GOSSIP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ετοιμάζει το γάμο της αλλά δεν έχει βρει κουμπάρους

Σε νέες αποκαλύψεις για τον επικείμενο γάμο της προχώρησε το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks και άλλων τηλεοπτικών ριάλιτι Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία κάνει πυρετώδεις προετοιμασίες για να ντυθεί νυφούλα, αλλά ακόμα κάτι της...λείπει! 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που εδώ και πολύ καιρό, φροντίζει να είναι πολύ διακριτική για τη σχέση της με το μέλλοντα σύζυγό της και δεν τον εκθέτει στη δημοσιότητα, τώρα μίλησε ξανά στην κάμερα πρωινής εκπομπής για τα γαμήλια πλάνα της και αποκάλυψε πως επειδή δεν έχει βρει κουμπάρους, ίσως τελικά την παντρέψει ο αδελφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, με την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη.

«Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες αλλά όταν δεν έχεις κουμπάρους αγχώνεσαι. Υπάρχει ένα θέμα, οπότε θα δούμε τελευταία στιγμή, κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα. Έχω την Ιωάννα Τούνη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με μια άλλη φίλη παράνυφο, δυο ξανθιές μια μελαχρινή. Μπορεί να φύγει κάποια για να μας παντρέψει ή μπορεί να μας παντρέψει η Ιωάννα με τον Δημήτρη. Το νυφικό, ενώ πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, κολλήσαμε κι εκεί. Έχουμε ένα θέμα με τα μανίκια. Δεν θα υπάρχουν κάμερες, δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος. Δεν θα υπάρχουν από την πλευρά τη δικιά μου σχεδόν καθόλου συγγενείς. Θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο. Είναι μια ιερή στιγμή, δεν θέλω να κάνω τον γάμο μου τσίρκο και να έχουμε άτομα που θα έρθουν μόνο για το στόρι και να ρίχνουν τις κατάρες από πίσω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το My Style Rocks, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το My Style Rocks και γενικότερα η περίοδος εκείνη ήταν η χειρότερη στη ζωή μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!