ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 14 Μαΐου 2022

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό τα χαρακτηριστικά θα είναι στρατηγικός τρόπος σκέψης, μεθοδικότητα, ένστικτο, ανάγκη για απόλυτο έλεγχο. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι συντονισμένες ενέργειες θα βοηθήσουν να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες και ζητήματα που αγχώνουν. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αισθησιακές, άμεσες, θα υπάρξει έλξη, δεν θα λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ανταγωνιστικές διαθέσεις και οι ανασφάλειες που εκδηλώνονται σε επηρεάζουν στην κοινωνική σου ζωή και μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες με πρόσωπα που είναι ισχυρά. Φρόντισε να αποφύγεις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι κόντρες στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες αν δεν καταφέρεις να λειτουργήσεις διαισθητικά και αφήσεις τους φόβους και τα απωθημένα να κυριαρχήσουν. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς το πιθανότερο είναι να βγεις χαμένος.

Μία καλή παρέα και όμορφες στιγμές θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τη σχέση σου και θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να αφήσετε πίσω αυτά που μπορεί να σας επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, προσοχή σε χειριστικές συμπεριφορές που θα σε προβληματίσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, βρίσκεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες για να την αυτοπροβολή σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προσπάθησε να περιορίσεις τη νευρικότητα τις απογευματινές ώρες καθώς μπορείς να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις για καταστάσεις που δεν αξίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό χώρο που θα οδηγήσουν σε εντάσεις με πρόσωπα σημαντικά για τη δουλειά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρούσεις για ασήμαντους λόγους και επικεντρώσου σε αυτά που μπορεί να σε βοηθήσουν για να πετύχεις την επαγγελματική εξέλιξη που θέλεις.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις και να μην επιτρέψεις στις επαγγελματικές υποχρεώσεις να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις ότι σου δημιουργούν ανασφάλεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η διάθεσή σου απογειώνεται. Δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει τις στιγμές και να αφήσει πίσω πιθανούς φόβους που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα επικοινωνίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές που θα δημιουργήσουν νευρικότητα. Πιθανές ευκαιρίες από το παρελθόν επανέρχονται και δρομολογούν νέες σημαντικές συνεργασίες, άκρως προσοδοφόρες για εσένα

Απωθημένα από το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση και να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή και να σε οδηγήσει να αναμοχλεύσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι συγκρούσεις με πρόσωπα από το περιβάλλοντός σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι προσπαθούν να σε περιορίσουν και να ελέγξουν. Φρόντισε να μην έχεις ανάλογες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τις συζητήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να σε προβληματίσουν σήμερα καθώς εντάσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και υποθέσεις αφού δεν θα είναι εύκολο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις και να υπάρξει ισορροπία με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή.

Η ανάγκη να περιορίσεις το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις, μετουσίωσε την ενέργεια σε πάθος για να αποφύγεις τις όποιες εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία από το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να υπάρξει που θα απογειώσει το πάθος, όμως οι φόβοι σου μπορεί να μη σου επιτρέψουν να την απολαύσεις.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα εξακολουθεί να σε πιέζει και να δημιουργεί ένταση άγχος. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στη σωματική σου υγεία και να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδος άσκησης που μπορεί να σε ισορροπήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο σου δημιουργούν τεράστια ένταση που πρέπει να διαχειριστείς για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλά θα κάνεις να μην εκτονωθείς το συναδελφικό περιβάλλον καθώς αυτό θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις σου.

Μπορεί να γίνεις δηκτικός και εξουσιαστικός με το ταίρι σου καθώς οι εμμονές που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθεί σε νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του μέσα από το εργασιακό περιβάλλον γιατί οι φόβοι σε κατακλύζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η διάθεσή σου είναι εξαιρετική και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις κάθε στιγμή ξένοιαστος και χαλαρός. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα ανεβάσουν την ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις τις οποίες συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωταγωνιστείς με τις πρωτοβουλίες σου και την αυτοπεποίθησή σου στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθείς να ελέγξεις τις επόμενες κινήσεις για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όμως αυτό μπορεί να ενοχλήσει συγκεκριμένα πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον και να προκαλέσει εντάσεις.

Ο πόθος και η έξαψη θα κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή και μπορούν να δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα που χρειάζεσαι εσύ και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία από το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να έρθει που θα απογειώσει το πάθος και θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για τον τομέα των σχέσεων σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οικογενειακά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς έρχονται στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες που κυριαρχούν. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να απολαύσεις τις στιγμές να τα δικά σου πρόσωπα μακριά από κυριαρχικές συμπεριφορές και ελεγκτικές στάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με επαγγελματικά πρόσωπα είναι αυτό που κυριαρχεί καθώς δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να ελέγξεις την κατάσταση κατά το δοκούν. Η συμπεριφορά σου αυτή μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και να υπάρξουν συγκρούσεις που δεν θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Ο ρομαντισμός εναρμονίζεται με το πάθος και μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου αρκεί να χαλιναγωγήσεις ότι σε φοβίζει και σε αναστατώνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναγεννηθείς και να ακολουθήσεις μία νέα προσωπική πορεία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έντονα συναισθήματα και αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα μονοπωλούν την ημέρα. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκδηλώσεις ότι νιώθει σε βαθύτερο επίπεδο και να αλλάξεις ριζικά σχέσεις που μπορεί να σε είχαν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές συναλλαγές και επικοινωνιακές συμφωνίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς το ένστικτό σου παραμένει αλάνθαστος κριτής και σου δείχνει το δρόμο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις και οικονομικά τις οποίες συνεργασίες καθώς η περίσταση σε ευνοεί.

Εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ευαισθησίες το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξει ειλικρίνεια και τρυφερότητα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που δημιουργεί ασφάλεια στη ζωή σου. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από την αδιαλλαξία και τις προκαταλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως μπορείς να χαρείς τις στιγμές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά σχέδια που θέλεις να προωθήσεις έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Είναι σημαντικό να προωθήσεις αυτά που θεωρείς ότι μπορούν να σου δώσουν σταθερότητα χωρίς να δείξεις την ανάγκη επιβολής και κυριαρχίας που κρύβεται μέσα σου.

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες που σου δίνονται για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και όχι για να προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης μπορεί να κυριαρχήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επιδιώκεις να είσαι αυτός που θα τραβήξει την προσοχή σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Γεγονός είναι όμως ότι προσπαθείς να κυριαρχήσει σε για να χειριστείς τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Η συμπεριφορά σου αυτή θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις για αυτό φρόντισε να κατευνάσεις τα έντονα ένστικτα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το ένστικτό σου σε καθοδηγεί για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Παράλληλα όμως προσπαθείς να επιβάλεις σκέψεις και απόψεις και αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ο εγωισμός και η ανάγκη εξουσίας δεν θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα.

Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου για να περάσετε έντονες στιγμές μαζί και όχι για να συγκρουστείτε προσπαθώντας να επιβληθείς και να κυριαρχείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία από το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να υπάρξει στη ζωή σου που θα είναι αναγεννησιακή για εσένα σαν προσωπικότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές απομονωμένος καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φοβίες που σε διακατέχουν. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε μονές και αναγνώρισε τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να επικεντρωθείς στην επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε πρακτικό και ρεαλιστικό επίπεδο καθώς στο μυαλό δεν είναι εύκολο να σε ακολουθήσει και μπορεί να υπάρξουν λάθη που θα είναι καταλυτικά.

Το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξεφύγεις από παλιότερες καταστάσεις που ακόμα ταλαιπωρούν τις σκέψεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς απωθημένα και φόβοι δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τις στιγμές.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις τη μοναχικότητα καθώς οι σκέψεις και αναμνήσεις κατακλύζουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να σε καταλάβουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσει τις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να νιώθεις οικονομικές ανασφάλειες και να απευθυνθείς σε πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον που δείχνει διάθεση να σε στηρίξει απόλυτα.

Με καλή διάθεση και κατανόηση μπορούν να ξεπεραστούν ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου εδώ και καιρό. Έτσι θα νιώσεις ότι ξέρεις που πατάς και θα ξεπεράσεις τις ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο έντονος συναισθηματισμός και η τάση εξιδανίκευσης δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα αν πρέπει να αφήσεις πρόσωπο από το παρελθόν να μπει και πάλι στη ζωή σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!