ΖΩΔΙΑ

O Ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει ερωτικές επανασυνδέσεις σε 4 ζώδια

Ο Ερμής είναι και πάλι Ανάδρομος και οι αστρολόγοι εκτιμούν πως αυτό το διάστημα πολλοί θα δουν να επανεμφανίζονται στη ζωή τους πρώην ερωτικοί σύντροφοι και δεν αποκλείονται οι ερωτικές επανασυνδέσεις.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Άση Μπίλιου στο site της asibiliou.gr o Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη την ανάδρομη αυτή πορεία από τις 11/05/2022 στο ζώδιο των Διδύμων και στις 23/05/2022 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι και τις 04/06/2022.

Μέσα σε αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε νοσταλγία για ανθρώπους ή να έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα που αγνοούσαμε και θα μας κάνουν να δούμε τις καταστάσεις μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να συναντάμε ξανά άτομα τα οποία είχαμε να δούμε καιρό ή νομίζαμε ότι τα είχαμε ξεχάσει ή ξεπεράσει και να μας θυμίσουν τα συναισθήματα που είχαμε γι’ αυτούς. Επιστροφές πρώην δυνητικά μπορούν να έχουν όλα τα ζώδια αυτές τις ημέρες, όμως τα παρακάτω ζώδια ή ωροσκόποι είναι πιο πιθανό να βρεθούν σε αυτή την κατάσταση, επομένως είναι καλό να είστε προετοιμασμένοι.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια ζώδια είναι πιθανότερο να έχουν επιστροφές από πρώην και πώς θα πρέπει να τις διαχειριστούν

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο, άρα όπως καταλαβαίνετε θα είναι δύσκολο να παραμείνετε ανεπηρέαστοι. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας βάλει στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις αποφάσεις που πήρατε και σας δημιουργεί δεύτερες σκέψεις σχετικά με τις κινήσεις που κάνατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Εάν ένα άτομο είχε απομακρυνθεί για ανεξήγητο λόγο από εσάς, ή είχατε αποφασίσει εσείς να το βγάλετε από τη ζωή σας, τώρα είναι πολύ πιθανό να επανέλθει και να διεκδικήσει και πάλι ενεργό ρόλο στη ζωή σας. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι εσείς βρίσκεστε σε μια κατάσταση κατά την οποία δεν μπορείτε ίσως ακόμα να κρίνετε ξεκάθαρα τις καταστάσεις, ή δεν έχετε όλα τα δεδομένα μπροστά σας για να πάρετε μια σωστή απόφαση. Προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις και τα γεγονότα σε μια τάξη και μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που δεν έχουν λογική βάση. Είστε άλλωστε ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από τη λογική σκέψη και έχετε την ικανότητα να αποστασιοποιείστε και να αναλύετε τα δεδομένα με ψυχρή ματιά, ανεξάρτητα από συναισθηματισμούς. Εάν λοιπόν βρίσκεστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε, περιμένετε μετά τις 4/6 που θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα φανούν σιγά-σιγά οι αληθινές προθέσεις των άλλων.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων, στο ζώδιο που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν είναι αναπόφευκτη η αναθεώρηση και η επαναξιολόγηση των επιλογών σας μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Αν και γενικά είστε ζώδια τα οποία φημίζονται για την ανάγκη τους για ελευθερία και ανεξαρτησία και δεν προβληματίζεστε ιδιαίτερα για τα συναισθηματικά ζητήματα, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή για τις επόμενες ημέρες μπορεί να σας δημιουργήσει την ανάγκη να αναμοχλεύσετε το παρελθόν, να νοσταλγήσετε ένα πρόσωπο ή να συνειδητοποιήσετε την αξία κάποιου ατόμου στη ζωή σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να συναντήσετε τυχαία έναν-μια πρώην ή να επιδιώξει εκείνος-η να επικοινωνήσει μαζί σας για να ξαναδείτε τη μεταξύ σας κατάσταση. Είναι γεγονός ότι μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια δεδομένα τα οποία αγνοούσατε ή δεν είχατε αξιολογήσει σωστά μέχρι στιγμής, όμως δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε μια οριστική απόφαση. Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά τώρα και γι’ αυτό θα είναι καλό να περιμένετε μετά τις 4/6 εάν έχετε σκοπό να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο ή να προχωρήσετε μια κατάσταση που είχε μείνει στη μέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, δηλαδή τον τομέα εκείνο που σχετίζεται με το φλερτ, τη διασκέδαση και τις ερωτικές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να επανεμφανιστεί ένας παλιός έρωτας ή ένα άτομο με το οποίο υπήρχε έξαψη και ενθουσιασμός. Αν λοιπόν για τον οποιοδήποτε λόγο αυτό το πρόσωπο απομακρύνθηκε από εσάς ή δεν προχώρησε η κατάσταση μεταξύ σας, τώρα μπορεί να σας δοθεί η δυνατότητα να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και να το προσπαθήσετε από την αρχή. Είναι πολύ πιθανό η επαφή με αυτό το άτομο να σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και γενικώς να σας κάνει να αισθάνεστε ότι μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από «πυροτεχνήματα» και υποσχέσεις που δε βασίζονται στη λογική. Είστε άλλωστε ένα ζώδιο το οποίο ξέρει να αξιολογεί αντικειμενικά τις καταστάσεις και δεν χάνει εύκολα τον προσανατολισμό του. Αναζητήστε έμπρακτες αποδείξεις του ενδιαφέροντος του άλλου και βεβαιωθείτε ότι θέλετε πραγματικά να είστε μαζί του και δεν είναι απλώς ένα καπρίτσιο της στιγμής. Εάν λοιπόν δεν είστε σίγουροι για το αν πρέπει να επενδύσετε ή όχι σε μια ερωτική κατάσταση, θα είναι καλό να περιμένετε μετά τις 4/6 που το τοπίο θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή σε έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 23/5, είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτές τις ημέρες να νιώσετε έντονη νοσταλγία για μια παρελθοντική κατάσταση και να σας έρθουν στο μυαλό μνήμες από ένα πρόσωπο που σας είχε δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται εσείς οι ίδιοι να επιδιώξετε την επαφή με έναν-μια πρώην ή να έχετε μια συνάντηση η οποία θα σας αναστατώσει ψυχικά. Μιας και είστε από τη φύση σας αρκετά συναισθηματικοί και ευεπηρέαστοι, δεν θα πρέπει να βιαστείτε και να επιστρέψετε ξανά σε μια σχέση, ειδικά εάν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις του άλλου και κυρίως για το αν έχει νόημα να μπείτε ξανά σε μια κατάσταση χωρίς προοπτική. Ωστόσο, μια συνάντηση ή μια κουβέντα με έναν-μια πρώην δεν είναι απαραίτητα κακή ιδέα αυτές τις ημέρες. Αντιθέτως, ο ανάδρομος Ερμής θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε επίλογο σε μια μπερδεμένη κατάσταση ή για να ξεκαθαρίσετε κάτι το οποίο σας «έτρωγε» μέσα σας και σας είχε αφήσει ερωτήματα και απωθημένα. Δεν είναι όμως η κατάλληλη περίοδος για να ρίξετε εντελώς τις άμυνες σας και να αποφασίσετε εάν αξίζει να επιστρέψει στη ζωή σας ένα άτομο, τουλάχιστον όχι πριν τις 4/6 που ο Ερμής θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!