ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 12 Μαΐου 2022

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ζυγό θα υπάρξει ανάγκη για κοινωνικοποίηση, για συναισθηματική ασφάλεια, για συντροφικότητα και αμοιβαία αισθήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα καταφέρουν να ανεβάζουν τις διαθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το απόγευμα μπορεί οδηγήσει σε συγκρουσιακές διαθέσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις συζητώντας με κοντινά σου πρόσωπα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η διάθεση να επιβληθείς στις συνεργασίες σου είναι χαρακτηριστική και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές και υπόγειες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν νεύρα και έντονες συγκρούσεις. Εκφράζοντας τις σκέψεις σου μπορεί να ανακαλύψεις τις κοινές ανησυχίες των συνεργατών σου.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις την καχυποψία στο περιθώριο και να εκφράσεις ανοιχτά τι είναι αυτό που μπορεί να σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν, οι φόβοι σου θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για την οποία εξέλιξη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η η μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για οικονομικά ζητήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πάρεις σωστές αποφάσεις για τα οικονομικά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, όμως είναι προτιμότερο να μην βιαστείς και να μην απαιτείς σε ωραία λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να σε ικανοποιήσουν. Είναι απαραίτητο να δείξεις επιμονή και υπομονή για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για εσένα.

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στο στη ζωή σου που θα σε φέρει αντιμέτωπο με φόβους και ανασφάλειες που πρέπει να ξεπεράσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανή απογοήτευση και συναισθηματισμό, η αυτοπεποίθηση κυριαρχεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε επιλογές που πρέπει να κάνεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς είναι εύκολο να τρέφεις αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Αργότερα με ευκολία μπορείς να αντιληφθείς ποιες είναι οι ιδανικές αποφάσεις για εσένα.

Μπορείς να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που πιθανά έχεις με το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε από κοινού σε μία νέα βάση που σας ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποια σχέδια σου σε ικανοποιούν απόλυτα και ταιριάζουν σε μία νέα σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δημιουργεί ένα εκρηκτικό σκηνικό στην επαγγελματική σου ζωή με πολλές εντάσεις. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και διαχείριση σε ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον προσπαθούν να περιορίσουν την εξέλιξή σου ή λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου. Προσοχή σε σπασμωδικές αντιδράσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις στο ταίρι σου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί ανασφάλεια καθώς η νευρικότητα κυριαρχεί και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να προκληθούν προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ανησυχία και εντάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σε χαλαρώσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λειτουργείς με ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι σημαντικό για τα επαγγελματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου αρκεί να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που έχεις. Θα ανακαλύψεις ότι πολλοί θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σου.

Οι κοινοί στόχοι που έχεις με το ταίρι σου μπορούν να σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε σαν ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω των παρόμοιων απόψεων σε κοινωνικά θέματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ενισχύει την καχυποψία και τις αμφιβολίες σε οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργούν επιπλέον άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς η καχυποψία και οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε περίεργες σκέψεις και παράλογες συμπεριφορές. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς.

Το ταίρι σου σήμερα μπορεί να είναι το ιδανικό καταφύγιο για εσένα ώστε να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από μία δύσκολη μέρα με πολλές υποχρεώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με την ώριμη προσέγγισή του.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να προκαλέσει σημαντικές εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από τις εντάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που φροντίζουν να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές μπορεί να σε πληγώσουν. Ο θυμός και η ανασφάλεια θα οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρξουν ρίξεις..

Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις πιθανές ανησυχίες που έχεις για τη σχέση σου και φρόντισε να κρατήσει την ψυχραιμία σου σε περίπτωση το ταίρι σου είναι επιθετικό μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να θέτει σε μία γνωριμία καθώς είσαι επιφυλακτικός και καχυποψία σε κατακλύζει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα δημιουργεί αναστάτωση και εριστικές συμπεριφορές στην καθημερινότητα. Το απόγευμα, ο εκνευρισμός εντείνεται καθώς υπάρχουν αμφιβολίες που εκδηλώνονται σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια θυμός και έντονη καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με συναδέλφους. Είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και να αποφύγεις συγκρούσεις που θα έχουν κόστος.

Είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσεις απωθημένα και φόβους που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου καθώς ο εκνευρισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει ενδιαφέρον για εσένα, οι αντιδράσεις σου θα κρίνουν τη εξέλιξη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα, επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να κρατήσεις ισορροπίες στις συνεργασίες θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που ικανοποιεί τους άλλους και μπορεί να προσδώσει σημαντικά οφέλη σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο βέβαια να ικανοποιήσεις και τις δικές σου ανάγκες διαφορετικά η υποχωρητικότητα που θα δείξεις δεν θα είναι ωφέλιμη για εσένα.

Είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και να μην μπεις σε διαδικασία έντονη καχυποψία μπορεί να προκαλέσει σπουδαίες εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, είναι απαραίτητο να αφεθείς και να αφήσεις τους φόβους σου στο περιθώριο. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο προκαλώντας έντονες κόντρες. Σήμερα ασχολείσαι με θέματα καθημερινής φύσεως και εργασιακά που πιέζουν το πρόγραμμά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Υπόγειες κινήσεις και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι θα επηρεάζουν σημαντικά την επαγγελματική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που μπορεί να εκδηλώσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Δεν πρέπει να εκτεθείς στους ανωτέρους σου.

Μπορείς να γίνεις σκληρός και εξουσιαστικός με το ταίρι σου, προσπάθησε να το αποφύγεις καθώς θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον, όμως δεν είσαι έτοιμος να αφεθείς σε κάτι καινούργιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα ενισχύει τις αμφιβολίες και την καχυποψία για πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από την ένταση καθώς μπορείς να στραφείς στις παρέες σου και να διασκεδάσεις εκτονώνοντας τη νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε εμπορικές συμφωνίες και θέματα επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν καθώς η υποψία και οι αμφιβολίες για τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες θα επηρεάσουν την κρίση σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με ηρεμία να σκεφτείς αν οι υποψίες που έχεις βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα.

Άφησε το ταίρι σου να σε χαλαρώσει και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του πώς να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια νευρικότητα υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς η γοητεία και η επικοινωνιακή σου διάθεση κεντρίζουν το ενδιαφέρον πολλών και θέλουν να σε πλησιάσουν.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα οικογενειακό επίπεδο. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να λειτουργήσεις ρεαλιστικά βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς με ιδανικό τρόπο σε ότι αφορά εργασιακό περιβάλλον και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο πιθανές εξελίξεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Οι διεκδικήσεις σου μπορεί να ικανοποιηθούν.

Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να επηρεάσουν δυσάρεστα την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να μπεις με αντικειμενικό πρίσμα την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσουν ένα ιδεατό σκηνικό σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!