σου πορεία. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τη μέρα να περάσει για να έχεις τη δυνατότητα αργότερα να σκεφτείς με ξεκάθαρους όρους τι θέλεις πραγματικά να κάνεις.

Δεν ξέρεις πραγματικά τι έχεις ανάγκη από τη σχέση σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση το ταίρι σου. Απέφυγε τις εντάσεις και τις σημαντικές συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να σου υποσχεθεί πολλά όμως καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος. Είναι γεγονός ότι ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις φόβους και ανησυχίες που μπορεί να έχεις. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο αν αναγνωρίσεις το ψυχικό δυναμικό που κρύβεις μέσα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε προβληματίζουν. Η επιρροή τους και σε οικονομικό επίπεδο είναι έντονη όμως υπάρχει διάθεση για συνεννόηση με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες ανησυχίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο ρομαντισμός εναρμονίζεται με τον πόθο και μπορείς να δημιουργήσεις ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει τη σχέση σου και θα κάνει εντονότερα από ποτέ τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα και την ανάγκη να γίνεις ένα μαζί της.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα εκτοξεύει την ψυχολογία και το κέφι σου στα ύψη. Προτάσεις από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πιθανές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται για εξαιρετική επικοινωνία και έκφραση αυτών που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στις συνεργασίες σου καθώς θα διαπιστώσεις ότι τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι έχουν διάθεση να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν.

Η επικοινωνία και η σύμπνοια κυριαρχεί στη σχέση σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να αντιληφθείς τι ζητάει το ταίρι σου από σένα, όπως με ευκολία συμβαίνει και το αντίστροφο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς φαίνεται να σου κεντρίζει την προσοχή με τις πρωτότυπες σκέψεις και αντιλήψεις της.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις με ευκολία ζητήματα σε καθημερινό επίπεδο. Αφήνεις το άγχος στην άκρη και βρίσκεις πρωτότυπες και ρεαλιστικές ιδέες που μπορούν να σε βοηθήσουν να κλείσεις θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα, ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα βοηθούν να κλείσεις οριστικά ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Οι συνάδελφοι και οι ανώτεροι σου αναγνωρίζουν τις ικανότητές σου και δημιουργούν ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης ως προς το πρόσωπό σου.

Αξιοποίησε την ευκαιρία που έχεις για να συζητήσεις λεπτομέρειες που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να δώσεις οριστικές λύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή με την ευστροφία και τη σοβαρότητα της.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα εκτοξεύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου στα ύψη. Είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς λάμπεις με την γοητεία και μαγνητίζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις τον κυρίαρχο ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Αυτό θα εντυπωσιάσει πολλούς και κυρίως πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή πάθους που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσεις τον χρόνο σου μαζί του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά σου. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα και απωθημένα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν από παλιά ξεπερνώντας δυσκολίες που μπορεί να έχουν προβληματίσει τις σχέσεις σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και σε αυτό μπορεί να βοηθήσουν πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Θα βρεις τη στήριξη που αποζητάς και αυτό θα είναι αρκετό για να πάρεις δυναμικές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και εναρμονίζονται με το πάθος. Απίστευτες στιγμές μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που θα σου δώσουν την αίσθηση της σταθερότητας που είναι σημαντική για εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθά να εκδηλωθείς επικοινωνιακά με μεγαλύτερη ευκολία. Είσαι το κεντρικό πρόσωπο στις παρέες καθώς λειτουργείς ρεαλιστικά και δυναμικά εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η διασκέδαση παίζει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην ημέρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικά ζητήματα μπορεί να σε προβληματίσουν μέσα στην ημέρα, όμως έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ συμφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες που πρέπει να αξιολογήσεις θετικά καθώς έχουν πολλά να σου δώσουν.

Μπορείς να εκδηλώσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου αφού είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατανόηση και την τρυφερότητα που αποζητάς. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με το σκέρτσο και την προσωπικότητά του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε βοηθά να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Επικεντρώνεσαι καθημερινά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις καθώς σου δημιουργούν εκνευρισμό. Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχεις γρήγορη αντίληψη και το ένστικτό σου σε βοηθά να κατευθυνθείς προς την ιδανική λύση για εσένα. Αξιοποίησε τις οποίες συγκυρίες προκύψουν καθώς θα είναι ιδιαίτερα θετικές.

Μπορείς να συζητήσεις ζητήματα που αναστατώνουν την καθημερινότητά σου με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να βρεις λύσεις που σε ικανοποιούν και λειτουργούν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας που θέλεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και να εκφράσεις με αμεσότητα σκέψεις και απόψεις που έχεις. Θα εντυπωσιάσεις και θα παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο με την αποφασιστικότητά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το ψυχικό σθένος και η αποφασιστικότητα σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον προσώπων που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε σχέδια επαγγελματικού χαρακτήρα. Αυτό θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συνεργάζονται μαζί σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση και θα ενισχύσουν τα έντονα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο αισθησιασμός πρωταγωνιστεί σε νέα γνωριμία που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ρεαλιστικά τις οικογενειακές σχέσεις. Προσοχή σε συζητήσεις και αποφάσεις που μπορεί να παίξουν μετέπειτα αρνητικό ρόλο στα πράγματα καθώς δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο και αυταπατάσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου όμως σήμερα δεν ενδείκνυται. Ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει θα οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Φρόντισε να δείξεις εγκράτεια και να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις σε συνεργάτες σου καθώς αργότερα θα έχει κόστος.

Αφιέρωσε την ημέρα δείχνοντας τα έντονα συναισθήματα σου στο ταίρι σου και μείνε μακριά από συζητήσεις και αποφάσεις που δεν θα έχουν την εξέλιξη που περιμένεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς και πολλοί μπορεί να δείξουν τα συναισθήματά τους για εσένα, είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός στα μεγάλα λόγια.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!